ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013 / ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑΚριός
 Οι θετικές όψεις που θα σχηματίσει η Σελήνη από τον πέμπτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, σας κάνουν εξαιρετικά δημιουργικούς και επικοινωνιακούς, γεγονός που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε προς όφελός σας. Ευχάριστες εξελίξεις θα υπάρξουν και στην προσωπική σας ζωή. Το απόγευμα μπορείτε να ασχοληθείτε με την τακτοποίηση και την οργάνωση του σπιτιού σας ή και να απολαύσετε μια αθλητική δραστηριότητα.

Ταύρος
Οι θετικές όψεις που σχηματίζει η Σελήνη από τον τέταρτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, μπορεί να σας βοηθήσουν να βρείτε τρόπους να αυξήσετε τα εισοδήματά σας μέσα από μια δραστηριότητα που θα γίνει από το οικιακό σας περιβάλλον. Μετά το απόγευμα, ο ρομαντισμός σας αυξάνεται και μπορείτε να απολαύσετε τον έρωτα ή να ασχοληθείτε με μια δημιουργική δραστηριότητα που θα σας συνεπάρει.

Δίδυμοι
Η Σελήνη από τον τρίτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, θα σχηματίσει θετικές όψεις με τον Ήλιο και τον Δία που βρίσκονται στο ζώδιό σας και θα σας κάνουν ιδιαίτερα επικοινωνιακούς. Σήμερα λοιπόν μπορείτε να κάνετε κάποιες επαφές ή να κλείσετε μια σημαντική συμφωνία, ενώ δεν αποκλείεται να κάνετε και μια ερωτική γνωριμία. Από το απόγευμα, θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε με το σπίτι σας και ίσως καλέσετε φίλους ή συγγενείς για να περάσετε μια ευχάριστη βραδιά.

Καρκίνος
Η Σελήνη παραμένει μέχρι το απόγευμα στον τομέα των οικονομικών σας, από όπου σας παροτρύνει να αυξήσετε τα εισοδήματά σας με τρόπους που μπορεί να φαίνονται κάπως ανορθόδοξοι, ωστόσο είναι καθ’ όλα νόμιμοι. Από το απόγευμα, μπορείτε να επιδιώξετε επαφές με κάποια άτομα που μπορεί να σας βοηθήσουν στην επίτευξη των σχεδίων σας. Εύνοια αναμένεται στην προσωπική σας ζωή και όσοι είστε ελεύθεροι, ίσως κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Λέων
Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιό σας μέχρι το απόγευμα, γεγονός που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε για να προβάλλετε τις ιδέες σας και τις απόψεις σας, να κοινωνικοποιηθείτε και να πετύχετε κάποιες φιλοδοξίες σας. Μετά το απόγευμα, οι συνθήκες ευνοούν την οργάνωση των οικονομικών σας. Αν θέλετε να κάνετε κάποιες αγορές, μπορείτε να τις κάνετε τώρα που είστε περισσότερο «πειθαρχημένοι» και μπορείτε να βρείτε πράγματα σε καλή ποιότητα και σωστή τιμή.

Παρθένος
Η διάθεσή σας μπορεί να είναι κάπως υποτονική σήμερα, αφού φαίνεται να μην σας ενθουσιάζει τίποτα και να αναζητάτε κάτι που φαίνεται άπιαστο. Ωστόσο από το απόγευμα, με την είσοδο της Σελήνης στο ζώδιό σας, αυτό το σκηνικό αλλάζει και αρχίζετε να βλέπετε το ποτήρι μισογεμάτο. Δραστηριοποιηθείτε, επικοινωνήστε με φίλους που αγαπάτε και κάντε τα σχέδιά σας για ένα καταπληκτικό Σαββατοκύριακο.

Ζυγός
Η χαρά και η αισιοδοξία επιστρέφουν στη ζωή σας, και πλέον μπορείτε να κοιτάζετε το μέλλον θετικά και να κάνετε όνειρα που έχουν όλες τις προοπτικές να πραγματοποιηθούν. Μην ξεχνάτε ότι μεγάλο μέρος της εύνοιάς σας σχετίζεται με το εξωτερικό, γι’ αυτό θα πρέπει να προσέχετε προτάσεις για ταξίδια, άτομα που προέρχονται από άλλη χώρα ή ακόμα και δουλειές ή οργανισμούς που έχουν ως αντικείμενο ένα ξένο προϊόν. Από το απόγευμα, καλό θα είναι να μελετήσετε και να οργανώσετε τα σχέδιά σας.

Σκορπιός
Η Σελήνη παραμένει μέχρι το απόγευμα στον τομέα της καριέρας σας, από όπου σας δημιουργεί την επιθυμία να «παλέψετε» για μια καλύτερη θέση και να βάλετε σε εφαρμογή, σχέδια που θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε τα εισοδήματά σας. Μετά το απόγευμα αναμένεται έντονη κοινωνικότητα και καλό θα ήταν αν μπορέσετε να ακούσετε κάποιες χρήσιμες συμβουλές που μπορεί να σας ανοίξουν νέους ορίζοντες.

Τοξότης
Με την Σελήνη στον ένατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, νιώθετε ικανοί να κάνετε τα πάντα. Είτε μόνοι σας είτε από κοινού με τον σύντροφό σας, είστε έτοιμοι να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για ένα καλύτερο μέλλον. Η τύχη είναι μαζί σας και τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά. Μετά το απόγευμα, καλό θα είναι να ασχοληθείτε με κάποιες επαγγελματικές υποθέσεις ή να οργανώσετε τα σχέδιά σας για ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα.

Αιγόκερως
Οι θετικές όψεις που σχηματίζει η Σελήνη από τον όγδοο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου ευνοούν τις προσπάθειες που κάνετε στον επαγγελματικό τομέα καθώς επίσης και στα οικονομικά σας. Αν εκκρεμούν συζητήσεις μπορεί σήμερα να ολοκληρωθούν και να οδηγήσουν στην επίτευξη μιας σημαντικής συμφωνίας. Μετά το απόγευμα, οι ρυθμοί σας χαλαρώνουν και ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να προγραμματίσετε μια απόδραση για το Σαββατοκύριακο ή και τις καλοκαιρινές διακοπές σας.

Υδροχόος
Οι θετικές όψεις που σχηματίζει η Σελήνη από τον έβδομο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, βοηθούν στο να μειωθούν οι εντάσεις με τον σύντροφό σας και να βελτιώσετε την σχέση σας. Ίσως μάλιστα καταφέρετε να ξεφύγετε για λίγο από την ρουτίνα και να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο ο ένας στον άλλον. Όσοι είστε ελεύθεροι, μπορείτε να κάνετε μια σημαντική γνωριμία σήμερα, με ένα άτομο με το οποίο θα ταιριάξετε απόλυτα. Από το απόγευμα, ίσως θα πρέπει να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας.

Ιχθείς
Η Σελήνη συνεχίζει μέχρι το απόγευμα την πορεία της στον έκτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, από όπου σας παροτρύνει να ασχοληθείτε με την δουλειά σας καθώς και με κάποια επιχειρηματικά σχέδια που έχετε στο μυαλό σας. Μετά το απόγευμα ωστόσο, το ενδιαφέρον σας στρέφεται στον σύντροφό σας ή σε άλλες σημαντικές σχέσεις σας που απορροφούν όλο τον ελεύθερο χρόνο σας. Το βράδυ είναι κατάλληλο για να βγείτε, να διασκεδάσετε και να ξεχάσετε κάθε σκοτούρα.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK