ΠΕΜΠΤΗ 30 ΜΑΙΟΥ 2013 / ΖΩΔΙΑΚριός
 Η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη για να βάλετε σε εφαρμογή σχέδια που επεξεργάζεστε εδώ και καιρό. Η επικοινωνία με τους γύρω σας συνεχίζει να είναι καλή και νιώθετε οικεία ακόμα και με τα άτομα που συναντάτε για πρώτη φορά. Αν βγείτε το βράδυ, αποφύγετε υπερβολές κάθε είδους.

Ταύρος
Η ημέρα είναι κατάλληλη για να συζητήσετε σοβαρά τις επαγγελματικές προοπτικές σας με τους ανωτέρους σας. Ο προγραμματισμός σας και η επιμέλειά σας έχουν ήδη αρχίσει να αποδίδουν και ίσως μπορέσετε να εξασφαλίσετε μια σεβαστή αύξηση.

Δίδυμοι
Η τύχη είναι στο πλευρό σας και σας βοηθά να τολμήσετε μια γενική ανανέωση στη ζωή σας. Αν μέσα στα σχέδιά σας συμπεριλαμβάνεται και ένα ταξίδι, καλό θα είναι να το διευθετήσετε σήμερα που τα άστρα σας ευνοούν. Ακόμα και αν δεν ταξιδέψετε όμως, το εξωτερικό μπορεί να σας φέρει μια νέα πηγή εσόδων.

Καρκίνος
Τα οικονομικά σας και οι υποχρεώσεις σας προς τρίτους, δεν σταματούν να απασχολούν το μυαλό σας. Σήμερα μάλιστα, θα έχετε την ευκαιρία να διευθετήσετε κάποια ζητήματα ή να προχωρήσετε σε επενδύσεις που θα σας εξασφαλίσουν μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Λέων
Η εσωτερική αρμονία και η γαλήνη που θα νιώσετε σήμερα θα αποτελέσουν τα κλειδιά της επιτυχίας σας. Έτσι, θα μπορέσετε να βελτιώσετε το κλίμα τόσο στις προσωπικές σας σχέσεις όσο και στα επαγγελματικά σας, ενώ ίσως θελήσετε να αποκαταστήσετε και μια φιλική σχέση.

Παρθένος
Η Σελήνη παραμένει στον έκτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου από όπου σας βοηθά να εργαστείτε όσο το δυνατόν πιο παραγωγικά και να οικοδομήσετε ένα σταθερό μέλλον. Ένα ερωτικό ενδιαφέρον μέσα από το χώρο της δουλειάς είναι πιθανό να αποκαλυφθεί σήμερα.

Ζυγός
Με τόσους πλανήτες στο ζώδιο των Διδύμων, σίγουρα πρέπει να νιώθετε πολύ καλά! Εκείνο που θα πρέπει να προσέξετε ωστόσο, είναι να μην τεμπελιάσετε και χάσετε σημαντικές ευκαιρίες, αφού η αναζήτηση της καλοπέρασης μπορεί να αποτελέσει την μοναδική σας επιδίωξη σήμερα.

Σκορπιός
Παρόλο που η σημερινή μέρα μπορεί να αποδειχθεί κάπως κουραστική για σας, θα έχετε μεγάλα αποθέματα ενέργειας ώστε να αντιμετωπίσετε κάθε εμπόδιο. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να επιβραβευτείτε με μια σημαντική οικονομική ενίσχυση.

Τοξότης
Η αισιοδοξία σας είναι ιδιαίτερα τονισμένη σήμερα, κι έτσι μπορείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τις σχέσεις σας αλλά και για το μέλλον σας γενικότερα. Αποφύγετε μόνο τις επιπολαιότητες που μπορεί να «γεννήσει» η υπέρμετρη αυτοπεποίθηση και που μπορεί να προκαλέσει παρεξηγήσεις.

Αιγόκερως
Οι θετικές όψεις της Σελήνης σας επιτρέπουν να βελτιώσετε τα οικονομικά σας μέσα από την δουλειά σας. Επιπλέον, η ημέρα είναι κατάλληλη για να ασχοληθείτε με την υγεία σας και να υιοθετήσετε πιο υγιεινές συνήθειες ή να ξεκινήσετε μια αθλητική δραστηριότητα.

Υδροχόος
Με τις θετικές όψεις που σχηματίζει σήμερα η Σελήνη από το ζώδιό σας, μπορείτε να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας και να πραγματοποιήσετε κάποια όνειρά σας. Το βράδυ όσοι είστε ελεύθεροι, προγραμματίστε μια έξοδο καθώς είναι πολύ πιθανό να κάνετε μια σημαντική γνωριμία.

Ιχθείς
Η Σελήνη από τον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, σας κάνει περισσότερο ευαίσθητους και ευάλωτους σήμερα γι’ αυτό καλό θα είναι να αποφύγετε επαφές με άτομα που μπορεί να σας πληγώσουν. Αυτό που χρειάζεστε είναι η συναισθηματική υποστήριξη που μπορείτε να βρείτε στο οικογενειακό σας περιβάλλον.


Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK