ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013 / ΖΩΔΙΑ






Κριός
 Με το εξάγωνο Ήλιου – Ουρανού που διαμορφώνεται σήμερα, θα έχετε ευχάριστες και ανέλπιστες προτάσεις που θα σας κάνουν να περάσετε ευχάριστα τη μέρα σας. Γνωριμίες, συναντήσεις, εκδρομές και συζητήσεις θα έχουν καλύτερα αποτελέσματα από όσο περιμένετε.

Ταύρος
Παρόλο που νιώθετε την ανάγκη να απέχετε από κοινωνικές δραστηριότητες και να απολαύσετε τη θαλπωρή του σπιτιού σας, απρόβλεπτοι παράγοντες θα σας βγάλουν από το πρόγραμμά σας. Ωστόσο, ακόμα και σ’ αυτή την περίπτωση θα έχετε ένα σημαντικό κέρδος που δεν περιμένετε.

Δίδυμοι
Οι πλανήτες που βρίσκονται στο ζώδιό σας, σάς κάνουν ιδιαίτερα κοινωνικούς και σας καλούν να βγείτε, να δείτε τους φίλους σας ή ακόμα και να προγραμματίσετε μια μονοήμερη απόδραση. Ότι κι αν κάνετε θα περάσετε καλά, ενώ δεν αποκλείεται να κάνετε και μια ξεχωριστή γνωριμία.

Καρκίνος
Η καλή σας διάθεση και ο ρομαντισμός σας θα βρουν θετική διέξοδο σε μια δημιουργική δραστηριότητα που θα απορροφήσει μεγάλο μέρος της μέρας σας. Ίσως μάλιστα σκεφτείτε να εκμεταλλευτείτε κάποιο ταλέντο σας για να κερδίσετε μερικά χρήματα.

Λέων
Η Σελήνη από το συμβατό ζώδιο του Κριού σας φτιάχνει τη διάθεση και σας προτρέπει να βγείτε με φίλους. Ίσως μάλιστα μάθετε κάτι που σας φανεί πολύ χρήσιμο για μια υπόθεσή σας. Ένας ξαφνικός έρωτας μέσα από τον φιλικό σας κύκλο είναι επίσης πιθανός.

Παρθένος
Απρόοπτα γεγονότα μπορεί να σας δημιουργήσουν εκνευρισμό, ωστόσο παράλληλα θα σας πεισμώσουν για να πάρετε κάποιες αποφάσεις σχετικά με την πορεία των επαγγελματικών ή των οικονομικών σας. Μια καινούργια γνωριμία μπορεί να σας ανοίξει νέες επαγγελματικές προοπτικές.

Ζυγός
Η λογική θα πρέπει να έχει την πρώτη θέση σε ότι θελήσετε να κάνετε σήμερα και δεν θα πρέπει να αφήσετε τα συναισθήματα να σας παρασύρουν τουλάχιστον όσον αφορά κάποιες επαγγελματικές υποθέσεις σας. Αντίθετα, στη προσωπική σας ζωή όλα πάνε καλά και όσοι είστε ελεύθεροι, μπορείτε να ελπίζετε σε μια νέα γνωριμία.

Σκορπιός
Καλό θα είναι σήμερα μια και είναι Κυριακή να μην πιεστείτε και να αφήσετε τα πράγματα να εξελιχθούν όπως έρχονται. Με την Σελήνη στον έκτο οίκο του ωροσκοπίου σας, δεν θα πρέπει να εξαντλήσετε τον οργανισμό σας με έντονες δραστηριότητες, αλλά να προτιμήσετε πιο ήρεμα πράγματα.

Τοξότης
Η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη για αθλητικές δραστηριότητες που όχι μόνο θα σας αναζωογονήσουν αλλά θα σας δώσουν την ευκαιρία να κάνετε και μια σημαντική γνωριμία. Αν πάλι είστε ήδη δεσμευμένοι, μια απρόσμενη πρόταση από τον αγαπημένο σας, θα σας απογειώσει.

Αιγόκερως
Σαν παραδοσιακό ζώδιο που είστε, έχετε συνδέσει αυτή την ημέρα με την οικογένεια. Έτσι και σήμερα μπορείτε να προγραμματίσετε κοινές δραστηριότητες που ικανοποιούν όλα τα μέλη της οικογένειας. Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε φιλικά σας πρόσωπα που σας κάνουν να περνάτε καλά.

Υδροχόος
Σήμερα νιώθετε τόσο καλά που μπορείτε να καταφέρετε σχεδόν τα πάντα. Παρ’ όλα αυτά ίσως περιοριστείτε στο να απολαύσετε την καλή πλευρά της ζωής και αφήσετε για μια άλλη μέρα τις δημιουργικές σας ιδέες. Αν είστε ελεύθεροι, ίσως ερωτευτείτε ένα ασυνήθιστο άτομο.

Ιχθείς
Η μέρα σήμερα είναι κατάλληλη για να ασχοληθείτε με το σπίτι σας, τις οικιακές δραστηριότητες και την διατροφή σας. Ίσως μάλιστα είναι η κατάλληλη στιγμή να φτιάξετε ένα πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει να χάσετε κάποια περιττά κιλά ή ξεκινήσετε μια αθλητική δραστηριότητα.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK