ΠΕΜΠΤΗ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013 / ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ
 Κριός
 Το τρίγωνο Σελήνης – Ουρανού μπορεί να φτιάξει τη μέρα σας και να σας φέρει ευχάριστα γεγονότα από εκεί που δεν το περιμένετε. Τα σχέδιά σας, μπορούν να επιτευχθούν με τη βοήθεια φιλικών σας προσώπων.

Ταύρος
Η Σελήνη παραμένει στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου και σας δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείτε περισσότερο με το σπίτι και να αποκομίσετε χαρά μέσα από την οικογένειά σας. Μια ευχάριστη έκπληξη μπορεί επίσης να σας φτιάξει τη μέρα.

Δίδυμοι
Ευνοϊκή αναμένεται για σας η μέρα, ειδικά αν προσπαθείτε να προωθήσετε ιδέες που θα έχουν μεγάλη απήχηση. Οι επαφές και η επικοινωνία με σημαντικά άτομα μπορούν να διευρύνουν τους ορίζοντές σας ή και να σας βοηθήσουν να λύσετε κάποια οικονομικά προβλήματα.

Καρκίνος
Το τρίγωνο που σχηματίζει η κυβερνήτης σας Σελήνη με τον Ουρανό μπορεί να σας φέρει κάποιες λαμπρές ιδέες σχετικά με την βελτίωση των οικονομικών σας. Όσοι είστε άνεργοι, είναι πιθανό να λάβετε μια σημαντική πρόταση που θα πρέπει να την εξετάσετε σοβαρά.

Λέων
Με τη Σελήνη στο ζώδιό σας, να σχηματίζει θετικές όψεις μπορείτε να εκμεταλλευτείτε πολλές καταστάσεις προς όφελός σας και να θέσετε μελλοντικούς στόχους, τους οποίους εύκολα θα μπορέσετε να πετύχετε. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό είναι πιθανό να αποφασιστεί σήμερα.

Παρθένος
Ίσως θα πρέπει να σταματήσετε να βασίζεστε σε τρίτους και να κοιτάξετε πώς μπορείτε να λύσετε μόνοι σας τα προβλήματά σας. Η διαίσθησή σας αλλά και η τύχη είναι στο πλευρό σας σήμερα και θα παίξουν καθοριστικό ρόλο.

Ζυγός
Νέες γνωριμίες θα δώσουν καινούργιο νόημα στη ζωή σας και δεν αποκλείεται να έχουν και ερωτικές προεκτάσεις. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, αναμένονται ευχάριστες στιγμές με τον σύντροφό σας, καλό είναι όμως να μην το εκμεταλλευτείτε και προβάλλετε παράλογες απαιτήσεις.

Σκορπιός
Η Σελήνη βρίσκεται σήμερα στον τομέα της καριέρας σας, από όπου μπορεί να σας φέρει λαμπρές ευκαιρίες για άνοδο στην ιεραρχία, αρκεί φυσικά να έχετε ήδη αγωνιστεί γι’ αυτό. Η στήριξη της οικογένειάς σας σε κάποιο θέμα που σας απασχολεί, θα είναι επίσης σημαντική.

Τοξότης
Η Σελήνη και ο Ουρανός σχηματίζουν ένα μεγάλο τρίγωνο με το ζώδιό σας, και εγγυώνται μια υπέροχη μέρα. Μια πρόταση από τον σύντροφό σας ή ακόμα και ένα σύντομο ταξίδι, θα τονώσουν την σχέση σας αλλά και την ψυχολογία σας.

Αιγόκερως
Το τρίγωνο Σελήνης – Ουρανού μπορεί να σημάνει το τέλος των οικογενειακών ή και οικονομικών σας προβλημάτων. Αν σκέφτεστε μια αγοραπωλησία, σήμερα μπορεί να εξελιχθεί ραγδαία και να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από χρέη. Η αναβίωση ενός παλιού έρωτα, είναι επίσης πιθανή.

Υδροχόος
Σημαντική μέρα η σημερινή για γνωριμίες, επαφές και συζητήσεις που μπορεί να οδηγήσουν στο κλείσιμο μιας σημαντικής συμφωνίας. Όσοι είστε ελεύθεροι θα κάνετε μια γνωριμία που σύντομα θα εξελιχθεί σοβαρά.

Ιχθείς
Η Σελήνη από τον τομέα της εργασίας σας, σας βοηθάει να συγκεντρωθείτε στη δουλειά σας και να παράγετε έργο, ενώ το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό, μπορεί να σας φέρει ανέλπιστα έσοδα που δεν περιμένετε. Μην χάσετε ευκαιρίες που θα προκύψουν έστω κι αν είναι προσωρινού χαρακτήρα.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK