ΤΡΙΤΗ 28 2013 / ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ
Κριός
 Μεγάλη εύνοια σας επιφυλάσσει η σύνοδος Αφροδίτης – Δία που είναι ιδανική για να βρείτε τα κατάλληλα επιχειρήματα και να πετύχετε σημαντικές συμφωνίες. Αν είστε ελεύθεροι ίσως κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία ενώ εύνοια αναμένεται και στα οικονομικά σας χάρη στο τρίγωνο Σελήνης – Άρη.

Ταύρος
Η σύνοδος Αφροδίτη – Δία θα αποτελέσει μια τονωτική ένεση για τα οικονομικά σας, χωρίς να αποκλείεται να αποκτήσετε και μια νέα πηγή εσόδων. Επιπλέον, το τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σας, μπορεί να σας βοηθήσει να πετύχετε έναν σημαντικό στόχο σας.

Δίδυμοι
Η σύνοδος Αφροδίτης – Δία που σχηματίζεται στο ζώδιό σας τονώνει το ενδιαφέρον σας για τον σύντροφό σας, ενώ αν είστε ελεύθεροι, φέρνει ένα νέο έρωτα στη ζωή σας. Σημαντική βοήθεια θα σας προσφέρει και το τρίγωνο Σελήνης – Άρη που είναι κατάλληλο για δημιουργήσετε μια νέα ισορροπία στα οικονομικά σας.

Καρκίνος
Σήμερα μπορείτε να συνδυάσετε αρμονικά τις οικογενειακές με τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και να κλείσετε σημαντικές εκκρεμότητες. Φιλικές συναντήσεις το βράδυ, θα σας χαλαρώσουν και θα σας προσφέρουν ευχάριστες στιγμές.

Λέων
Το τρίγωνο Σελήνης – Άρη θα επισπεύσει την επιτυχία που περιμένετε εδώ και καιρό, ενώ παράλληλα θα σας βοηθήσει να επαναφέρετε την αρμονία στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Σημαντικοί άνθρωποι αλλά και το φιλικό σας περιβάλλον μπορούν να προωθήσουν κάποια σχέδιά σας.

Παρθένος
Η πολυαστρία που πραγματοποιείται στο μεσουράνημα του ηλιακού σας ωροσκοπίου, σας επιτρέπει να πετύχετε επαγγελματικούς στόχους χάρη στις μελετημένες κινήσεις και τον προγραμματισμό σας. Θετικά εξελίσσεται και η αισθηματική σας ζωή και δεν αποκλείεται να δεχτείτε μια ρομαντική πρόταση από τον σύντροφό σας.

Ζυγός
Η σύνοδος που σχηματίζει η κυβερνήτης σας Αφροδίτη με τον Δία, σας ανοίγει το δρόμο για ένα ταξίδι που θα σας χαλαρώσει και θα σας βοηθήσει να βάλετε σε τάξη τα σχέδιά σας. Μια αγοραπωλησία μπορεί να ολοκληρωθεί σήμερα. 


Σκορπιός
Το ζητούμενο της μέρας είναι να εναρμονίσετε τα οικονομικά σας και να τακτοποιήσετε κάποιες υποχρεώσεις σας. Μπορείτε ακόμα να προγραμματίσετε μια ερωτική βραδιά με τον σύντροφό σας ή αν είστε ελεύθεροι, να δώσετε μια ευκαιρία σε ένα άτομο που σας πολιορκεί.

Τοξότης
Υπάρχει μια κινητικότητα στην αισθηματική σας ζωή κι αυτό μπορεί να σημαίνει ότι ετοιμάζεστε να επισημοποιήσετε την σχέση σας, ή προσπαθείτε να «σιγουρευτείτε» για τα αισθήματα κάποιου ανθρώπου που γνωρίσατε πρόσφατα. Ο κυβερνήτης σας Δίας, σας εξασφαλίζει το καλύτερο σε κάθε περίπτωση.

Αιγόκερως
Το τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη από το ζώδιό σας με τον Άρη εγγυάται θετικές εξελίξεις στην αισθηματική σας ζωή, ενώ υπόσχεται μια σημαντική γνωριμία σε όσους είστε ελεύθεροι. Παρόλα αυτά καταφέρνετε να αποδίδετε και στη δουλειά σας με αποτέλεσμα να κερδίσετε την εύνοια των ανωτέρων σας.

Υδροχόος
Προσπαθήστε να οργανώσετε το χρόνο σας όσο καλύτερα μπορείτε, γιατί ό,τι και να κάνετε σήμερα, είναι προδιαγεγραμμένο ότι θα πετύχει. Προωθήστε λοιπόν τα επαγγελματικά σας σχέδια, αλλά φροντίστε και τον σύντροφό σας που σας είναι απόλυτα αφοσιωμένος.

Ιχθείς
Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε το τρίγωνο Σελήνης – Άρη για να διεκπεραιώσετε εργασίες που απαιτούν ευχέρεια είτε στην επικοινωνία είτε στον γραπτό λόγο. Η σύνοδος Αφροδίτης – Δία, σας επιτρέπει να ασχοληθείτε και με το σπίτι κάνοντας κάποιες διακοσμητικές αλλαγές.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK