Προβλέψεις για την εβδομάδα από 15 – 21 Ιουνίου 2013(Οι προβλέψεις μου από το περιοδικό ΤΗΛΕΡΑΜΑ)

Η ΑΣΤΡΟΣΚΟΝΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ.
Η υλική και συναισθηματική ασφάλεια αποτελεί την προτεραιότητα του ατόμου που έχει τον Ήλιο στον Καρκίνο. Είναι ένας ιδιαίτερος τύπος, πολύ συμπαθητικός και άνετος. Δεν διστάζει να ξεκινήσει μια ερωτική σχέση, με την οποία δένεται τόσο πολύ, σε σημείο να αρνείται να δεχθεί το ενδεχόμενο ενός έστω και στο μακρινό μέλλον, χωρισμού. Δεν του αρέσει να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες και προτιμά να καθοδηγείται από το ταίρι του. Για τον τρόπο που συμπεριφέρεται στον έρωτα, πολύ μεγάλο ρόλο έχει παίξει το οικογενειακό περιβάλλον στο οποίο μεγάλωσε. Θέλει να μοιράζεται τη χαρά και τον πόνο με το σύντροφό του, λαχταρά να τον επιθυμούν και αναζητά την προσοχή των άλλων. Νοιώθει βαθιά την ανάγκη για εξάρτηση. Ψάχνει μια σχέση που να τον κάνει να νιώθει ασφαλής. Είναι πολύ ρομαντικός και του αρέσει να δίνει τα πάντα στη σχέση του, περιμένοντας, όμως, την ανάλογη εκτίμηση και ανταπόκριση από την άλλη πλευρά.


ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Οι συγγενείς και το οικογενειακό περιβάλλον σας αναμένεται να σας δώσουν ιδιαίτερες χαρές και ικανοποιήσεις μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα με τη διέλευση του Ήλιου (από τις 21/6) από το ζώδιο του Καρκίνου. Θα υπάρξουν πρόσωπα από τον κοντινό χώρο σας με τα οποία θα αναπτύξετε ξεχωριστή οικειότητα και συμπάθεια.  Οι νέοι σύμμαχοί σας, θα σας προσφέρουν τις πολύτιμες συμβουλές τους, αλλά και την υποστήριξή τους όταν τις χρειαστείτε. Επιτυχίες σας περιμένουν και στον επαγγελματικό τομέα. Η συνέπεια και η αποδοτικότητά σας θα εκτιμηθούν και οι απολαβές σας ακολουθούν ανοδική πορεία.

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Με την Αφροδίτη, τον Ερμή και από τις 21 του μήνα και τον Ήλιο να διασχίζουν τον πιο επικοινωνιακό τομέα του ωροσκοπίου σας, οι κατακτήσεις σας πληθαίνουν και τα θύματα της γοητείας σας αυξάνονται γεωμετρικά. Το γεγονός αυτό θα σας ωθήσει να προσέξετε ακόμη περισσότερο τον εαυτό σας, τον καλλωπισμό σας και να αποφασίσετε κάποιες αλλαγές στο στιλ σας. Επιχειρηματικά και δημιουργικά σχέδια μπαίνουν σε δράση, ενώ απολαμβάνετε υποστήριξη και προώθηση του παραγωγικού έργου σας από φίλους και συνεργάτες. Είναι πολύ πιθανό να δεχθείτε μια ευνοϊκή προσφορά εργασίας, μια προαγωγή.

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Η παραμονή του Άρη και αυτή την εβδομάδα στο δικό σας ζώδιο δημιουργεί κινδύνους που αφορούν στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων. Θα χρειαστεί να είστε προσεκτικοί στη συμπεριφορά σας για να αποφύγετε προβλήματα με τις ερωτικές και επαγγελματικές σχέσεις σας. Τα μεγάλα έξοδα είναι το σήμα κατατεθέν της περιόδου που διανύουμε, αλλά με τους πλανήτες στον δεύτερο οίκο σας, υπάρχουν και οι ανάλογες προϋποθέσεις για να αυξήσετε, άμεσα ή μακροπρόθεσμα, τις πηγές των εσόδων σας. Αυτές τις ημέρες, μπορεί να σας προβληματίσουν ευχάριστα προτάσεις από την πλευρά οικονομικών παραγόντων.

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Με τον Ερμή, την Αφροδίτη και από τις 21 του μήνα και τον Ήλιο στο ζώδιό σας, φαίνεστε αποφασισμένοι να πάρετε την τύχη στα χέρια σας. Αυτό είναι κάτι που σίγουρα θα το κάνετε, αφού δεν τρομάζετε στην ιδέα να γίνετε καθοδηγητές της ζωής σας. Οι αλλαγές που πραγματοποιούνται, μπορεί να σας αποπροσανατολίζουν, αλλά πολύ σύντομα  θα διαπιστώσετε ότι έρχεται η ώρα της ανταμοιβής. Θα ξαφνιαστείτε από τα γεγονότα και τον δυναμισμό που θα δείξετε απέναντι σε όσους θελήσουν να σας «χειραγωγήσουν». Θα απολαύσετε την αναγνώριση και τη σημαντική προβολή σας.

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Είναι σίγουρο ότι θα προκύψει κάτι σημαντικό για εσάς, χωρίς να κουραστείτε ιδιαίτερα. Μια και η τύχη θα είναι με το μέρος σας, φροντίστε να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες και τις καταστάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα. Αλλαγές συνθηκών και προγραμμάτων σας ανακουφίζουν ψυχικά. Γενικότερα, θα καταφέρετε να βάλετε σε τάξη τις τρέχουσες εκκρεμότητές σας στις επαγγελματικές υποθέσεις σας. Στην πορεία του επταημέρου που ακολουθεί, θα έχετε βοήθεια από τους συνεργάτες σας στη διεκπεραίωση εργασιακών ζητημάτων. Μάλιστα, ίσως χρειαστεί να  επανεξετάσετε την πορεία κάποιων συμφωνιών καθώς και την εξέλιξη των σημαντικών οικονομικών στόχων σας.

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Η Αφροδίτη του έρωτα, ο Ερμής της επικοινωνίας και ο Ήλιος της ζωτικότητας καθώς πραγματοποιούν τη διέλευσή τους από τον αρμονικό Καρκίνο, φέρνουν τα ποθητά για την ερωτική και συναισθηματική ζωή σας, την ίδια ώρα που προστατεύουν τις φιλικές και τις κοινωνικές επαφές σας. Όλα δείχνουν ότι θα υπάρξουν σημαντικές και ενδιαφέρουσες γνωριμίες που διαθέτουν τις πιθανότητες να εξελιχθούν σε σχέσεις ζωής. Οι εξελίξεις στον τομέα της καριέρας σας θα σας δώσουν την ευκαιρία να «γευθείτε» απολαύσεις και πολυτέλειες που αποτελούσαν σφοδρές επιθυμίες! Με την Αφροδίτη σύμμαχό σας, τα ερωτικά σας βελτιώνονται σημαντικά.

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Το εξάγωνο Άρη- Ουρανού που σχηματίζεται στις 17 του μήνα, θα φέρει μια ανέλπιστη ευκαιρία να διευρύνετε τους ορίζοντές σας κάνοντας ένα ποθητό ταξίδι. Ωστόσο, ο Ερμής, η Αφροδίτη και από τις 21/6 και ο Ήλιος στο μεσουράνημα του ωροσκοπίου σας, συνιστούν να μην εγκαταλείψετε τις προσπάθειες στα επαγγελματικά σας ώστε να πετύχετε την καταξίωση που θέλετε. Εξάλλου, είναι η κατάλληλη στιγμή για να οικοδομήσετε ένα καλύτερο μέλλον που θα σας εξασφαλίζει την ασφάλεια που είναι απαραίτητη τη σημερινή εποχή. Όσοι είστε ελεύθεροι, θα διαπιστώσετε ένα ενδιαφέρον στο χώρο της δουλειάς σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Η ερχόμενη εβδομάδα είναι ιδιαίτερα θετική για σάς, αφού οι πλανήτες σας φέρνουν σε επαφή με άτομα που θα σας βοηθήσουν να καθορίσετε τους στόχους σας και να υλοποιήσετε τα οράματά σας. Το γεγονός μάλιστα ότι τώρα θα κατανοήσετε καλύτερα τις ανάγκες σας, υποδεικνύει ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις σχετικά με την καριέρα σας αλλά και τη ζωή σας. Η διαίσθησή σας θα σας καθοδηγήσει να βρείτε το δρόμο σας αποφεύγοντας πιθανά εμπόδια, ενώ παράλληλα θα σας «δείξει» ότι είναι καιρός να προχωρήσετε σε μια σοβαρή δέσμευση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Τώρα μπορείτε να κάνετε έναν απολογισμό και να επανεξετάσετε τι έχετε πετύχει στη ζωή σας τόσο συναισθηματικά όσο και οικονομικά. Η παρουσία του Ερμή και της Αφροδίτης – και μετά τις 21 και του Ήλιου – στον όγδοο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, συνιστά να εντοπίσετε τα λάθη και τις αδυναμίες σας και να χαράξετε μια νέα πορεία. Ίσως ένα ταξίδι σας βοηθήσει να πάρετε μια σοβαρή απόφαση για το μέλλον σας και σημάνει την αρχή πολλών αλλαγών. Η επιστροφή σε μια σχέση που θα κρίνετε ότι άξιζε, είναι πολύ πιθανή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Οι σχέσεις σας έρχονται στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα, ακόμα κι αν εσείς έχετε άλλες προτεραιότητες. Ο σύντροφός σας ή άλλα σημαίνοντα πρόσωπα με τα οποία έχετε κοινά συμφέροντα, κρατούν κατά κάποιο τρόπο τη τύχη σας στα χέρια τους και δεν σας αφήνουν να ακολουθήσετε το πρόγραμμά σας. Πρόκειται ωστόσο για ευχάριστες δραστηριότητες οι οποίες θα σας ανοίξουν νέους ορίζοντες και μπορεί να έχουν ακόμα και επαγγελματικές προεκτάσεις. Γι' αυτό μη δυσανασχετείτε και μην αρνείστε πεισματικά τις προτάσεις τους, αφού τώρα έχετε την ευκαιρία να προοδεύσετε και να απολαύσετε την επιτυχία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Οι πλανήτες αυτή την εβδομάδα σας καλούν να στρέψετε το ενδιαφέρον σας στο επαγγελματικό περιβάλλον, το οποίο μπορεί να σας δώσει μεγάλες χαρές. Η δημιουργικότητά σας αλλά και η πείρα σας θα αποδειχθούν εξαιρετικά  σημαντικά προτερήματα, αφού θα σας βοηθήσουν να πάρετε την σωστή  απόφαση σε μια δύσκολη στιγμή, γεγονός που θα εκτιμηθεί δεόντως και θα σας ανοίξει την πόρτα για μια ανώτερη θέση. Επιπλέον, με την είσοδο του Ήλιου στον ίδιο τομέα από τις 21/6 είναι πολύ πιθανό να βρείτε τον έρωτα μέσα στο χώρο της εργασίας σας, αν είστε ελεύθεροι.

ΙΧΘΥΕΣ
από 19/2 έως 20/3
Η τύχη βρίσκεται στο πλευρό σας αυτή την εβδομάδα με τρεις πλανήτες στον ευνοϊκό πέμπτο οίκο σας να σας στέλνουν τις θετικές τους ακτίνες. Έτσι είναι η κατάλληλη στιγμή για να απολαύσετε τις διακοπές σας ή να αυτονομηθείτε δημιουργώντας μια δική σας δουλειά. Αν ασχολείστε με καλλιτεχνικές δραστηριότητες θα έχετε μεγάλη έμπνευση και θα μπορέσετε εύκολα να υλοποιήσετε τις ιδέες σας ή να προβληθείτε στο ευρύ κοινό. Τέλος, αν είστε ελεύθεροι, ένας νέος έρωτας θα κάνει κατάληψη στη ζωή σας και θα απορροφήσει όλο τον ελεύθερο χρόνο σας.Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK