Άρης στους Διδύμους – Ερμής στον Καρκίνο
Αν σας αρέσει αυτό το άρθρο κάντε Like εδώ.

Στις 31 Μαίου ο Άρης ξεκινάει την διέλευσή του στο ζώδιο των Διδύμων, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 13 Ιουλίου. Η παρουσία του Άρη στο αέρινο ζώδιο των Διδύμων, θα έχει ως αποτέλεσμα να δραστηριοποιηθούμε περισσότερο πνευματικά και να προσπαθήσουμε να λύσουμε τυχόν προβλήματα στις σχέσεις μας μέσα από ένα ουσιαστικό και εποικοδομητικό διάλογο. Η δυαδικότητα του ζωδίου θα μας κάνει περισσότερο ευέλικτους, με αποτέλεσμα να μπορούμε να “δούμε” πολλές διαφορετικές λύσεις, ώστε να καταλήξουμε στην πιο κατάλληλη για όλους. Οι αλλαγές αυτό το διάστημα είναι επιθυμητές, καθώς θα μας βγάλουν από τη μονοτονία και τη ρουτίνα. Τα ζώδια που θα ωφεληθούν περισσότερο από αυτή τη διέλευση είναι αυτά του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι) και της φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες).
Την ίδια μέρα –στις 31 Μαίου – ο Ερμής ξεκινάει ένα μακρύ ταξίδι στο ζώδιο του Καρκίνου που θα κρατήσει μέχρι και τις 8 Αυγούστου – αφού από τις 26/6 μέχρι τις 20/7 θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία. Ο Ερμής σ’ αυτό το ζώδιο ίσως μας κάνει περισσότερο υποκειμενικούς, καθώς το ζώδιο αυτό σχετίζεται με την οικογένεια και θεωρείται αρκετά εσωστρεφές, από την άλλη όμως μπορεί να μας βοηθήσει να δημιουργήσουμε σχέσεις και φιλίες με τις οποίες θα νιώθουμε πολύ οικεία όπως ακριβώς νιώθουμε και με  την οικογένειά μας.  Τα ζώδια του νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς) καθώς και της γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) θα ωφεληθούν ιδιαίτερα από αυτή τη διέλευση.Κριός
Αγαπητέ Κριέ, στις 31 Μαΐου ο κυβερνήτης σου Άρης περνάει στο ζώδιο των Διδύμων στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 13 Ιουλίου. Το διάστημα αυτό θα είναι πολύ θετικό για σένα, αφού θα μπορέσεις να εκφράσεις πιο εύκολα τα συναισθήματά σου στον σύντροφό σου αλλά και σε άλλα πρόσωπα, με αποτέλεσμα να υπάρξει αισθητή βελτίωση στις σχέσεις σου. Ίσως μάλιστα  αποφασίσεις να προχωρήσεις σε μια συμβίωση με τον αγαπημένο σου, όπως υποδεικνύει η είσοδος του Ερμή την ίδια μέρα στο ζώδιο του Καρκίνου. Αν είσαι ελεύθερος θα γνωρίσεις ένα ενδιαφέρον άτομο κατά την διάρκεια ενός σύντομου ταξιδιού με το οποίο θα νιώσεις πολύ οικεία. Τέλος, μια πνευματική δραστηριότητα που θα κάνεις μέσα από τον χώρο του σπιτιού σου μπορεί να αυξήσει σημαντικά τα έσοδά σου.

Ταύρος
Φίλε Ταύρε, με την αποχώρηση του Άρη από το ζώδιό σου από τις 31 του μήνα, σίγουρα θα νιώσεις μια ανακούφιση. Η νέα θέση του στον τομέα των οικονομικών σου που θα διαρκέσει μέχρι και τις 13 Ιουλίου, θα σε παροτρύνει να εντείνεις τις προσπάθειές σου για να αυξήσεις τα έσοδά σου και να εξασφαλίσεις την ευημερία σου. Μια νέα αίσθηση ασφάλειας θα σου προσφέρει και ο σύντροφός σου, γεγονός που θα σε «δέσει» ακόμα περισσότερο μαζί του. Την ίδια μέρα ο Ερμής ξεκινάει ένα μεγάλο ταξίδι στον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου που θα διαρκέσει μέχρι και τις 8 Αυγούστου μαζί με την ανάδρομη πορεία του. Το διάστημα αυτό θα είσαι περισσότερο ετοιμόλογος και θα συναναστραφείς με άτομα που θα σου χαρίσουν ευχάριστες στιγμές, ενώ αν είσαι ελεύθερος θα δημιουργήσεις μια σοβαρή σχέση.

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, στις 31 του μήνα δυο σημαντικές πλανητικές μετακινήσεις θα αλλάξουν εντελώς την καθημερινότητά σου και τον τρόπο ζωής σου. Ο Άρης θα περάσει στο ζώδιό σου στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 13 Ιουλίου, ενώ ταυτόχρονα ο κυβερνήτης σου Ερμής θα αποχωρήσει από το ζώδιό σου για να περάσει στον Καρκίνο όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 8 Αυγούστου. Έτσι, μετά από ένα μεγάλο διάστημα ώριμης σκέψης και στρατηγικής, θα αποφασίσεις ότι ήρθε η ώρα να βάλεις σε εφαρμογή τα επαγγελματικά και επιχειρηματικά σου σχέδια. Η αποφασιστικότητά σου αλλά και η αυτοπεποίθησή σου θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην επιτυχία σου.  Επιπλέον ο κυβερνήτης σου Ερμής θα σε βοηθήσει να αποφύγεις λάθη και να εκμεταλλευτείς κατάλληλα κάθε ευκαιρία που θα σου δοθεί για να αυξήσεις τα οικονομικά σου.

Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, στις 31 Μαΐου ο Ερμής ξεκινά ένα μεγάλο ταξίδι στο ζώδιό σου που θα διαρκέσει μέχρι και τις 8 Αυγούστου. Το διάστημα αυτό θα διαπιστώσεις ότι η πνευματική σου δραστηριότητα είναι πολύ αυξημένη και μπορείς να «συλλάβεις» ιδέες και σχέδια που θα σε βγάλουν από τις δυσκολίες και θα σου ανοίξουν νέους δρόμους. Πρόκειται όμως για μια διεργασία η οποία χρειάζεται χρόνο, μελέτη και ίσως κάποιες αλλαγές που θα κριθούν απαραίτητες, αφού ο Ερμής θα γυρίσει και σε ανάδρομη πορεία. Η παράλληλη είσοδος του Άρη στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, συνιστά να μην βιαστείς να εφαρμόσεις τις ιδέες σου, αφού το σημαντικότερο για την ώρα είναι να οργανώσεις όσο πιο αποτελεσματικά γίνεται το πρόγραμμά σου. Μετά τις 13 Ιουλίου, με την είσοδο του Άρη στο δικό σου ζώδιο, η επιτυχία θα είναι σίγουρα εξασφαλισμένη.

Λέων
Η μετατόπιση του Άρη και του Ερμή από τις 31 Μαΐου  σηματοδοτούν σημαντικές αλλαγές στα σχέδιά σου και στην συμπεριφορά σου, φίλε Λέοντα. Η είσοδος του «ταραχοποιού» Άρη στους Διδύμους, θα σε βγάλει από την μοναξιά που θα προσπαθήσει να σου επιβάλλει ο Ερμής από τον Καρκίνο. Έτσι, μέχρι και τις 13 Ιουλίου η δυναμική παρουσία σου σε κοινωνικές δραστηριότητες θα σου ανοίξει ένα νέο δρόμο προσωπικής εξέλιξης. Αν είσαι ελεύθερος η διάθεσή σου για έρωτες και περιπέτειες θα έχει ως αποτέλεσμα να κάνεις πολλές γνωριμίες τις οποίες θα αξιολογήσεις με τη βοήθεια του Ερμή και θα καταλήξεις σ’ αυτή που σου ταιριάζει περισσότερο. Η αίσθηση της ασφάλειας που θα νιώσεις, μετά από πολύ καιρό, θα είναι η ένδειξη ότι και η αισθηματική σου ζωή μπαίνει σε μια σταθερή πορεία.

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, η είσοδος του κυβερνήτη σου Ερμή στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 31 Μαΐου θα σε κάνει ιδιαίτερα εφευρετικό, δημιουργικό  αλλά και κοινωνικό μέχρι και τις 8 Αυγούστου. Έτσι, θα πρέπει να εκμεταλλευτείς αυτή την θετική επιρροή και να προσπαθήσεις περισσότερο για την υλοποίηση των στόχων σου όποιοι κι αν είναι αυτοί. Την επαγγελματική επιτυχία την έχεις σχεδόν εξασφαλισμένη, αφού την ίδια μέρα και μέχρι τις 13 Ιουλίου, ο Άρης από τον τομέα της καριέρας σου θα σε «αναγκάσει» να ρίξεις το βάρος σου στην εργασία σου και να δώσεις τον καλύτερο εαυτό σου. Αυτό που δεν έχεις υπολογίσει και θα αποτελέσει μια ευχάριστη έκπληξη για σένα είναι η υποστήριξη του συντρόφου σου ή ένας καινούργιος έρωτας που θα μπει στη ζωή σου – αν είσαι ελεύθερος – που θα αναπτερώσουν κι άλλο το ήδη «ανεβασμένο» ηθικό σου.

Ζυγός
Ο κυβερνήτης των σχέσεών σου, ο Άρης, περνάει στο συμβατό ζώδιο των Διδύμων στις 31 Μαΐου, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 13 Ιουλίου. Η διέλευση αυτή θα αποτελέσει ένα ευχάριστο γεγονός για σένα φίλε Ζυγέ, αφού θα σηματοδοτήσει σοβαρές εξελίξεις στη σχέση σου με τον σύντροφό σου και δεν αποκλείεται ακόμα και να ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας αυτό το διάστημα. Αν πάλι είσαι ελεύθερος, ένας νέος έρωτας που μπορεί να προέρχεται και από άλλη χώρα, θα ανατρέψει ευχάριστα τη ζωή σου. Την ίδια μέρα και μέχρι τις 8 Αυγούστου, ο Ερμής θα βρεθεί στον τομέα της καριέρας σου και δεδομένου ότι θα κάνει και την ανάδρομη πορεία του εκεί, ίσως σκεφτείς κάποιες αλλαγές στην επαγγελματική σου σταδιοδρομία. Είτε αλλάξεις εντελώς προσανατολισμό, είτε απλά κάνεις κάποιες διορθωτικές κινήσεις, η λογική του Ερμή, θα σε προστατέψει από κάθε παγίδα.

Σκορπιός
Ο παραδοσιακός κυβερνήτης σου Άρης περνάει στο ζώδιο των Διδύμων στις 31 Μαΐου φίλε Σκορπιέ και σε καλεί να ασχοληθείς σοβαρά με τα οικονομικά σου και κυρίως με τις υποχρεώσεις που έχεις προς τρίτους. Έτσι, μέχρι και τις 13 Ιουλίου, θα πρέπει να πάρεις σοβαρές αποφάσεις που σχετίζονται και με την δουλειά σου. Αν κάνεις μια εργασία που ούτε σου αρέσει ούτε σε καλύπτει οικονομικά, θα πρέπει να αναζητήσεις εναλλακτικές λύσεις, τις οποίες και θα βρεις αυτό το διάστημα. Η ταυτόχρονη είσοδος του Ερμή στον Καρκίνο που θα ολοκληρωθεί στις 8 Αυγούστου, είναι πολύ πιθανό να στρέψει το ενδιαφέρον σου στο εξωτερικό και να σε ωθήσει να δημιουργήσεις επαφές με άτομα που μπορούν να σε βοηθήσουν να «δικτυωθείς» κατάλληλα. Δεν αποκλείεται επίσης να εκμεταλλευτείς την καλοκαιρινή περίοδο για ένα ταξίδι με τον αγαπημένο σου, που μπορεί να σου ανοίξει επαγγελματικές προοπτικές.

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, η είσοδος του Άρη στον έβδομο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 31 Μαίου, δεν αποτελεί ιδιαίτερα θετικό οιωνό για σένα, αφού είναι πολύ πιθανό να αναδείξει προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση σου με τον σύντροφό σου και τα οποία θα πρέπει να χειριστείς απόλυτα διπλωματικά για να αποφύγεις εντάσεις και ρήξεις. Ακόμα και αν διατηρείς μια υγιή σχέση θα πρέπει να προσέχεις περισσότερο μέχρι και τις 13 Ιουλίου,  καθώς η έλλειψη υπομονής μπορεί να προκαλέσει σοβαρές συγκρούσεις. Σε περίπτωση που είσαι ελεύθερος, ο Άρης μπορεί να σου φέρει γνωριμίες που όμως θα ξεκινήσουν με μια αντιπαλότητα. Την ίδια μέρα και μέχρι τις 8 Αυγούστου ο πλανήτης που κυβερνά τις σχέσεις σου, θα βρίσκεται στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και θα δυσχεραίνει ακόμα περισσότερο την επικοινωνία με τον σύντροφό σου, καθώς θα σου είναι δύσκολο να εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Η διαίσθησή σου ωστόσο, ίσως σε βοηθήσει να κάνεις τους σωστούς χειρισμούς.

Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, στις 31 Μαίου ο Ερμής περνάει στον τομέα των σχέσεών σου, όπου θα παραμείνει για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα, και συγκεκριμένα μέχρι τις 8 Αυγούστου, καθώς θα γυρίσει και σε ανάδρομη πορεία. Το διάστημα αυτό μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό για την εξέλιξη των σχέσεών σου, αφού θα πρέπει να πάρεις σοβαρές αποφάσεις. Μια σχέση που μετράει αρκετό χρόνο ζωής, θα πρέπει να εξελιχθεί, ακόμα και αν υπάρχουν πρακτικά προβλήματα. Τουλάχιστον, ο σύντροφός σου θα κάνει ό,τι μπορεί για να σε πείσει γι’ αυτό και αν δεν μπορέσεις να τον αντικρούσεις με λογικά επιχειρήματα, θα πρέπει να υποστείς τις συνέπειες. Επιπλέον, η παράλληλη είσοδος του Άρη στους Διδύμους θα σε υποχρεώσει να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στη δουλειά σου και αυτό ίσως αποτελέσει ακόμα ένα μειονέκτημα στη  σχέση σου. Θα πρέπει λοιπόν να σκεφτείς σοβαρά τις προτεραιότητές σου και να αποφασίσεις το καλύτερο για σένα.

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, στις 31 Μαίου ο Άρης βάζει τέλος σε μια πολύ κουραστική περίοδο για το ζώδιό σου, και περνάει στο συμβατό ζώδιο των Διδύμων, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 13 Ιουλίου. Το διάστημα αυτό θα είναι σαφώς πολύ ευνοϊκό για σένα, αφού θα μπορέσεις να εκφράσεις την δημιουργικότητά σου, να ξεκινήσεις νέα επιχειρήματα, να διασκεδάσεις αλλά και να απολαύσεις τον έρωτα. Είτε έχεις ήδη μια σχέση, είτε δημιουργήσεις μια νέα, είτε ενδώσεις σε διάφορους πειρασμούς που σε περιτριγυρίζουν, η χαρά που θα νιώσεις θα είναι το ίδιο έντονη. Επιπλέον, με την παράλληλη διέλευση του Ερμή στον τομέα της εργασίας σου και της καθημερινότητάς σου, οι υποχρεώσεις σου θα «βγαίνουν» πολύ πιο εύκολα, ενώ και οι σχέσεις με τους συναδέλφους σου θα γίνουν πιο αρμονικές, με αποτέλεσμα μέχρι και τις 8 Αυγούστου να ζήσεις μια ανέφελη περίοδο.

Ιχθείς
Η είσοδος του Άρη στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου ξεκινάει στις 31 Μαΐου για να συμπληρώσει το τελευταίο κομμάτι του παζλ. Μαζί με πέντε πλανήτες συγκεντρωμένους εκεί, θα σε αναγκάσει να ασχοληθείς περισσότερο με το σπίτι και την οικογένειά σου και να τελειώσεις τυχόν δουλειές που έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα. Είτε πρόκειται για μια ανακαίνιση είτε για μια μετακόμιση, θα πρέπει τώρα να ασχοληθείς συστηματικά με αυτό το ζήτημα. Η διέλευση αυτή που θα διαρκέσει μέχρι και τις 13 Ιουλίου, θα μπορούσε να είναι πραγματικά πολύ κουραστική, όμως ευτυχώς η ταυτόχρονη είσοδος του Ερμή στο υδάτινο ζώδιο του Καρκίνου, θα σε βοηθήσει να κάνεις σωστό καταμερισμό του χρόνου σου, ώστε να μπορέσεις να απολαύσεις και το καλοκαίρι αλλά και τον έρωτα. Αν μάλιστα είσαι ελεύθερος, ένας νέος έρωτας, ή η αποκατάσταση μιας παλιάς σχέσης – στην ανάδρομη πορεία του Ερμή – θα σου εξασφαλίσουν τη θετική ενέργεια που χρειάζεσαι.Πηγή: myastro.grLeave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK