Προβλέψεις για την εβδομάδα από 1 – 7 Ιουνίου 2013 

(Οι προβλέψεις μου από το περιοδικό ΤΗΛΕΡΑΜΑ)Η ΑΣΤΡΟΣΚΟΝΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: ΚΥΜΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ.
Αρκετά ευοίωνη από αστρολογική άποψη δείχνει η ερχόμενη εβδομάδα, αφού οι πλανήτες θα δημιουργήσουν το κατάλληλο περιβάλλον και θα φέρουν θετικές εξελίξεις σε πολλούς τομείς της ζωής μας. Στις 2/6 το εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού σηματοδοτεί απρόσμενα γεγονότα που θα μας εκπλήξουν ευχάριστα. Στις 3 η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Καρκίνου στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 27 Ιουνίου. Το διάστημα αυτό η τρυφερότητα και ο ρομαντισμός θα είναι πιο έκδηλοι. Οι σχέσεις που θα δημιουργηθούν αυτή την περίοδο θα διαθέτουν σταθερό υπόβαθρο και θα έχουν ως στόχο τη δημιουργία οικογένειας. Η Αφροδίτη συνεχίζοντας την πορεία της θα συναντήσει τον Ερμή και σταδιακά μέχρι το τέλος της εβδομάδας, θα σχηματίσουν αμφότεροι τρίγωνο με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα, γεγονός που υπόσχεται σταθερότητα και ικανοποίηση σε συναισθηματικά και οικονομικά θέματα. Τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες) και της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) έχουν ιδιαίτερη εύνοια.ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Είστε «ανεβασμένοι» και αισιόδοξοι, θα πρέπει όμως να είστε και συνετοί, ώστε να μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις για τις οποίες θα μπορούσατε να μετανιώσετε αργότερα. Οι προσδοκίες σας αγγίζουν την τελειότητα και οτιδήποτε λιγότερο θα μπορούσε να σας απογοητεύσει. Είναι σκόπιμο ωστόσο να θέσετε εφικτούς στόχους, να αποφύγετε το ρίσκο και να μην επενδύσετε σε πρόσωπα που δεν γνωρίζετε καλά. Μη μπερδέψετε τα προσωπικά σας με την οικογένεια. Η βελτίωση του επιπέδου της καθημερινότητάς σας θα προκαλέσει τον φθόνο «φίλων», γι’ αυτό θα πρέπει να είστε φειδωλοί στις εκδηλώσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Με την παρουσία του Ερμή και της Αφροδίτης στο χώρο που για εσάς αντιπροσωπεύει το στοιχείο της επικοινωνίας (Καρκίνος) θα θέσετε επί τάπητος όλα εκείνα τα ζητήματα που σας απασχόλησαν το τελευταίο διάστημα και θα βρείτε ιδανικές λύσεις που θα σας ωφελήσουν συνολικά. Έχετε τη δυνατότητα και τις ευκαιρίες να αντλήσετε τις πληροφορίες και τις απαντήσεις εκείνες που θα σας οδηγήσουν σε πιο ανέμελες μέρες και νύκτες. Το χρήμα θα αποκτήσει ιδιαίτερη σημασία αφού θα καταφέρετε να αποκτήσετε αγαθά που θα κάνουν την ζωή σας πιο άνετη ακόμα και εν μέσω κρίσης.

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Η τάση να κινηθείτε σε διαφορετικούς κοινωνικούς κόσμους από τους συνηθισμένους, θα σας ανοίξει νέες προοπτικές που θα σας ενθουσιάσουν. Οι γνωριμίες που θα κάνετε αυτό το διάστημα, θα αποδειχθούν εξαιρετικά ωφέλιμες καθώς θα σας ωθήσουν να εντρυφήσετε σε νέες συνήθειες και τρόπο ζωής. Έχετε πολλές και ενδιαφέρουσες ιδέες, ίσως όμως να μην είναι εύκολο να τις εφαρμόσετε άμεσα. Ακόμα και αν νιώθετε ότι η αμοιβή σας δεν ανταποκρίνεται σε όσα προσφέρετε, σύντομα θα δικαιωθείτε σε οικονομικό επίπεδο. Εστιάστε το ενδιαφέρον σας στα πιο σημαντικά και φροντίστε να γίνετε πιο πρακτικοί. 

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Τα αισθηματικά ζητήματα περνούν σε απόλυτη προτεραιότητα. Με την Αφροδίτη (από τις 3/6) και τον Ερμή συμμάχους σας, αποπνέετε έναν ακαταμάχητο μαγνητισμό που προσελκύει τους άλλους και κάνει τους πάντες να θέλουν να βρεθούν το πλευρό σας. Αν είστε ελεύθεροι θα ενδώσετε σε μια πρόταση και θα δημιουργήσετε μια σχέση που θα καταλήξει σε μεγάλο έρωτα. Οι υπόλοιποι θα αποφασίσετε να επενδύσετε σοβαρά στο δεσμό σας. Όσοι από σας προβληματίζεστε με θέματα που αφορούν στην αισθηματική σας ζωή, θα βγάλετε λογικά συμπεράσματα και θα πάρετε τις σωστές αποφάσεις.

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Θα εστιάσετε το ενδιαφέρον σας στον επαγγελματικό τομέα, καθώς οι απαιτήσεις της εργασίας σας θα είναι πολλές και ο ανταγωνισμός μεγάλος. Μάλιστα, οι επαγγελματικές υποχρεώσεις, τα πολλά καθήκοντά σας ή μια νέα δημιουργική απασχόληση θα περιορίσουν κατά πολύ τον ελεύθερο χρόνο σας και την προσωπική ζωή σας. Το γεγονός αυτό θα επηρεάσει τις σχέσεις σας με το σύντροφό σας και με την οικογένειά σας. Είναι πολύ σημαντικό να βρείτε τρόπο ώστε να εξισορροπήσετε την ανάγκη για επαγγελματική άνοδο χωρίς να «στερήσετε» την παρουσία σας από τους αγαπημένους σας.

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Το ενδιαφέρον εστιάζεται στο κοινωνικό περιβάλλον και στις φιλικές σχέσεις. Οι κάθε είδους συναλλαγές σας ωστόσο θα πρέπει να γίνουν προσεκτικά. Οι  ευκαιρίες που προκύπτουν, φέρνουν νέες προοπτικές στη ζωή σας. Φίλοι βρίσκονται στο πλευρό σας και σας προσφέρουν τη βοήθειά τους. Τα οικονομικά βελτιώνονται σημαντικά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζατε επιλύονται. Είναι σκόπιμο πάντως να αποφύγετε τις οικονομικές δοσοληψίες και τις συνεργασίες με φίλους, καθώς η γενναιοδωρία σας απέναντί τους μπορεί να σας κοστίσει την ίδια τη φιλία σας. Το ταίρι σας είναι έτοιμο να υποστηρίξει σχέδια και όνειρα.

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Η είσοδος της Αφροδίτης στο μεσουράνημα του ωροσκοπίου σας από τις 3 του μήνα δίνει σημαντική ώθηση στην καριέρα σας. Μέχρι και τις
27 Ιουνίου που θα παραμείνει σε αυτή τη ζωδιακή θέση θα σας δώσει την προβολή και τη λάμψη που αξίζετε. Η δική σας Αφροδίτη μαζί με τον Ερμή θα διαμορφώσουν ένα μεγάλο τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και τον Κρόνο, με αποτέλεσμα να δείτε και τα οικονομικά σας να βελτιώνονται σημαντικά. Επιπλέον, η παρουσία τριών πλανητών στο ευνοϊκό ζώδιο των Διδύμων βοηθά στον προγραμματισμό ενός ταξιδιού που είναι όνειρο ζωής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Το καλύτερο νέο για εσάς είναι η είσοδος της Αφροδίτης στο συμβατό ζώδιο του Καρκίνου από τις 3 Ιουνίου. Αυτή η διέλευση που θα διαρκέσει μέχρι τις 27, θα σας δώσει την ευκαιρία να ασχοληθείτε με νομικές υποθέσεις, να ταξιδέψετε ή να προωθήσετε τις ιδέες σας με επιτυχία. Αν ψάχνετε τον έρωτα είναι πολύ πιθανό να τον ανακαλύψετε κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού. Ένα μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζεται στο υδάτινο στοιχείο καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας, θα κάνει τη ζωή σας πιο ανέμελη και θα συμβάλει στο να ζήσετε μοναδικές εμπειρίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Η είσοδος της Αφροδίτης στον Καρκίνο από τις 3 Ιουνίου εγκαινιάζει μια θετική περίοδο για τα οικονομικά σας. Έτσι, μέχρι τις 27/6 θα δημιουργηθούν οι συνθήκες που θα σας επιτρέψουν να διευθετήσετε χρέη και οφειλές, ώστε να ζήσετε πιο άνετα και χωρίς άγχος. Αν μάλιστα εκκρεμεί μια αγοραπωλησία, θα ολοκληρωθεί αυτό το διάστημα και σας αποφέρει μεγάλα κέρδη. Όσον αφορά στις σχέσεις σας θα πρέπει να κάνετε μερικές υποχωρήσεις, αφού με τρεις πλανήτες στο πολικό ζώδιο των Διδύμων, όλα μπορεί να συμβούν, παρόλο που ο κυβερνήτης σας ο Δίας σας βοηθά να ελιχθείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Η είσοδος της Αφροδίτης στον Καρκίνο από τις 3 του μήνα στρέφει το ενδιαφέρον σας στο σύντροφό σας και σας βοηθά να εξομαλύνετε τις  διαφορές σας, ώστε να επαναφέρετε την αρμονία. Η ίδια αρμονία μπορεί να επιτευχθεί στο κοινωνικό αλλά και στο επαγγελματικό περιβάλλον σας, χάρη στην αυξημένη επικοινωνιακή ικανότητά σας και την ανάγκη σας για μια ειλικρινή συζήτηση που θα λύσει πολλά προβλήματα. Αν είστε αδέσμευτοι, οι ευνοϊκές πλανητικές επιρροές που επικρατούν, θα φροντίσουν να βρείτε το άλλο μισό σας, μέσα από το φιλικό περιβάλλον σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Το πέρασμα της Αφροδίτης από τον Καρκίνο από τις 3 μέχρι τις 27/6 θα ομορφύνει την καθημερινότητά σας και θα βελτιώσει τις συνθήκες της εργασίας σας. Δεν αποκλείεται μάλιστα -όσοι είστε ελεύθεροι- να βρείτε τον έρωτα στο πρόσωπο ενός συναδέλφου ή ακόμα και ενός ανωτέρου σας, γεγονός που θα κάνει τη δουλειά σας ακόμα πιο ευχάριστη. Αν πάλι έχετε ήδη μια σχέση, τώρα θα μπορέσετε να εξασφαλίσετε περισσότερο χρόνο για το σύντροφό σας, με αποτέλεσμα να έρθετε πιο κοντά. Τέλος, όσοι αναζητάτε μια νέα εργασία, δραστηριοποιηθείτε τώρα που η τύχη είναι με το μέρος σας.

ΙΧΘΥΣ
από 19/2 έως 20/3
Η διέλευση της Αφροδίτης από το υδάτινο ζώδιο του Καρκίνου από τις 3 έως τις 27 Ιουνίου φέρνει λίγο νωρίτερα το καλοκαίρι στη ζωή σας, αφού σας ανοίγει το δρόμο για διασκεδάσεις, διακοπές και απολαύσεις που θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε από το εξοντωτικό -μέχρι τώρα- πρόγραμμά σας. Ο έρωτας θα βρεθεί στην πρώτη γραμμή της ατζέντας σας και πολλοί από εσάς θα αποφασίσετε ότι είναι καιρός να αποκτήσετε τον πρώτο σας απόγονο. Αν είστε ελεύθεροι, θα προσελκύσετε αρκετούς υποψήφιους εραστές και κάποιος από αυτούς θα αποτελέσει τον ιδανικό σύντροφο.


Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK