ΤΕΤΑΡΤΗ 29 2013 / ΖΩΔΙΑΚριός

Η Σελήνη από τον Υδροχόο σας κάνει περισσότερο κοινωνικούς και σας προτρέπει να κάνετε ευχάριστες αλλαγές στη ζωή σας. Παρόλο που το πρωί μπορεί να συναντήσετε κάποιες οικονομικές δυσκολίες, η ημέρα είναι κατάλληλη για να θέσετε νέους στόχους αλλά και για να αναπτύξετε μια νέα σχέση εμπιστοσύνης με φιλικά σας πρόσωπα.

Ταύρος
Η είσοδος της Σελήνης στον τομέα της καριέρας σας από τα ξημερώματα μπορεί να σας δημιουργήσει κάποιες επαγγελματικές δυσκολίες το πρωί, ωστόσο γρήγορα τα πράγματα θα αποκατασταθούν και δεν αποκλείεται να έχετε και κάποια οικονομικά οφέλη. Έχετε το νου σας γιατί ίσως παρουσιαστεί μια μοναδική ευκαιρία που θα πρέπει να την εκμεταλλευτείτε.

Δίδυμοι
Η Σελήνη από το συμβατό ζώδιο του Υδροχόου σας επιφυλάσσει θετικές εκπλήξεις καθώς επίσης και γνωριμίες με άτομα που μπορεί να είναι διαφορετικά από σας, εγγυώνται όμως να δώσουν νέες προοπτικές στη ζωή σας. Καλή μέρα και για να προγραμματίσετε ένα ταξίδι.

Καρκίνος
Σήμερα έχετε την δυνατότητα να κάνετε μια επένδυση που ακόμα και αν σας κοστίσει κάτι παραπάνω, θα αποδώσει μελλοντικά και θα σας φέρει νέα κέρδη. Μπορείτε ακόμα να αποκαταστήσετε μια σχέση από το παρελθόν, διορθώνοντας τα λάθη που οδήγησαν σε ρήξη.

Λέων
Θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας τις πρωινές ώρες ώστε να αποφύγετε διενέξεις με την οικογένεια ή τον σύντροφό σας. Από το μεσημέρι το κλίμα βελτιώνεται αισθητά και μπορείτε να βρείτε τη χρυσή τομή μέσα από έναν ουσιαστικό διάλογο. Το βράδυ σας περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις.

Παρθένος
Το πρωί θα πρέπει να συγκεντρωθείτε στη δουλειά σας ώστε να είστε αποτελεσματικοί και να μην κάνετε κάποιο σοβαρό λάθος. Η επιβράβευση της προσπάθειάς σας θα έρθει λίγο αργότερα, και δεν θα είναι μόνο ηθική αλλά και οικονομική.

Ζυγός
Η είσοδος της Σελήνης στον Υδροχόο σας επιτρέπει να διασκεδάσετε και να ζήσετε έντονες ερωτικές στιγμές. Παρά τα πιθανά οικονομικά προβλήματα που θα αντιμετωπίσετε το πρωί, οι απρόσμενες εκπλήξεις από τον σύντροφό σας, θα σας κάνουν να ξεχάσετε τα πάντα.

Σκορπιός
Ένα οικογενειακό πρόβλημα ίσως σας ταλαιπωρήσει κάπως το πρωί, στη συνέχεια όμως θα βρείτε τρόπο να το λύσετε και να ξαναβρείτε το χαμόγελό σας. Το βράδυ ίσως λάβετε μια ανέλπιστη επαγγελματική πρόταση που ξεπερνά ακόμα και τα όνειρά σας.

Τοξότης
Ιδιαίτερα επικοινωνιακοί είστε σήμερα με την Σελήνη στον τρίτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, φροντίστε όμως να μην εξαντλήσετε όλη την ενέργειά σας από το πρωί. Το απόγευμα ανήκει στον σύντροφό σας, ενώ αν είστε ελεύθεροι, ίσως κάνετε μια σημαντική γνωριμία.

Αιγόκερως
Αποφύγετε οικονομικές δοσοληψίες με φιλικά σας πρόσωπα το πρωί, καθώς υπάρχει κίνδυνος σοβαρής απώλειας. Μετά το μεσημέρι σας περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και στο οικογενειακό σας περιβάλλον.

Υδροχόος
Με τη Σελήνη στο ζώδιό σας σήμερα, μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα και σίγουρα αν εντείνετε τις προσπάθειές σας στον επαγγελματικό τομέα, όσο κι αν πιεστείτε, θα δείτε θετικά αποτελέσματα. Ενδιαφέρουσες γνωριμίες αναμένονται το δεύτερο και δεν αποκλείεται και ένας κεραυνοβόλος έρωτας.

Ιχθείς
Σήμερα ίσως αποζητήσετε τη μοναξιά που όχι μόνο δεν θα σας βλάψει, αλλά θα σας βοηθήσει να κάνετε μια δημιουργική εργασία που θέλετε. Αν μάλιστα εκμεταλλευτείτε κατάλληλα τις ιδέες σας, μπορεί να έχετε και ένα σοβαρό εισόδημα με πολύ καλές προοπτικές.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK