ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013 / ΖΩΔΙΑ
 


Κριός
 Με την Σελήνη στον έκτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου ίσως αναγκαστείτε να αφιερώσετε αυτό το Σάββατο σε αγγαρείες και υποχρεώσεις που πρέπει να διεκπεραιωθούν. Επιστρατεύστε την υπομονή σας και κυρίως μην ξεσπάτε σε άτομα που δεν σας φταίνε.

Ταύρος
Η Σελήνη βρίσκεται σήμερα σε ένα συμβατό ζώδιο που σας επιτρέπει να βγάλετε στην επιφάνεια την δημιουργικότητά σας, αλλά και να περάσετε όμορφες στιγμές με τον σύντροφό σας. Μόνιμο πρόβλημα τα οικονομικά σας, που δεν σας αφήνουν να ξοδέψετε χρήματα σε μικρές πολυτέλειες που αγαπάτε.

Δίδυμοι
Οικογενειακές ή επαγγελματικές υποχρεώσεις θα σας αγχώσουν περισσότερο από όσο αντέχετε, γεγονός που θα σας δημιουργήσει μεγάλο εκνευρισμό. Από την άλλη όμως θα εξασφαλίσετε ένα οικονομικό όφελος το οποίο σας είναι απαραίτητο.

Καρκίνος
Η σχέση σας με τον σύντροφό σας εξελίσσεται πολύ θετικά σήμερα και αυτό σας χαροποιεί ιδιαίτερα. Αν έχετε κανονίσει μια εκδρομή για τους δυο σας, καλό θα είναι να έχετε προγραμματίσει εκ των προτέρων τον προορισμό σας, ενώ προσεκτικοί θα πρέπει να είστε και στην οδήγηση.

Λέων
Μπορεί να είχατε άλλα σχέδια για αυτό το Σάββατο, κάποια γεγονότα όμως θα σας αναγκάσουν να αλλάξετε το πρόγραμμά σας. Μην απογοητεύεστε γιατί γρήγορα θα διαπιστώσετε ότι ακόμα κι αν μείνετε στο σπίτι σας, μπορείτε να περάσετε πολύ όμορφα.

Παρθένος
Το ταυ τετράγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιό σας με τον Άρη και τον Ποσειδώνα μπορεί να σας προκαλέσει μια μικρή ανασφάλεια σχετικά με το μέλλον της σχέσης σας. Μια ειλικρινής συζήτηση όμως θα δώσει απαντήσεις σε όλες σας τις ανησυχίες.

Ζυγός
Θα πρέπει να ξέρετε ότι το σύμπαν προετοιμάζει μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας τους επόμενους μήνες και τα πρώτα μηνύματα έχουν ήδη αρχίσει να φαίνονται. Η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη για να αξιολογήσετε τη μέχρι τώρα πορεία σας και να οραματιστείτε τις αλλαγές που θέλετε και που έρχονται με γοργούς ρυθμούς.

Σκορπιός
Είναι καιρός να απαλλαγείτε από οτιδήποτε σας περιορίζει, είτε αυτό είναι μια απαρχαιωμένη αντίληψη, είτε κάποιος άνθρωπος, είτε μια δεδομένη κατάσταση. Σήμερα έχετε την ευκαιρία να κάνετε νέες γνωριμίες που θα σας βοηθήσουν να δείτε τη ζωή με άλλη ματιά.

Τοξότης
Είναι γεγονός ότι η αισθηματική σας ζωή κυλάει ευχάριστα και νιώθετε ότι έχει μπει στο σωστό δρόμο, γι’ αυτό τώρα θα πρέπει να στρέψετε το ενδιαφέρον σας στην καριέρα σας και τα οικονομικά σας. Με τη βοήθεια της διαίσθησής σας μπορείτε να πάρετε μια πολύ σωστή απόφαση.

Αιγόκερως
Μια και είναι Σάββατο, καλό θα είναι να αφήσετε στην άκρη δουλειές και ευθύνες και να απολαύσετε την παρέα των φίλων σας που θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από τα προβλήματά σας. Αν είστε ελεύθεροι, μια νέα ερωτική γνωριμία είναι πολύ πιθανή.

Υδροχόος
Η ερωτική σας ζωή φαίνεται ότι σας προβληματίζει έντονα, αφού οι προκλήσεις δεν έχουν τελειωμό και το δίλημμα αν πρέπει να ενδώσετε σε έναν πειρασμό, βάζοντας σε κίνδυνο τη μόνιμη σχέση σας, είναι πολύ μεγάλο. Πριν πάρετε την οριστική σας απόφαση, αναρωτηθείτε αν είστε έτοιμοι να πληρώσετε τις συνέπειες.

Ιχθείς
Η σημερινή μέρα μπορεί να είναι χαώδης, αν δεν καταφέρετε να βάλετε ένα πρόγραμμα, αλλά και να εξασφαλίσετε την ηρεμία που σας λείπει. Αποφύγετε εντάσεις με την οικογένειά σας και προτιμήστε – αν μπορείτε – να συναναστραφείτε με φίλους και γνωστούς που ξέρουν να σας χαλαρώνουν.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK