ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΜΑΙΟΥ 2013*Στα link πατήστε μετά τη διαφήμιση το Skip Ad πάνω δεξιά για να πάτε στην επιθυμητή σελίδα. 


Στις 2.37 η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ερμή, μια θετική όψη που ευνοεί τις συζητήσεις και την επικοινωνία γενικότερα. Όσοι θέλουν να κάνουν μια πνευματική εργασία, αυτή είναι η καλύτερη στιγμή. Στις 2.57 η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη, γεγονός που μας κάνει περισσότερο ανυπόμονους και μπορεί να προκαλέσει ατυχήματα. Το διάστημα αυτό θα πρέπει να αποφύγουμε διαφωνίες και εντάσεις καθώς επίσης και οικονομικές συναλλαγές, αφού ο Άρης βρίσκεται για τελευταία μέρη στο ζώδιο του Ταύρου. Στη συνέχεια η Σελήνη βγαίνει σε κενό πορείας μέχρι τις 3.30 που θα περάσει στους Ιχθείς. Τις επόμενες δυόμισι μέρες που θα βρίσκεται εκεί, θα είμαστε πιο ευαίσθητοι και συναισθηματικοί και θα ασχοληθούμε με πιο ήρεμες δραστηριότητες. Ωστόσο η φαντασία και η διαίσθηση και θα είναι αυξημένα και λόγω του ότι έρχεται Σαββατοκύριακο, μπορούμε να εκμεταλλευτούμε αυτή την επιρροή για να παρακολουθήσουμε μια καλή ταινία, ή άλλες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις. Στις 12.54 η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Ποσειδώνα, μια όψη που κάνει ακόμα πιο έντονα τα χαρακτηριστικά του ζωδίου όπως αναφέρθηκαν παραπάνω, ενώ μπορεί να μας «παραπλανήσει» και να δώσουμε μια διαφορετική διάσταση στα γεγονότα, γι’ αυτό θα πρέπει να προσέχουμε να μην μπλεχτούμε σε παράνομες ή «μυστήριες» υποθέσεις. Ευτυχώς, στις 13.54 η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο, μια όψη που μας προσγειώνει και δεν μας αφήνει να πέσουμε σε παγίδες. Η όψη αυτή είναι επίσης κατάλληλη για εργασίες που απαιτούν κόπο και προσπάθεια, αφού είμαστε πιο υπεύθυνοι και συγκεντρωμένοι. Στις 21.58 το τετράγωνο Ήλιου – Σελήνης, συνιστά να αποφύγουμε συγκρούσεις και διαφωνίες με το αντίθετο φύλο, που μπορεί να εξελιχθούν σοβαρά και να προκαλέσουν δυσαρμονία. Τέλος, στις 22.58 η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα, μια όψη που μας βοηθά να γίνουμε πιο «ερευνητικοί» και να ξεχωρίσουμε το αληθινό νόημα που κρύβεται πίσω από τις λέξεις, καθώς επίσης και να βρούμε λύσεις σε προβλήματα που μας απασχολούν.
*Σήμερα επίσης ο Ερμής περνάει στον Καρκίνο και ο Άρης στους Διδύμους. Οι όψεις αυτές αναλύονται στις μηνιαίες προβλέψεις.
**Διαβάστε επίσης πώς θα επηρεάσουν το ζώδιό σας αυτές οι μετακινήσεις των πλανητών, εδώ.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Μαρία Δαμανάκη, Μίνως Κυριακού, Βάσια Τριφύλλη, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Θωμάς Μαύρος, Clint Eastwood, Brooke Shields, Prince Rainier of Monaco.


Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK