ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 2013 / ΖΩΔΙΑ


 
Κριός
 Ευχάριστα ξεκινά η μέρα σας και όσοι αποφασίσετε να ταξιδέψετε για να γιορτάσετε την ημέρα του Πάσχα, καλό θα είναι να ξεκινήσετε νωρίς ώστε να αποφύγετε την κίνηση και τις καθυστερήσεις. Όσοι έχετε αποφασίσει να καλέσετε φίλους στο σπίτι σας, φροντίστε μην το παρακάνετε με τις δουλειές και εξαντλήσετε τον οργανισμό σας.

Ταύρος
 Ίσως κάποιες τελευταίες επαγγελματικές εκκρεμότητες πρέπει να τακτοποιηθούν νωρίς το πρωί, ώστε να σας μείνει χρόνος να ασχοληθείτε και με τον εαυτό σας. Μετά τις 21.25 η είσοδος της Σελήνης στους Ιχθείς είναι κατάλληλη για να δείτε φίλους και να μοιραστείτε ευχάριστες στιγμές.

Δίδυμοι
Η Σελήνη θα βγει νωρίς το πρωί σε κενό πορείας, γεγονός που συνιστά να ασχοληθείτε με εκκρεμότητες και να μην ξεκινήσετε καινούργιες δραστηριότητες. Όσοι ταξιδέψετε καλό θα είναι να ξεκινήσετε νωρίς, ώστε να φτάσετε εγκαίρως στον προορισμό σας. Το βράδυ προσφέρεται για φιλικές συγκεντρώσεις.

Καρκίνος
Τα ψώνια της τελευταίας στιγμής για την ημέρα του Πάσχα, μπορεί να σας στοιχίσουν λίγο πιο ακριβά, αφού νιώθετε την ανάγκη πέρα από τα απαραίτητα, να προσφέρετε και κάποια δώρα σε πρόσωπα που είναι σημαντικά για σας. Μετά την είσοδο της Σελήνης στους Ιχθείς στις 21.25 μπορείτε να προγραμματίσετε ένα ταξίδι, ή να υποδεχτείτε φίλους από μακριά.

Λέων
 Σήμερα μπορείτε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο σύντροφό σας, ώστε να φέρετε μια νέα ισορροπία στη σχέση σας, ή ακόμα και να λύσετε κάποιες πρόσφατες παρεξηγήσεις. Το βράδυ η Σελήνη από τους Ιχθείς φουντώνει το πάθος σας και όσοι είστε ελεύθεροι, ίσως ενδώσετε σε έναν πειρασμό.

Παρθένος
Παρά το «μελαγχολικό» κλίμα της σημερινής ημέρας, εσείς νιώθετε την ανάγκη να ασχοληθείτε με ευχάριστες δραστηριότητες, να συναντήσετε φίλους και φυσικά να κάνετε τις προετοιμασίες σας για την ημέρα της ανάστασης. Το βράδυ, αναμένονται ευχάριστες στιγμές με τον σύντροφό σας.Ζυγός
Η Σελήνη από τον πέμπτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, σας καλεί να ασχοληθείτε με δημιουργικές δραστηριότητες και να περάσετε όμορφες στιγμές με αγαπημένα σας πρόσωπα ή με τα παιδιά σας. Η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη επίσης για να κάνετε κάποιες προσωπικές αλλαγές στην εμφάνισή σας.

Σκορπιός
Η Σελήνη από τον τέταρτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, σας καλεί να αφιερώσετε το μεγαλύτερο μέρος της μέρας στο σπίτι και την οικογένεια, όπου κάνετε τις ετοιμασίες σας για την ημέρα της Ανάστασης. Το βράδυ, με την είσοδο της Σελήνης στους Ιχθείς θα περάσετε χρόνο με αγαπημένα σας πρόσωπα.

Τοξότης
Ιδιαίτερα κοινωνικοί είστε σήμερα, αφού το γεγονός ότι δεν έχετε επαγγελματικές υποχρεώσεις, σας δίνει την ευκαιρία να συναντήσετε φίλους και γνωστούς ή ακόμα και να ξεκινήσετε ένα μικρό ή μεγαλύτερο ταξίδι. Το βράδυ, αναμένονται ξένοιαστες στιγμές με την οικογένειά σας.

Αιγόκερως
Προσέξτε τα οικονομικά σας το πρωί, γιατί είναι πιθανό να ξοδέψετε περισσότερο χρήματα από όσα υπολογίζατε και μάλιστα για πράγματα που τελικά δεν θα σας ικανοποιήσουν. Το βράδυ μετά τις 21.25 η Σελήνη από τους Ιχθείς σας δίνει την ευκαιρία για ενδιαφέρουσες συζητήσεις.Υδροχόος
Η Σελήνη συνεχίζει να βρίσκεται στο ζώδιό σας μέχρι τις 21.24, γεγονός που σας επιτρέπει να ασχοληθείτε με ευχάριστες δραστηριότητες, αλλά και να περάσετε χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Το βράδυ, αν αποφασίσετε να βγείτε έξω προσέξτε τα οικονομικά σας.

Ιχθείς
Το πρωί η διάθεσή σας μπορεί να μην είναι η καλύτερη, αφού μπορεί να πελαγώσετε νιώθοντας ότι ο χρόνος σας πιέζει να κάνετε πράγματα που μάλλον δεν προλαβαίνετε. Μια απόφαση είναι! Από το βράδυ, με την είσοδο της Σελήνης στο ζώδιό σας, τα πάντα θα σας φανούν παιγνιδάκι.
 

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK