ΠΕΜΠΤΗ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013 / ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

 
Κριός
 Θετικές εξελίξεις αναμένονται σε όλα τα ζητήματα που σας απασχολούν, αφού η Σελήνη σχηματίζει σήμερα μόνο ευνοϊκές γωνίες. Έτσι, τόσο στα επαγγελματικά και οικονομικά σας, όσο και στην οικογένειά σας ή και στην αισθηματική σας ζωή θα περάσετε όμορφες στιγμές.

Ταύρος
Σήμερα μπορείτε να αποκαταστήσετε σχέσεις που έχουν κλονιστεί και να επικοινωνήσετε με αγαπημένα σας πρόσωπα, σε ένα κλίμα ιδιαίτερα αρμονικό. Κάποια νέα μπορεί να σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα, ενώ αν είστε ελεύθεροι, μπορεί να κάνετε μια σημαντική γνωριμία.

Δίδυμοι
Ο τομέας της δουλειάς καθώς και τα οικονομικά σας ευνοούνται ιδιαίτερα σήμερα, γι’ αυτό μην διστάσετε να διεκδικήσετε ένα bonus, κυρίως αν πιστεύετε ότι το αξίζετε. Ασφάλεια θα σας προσφέρει και η ερωτική σας ζωή, καθώς θα μονοπωλήσετε το ενδιαφέρον του συντρόφου σας.

Καρκίνος
Η δική σας Σελήνη βρίσκεται σήμερα στο συμβατό ζώδιο του Σκορπιού από όπου σχηματίζει μόνο θετικές όψεις. Δικαιωματικά λοιπόν μπορείτε να απολαύσετε μοναδικές στιγμές, να εκφραστείτε και να διοχετεύσετε όλη τη θετική σας ενέργεια σε δημιουργικές δραστηριότητες.

Λέων
Σήμερα έχετε την ευκαιρία να λύσετε προβλήματα που σας απασχολούν στο οικογενειακό ή επαγγελματικό περιβάλλον και να δημιουργήσετε μια καλύτερη επικοινωνία με τους αγαπημένους σας. Οι πλανήτες σας βοηθούν να ξαναβρείτε την ενεργητικότητά σας και να ομορφύνετε την καθημερινότητά σας.

Παρθένος
Η Σελήνη σήμερα αυξάνει το επικοινωνιακό σας ταλέντο, γεγονός που σας επιτρέπει να κάνετε νέες γνωριμίες και να δημιουργήσετε μακροχρόνιες φιλικές ή και ερωτικές σχέσεις. Μια ανανέωση στο φιλικό σας περιβάλλον είναι πιθανή, ενώ δεν αποκλείεται να αναζητήσετε και φίλους από το παρελθόν.

Ζυγός
Τα οικονομικά σας αρχίζουν να παρουσιάζουν μια σημαντική ανάκαμψη από σήμερα, που οφείλεται αποκλειστικά στις προσωπικές σας προσπάθειες. Όσοι αναζητάτε μια νέα εργασία, εκμεταλλευτείτε τη σημερινή μέρα για να αποστείλετε βιογραφικά που θα έχουν τύχη.

Σκορπιός
Η Σελήνη βρίσκεται και σήμερα στο ζώδιό σας, και οι θετικές γωνίες που σχηματίζει, εγγυώνται ευχάριστες στιγμές κυρίως στον αισθηματικό τομέα. Αν λοιπόν είστε ελεύθεροι, βγείτε και διασκεδάστε, γιατί είναι πολύ πιθανό να γνωρίσετε το άτομο που θα μιλήσει στην καρδιά σας.

Τοξότης
Σήμερα η μέρα ενδείκνυται για να οργανώσετε τα οικονομικά σας και να ισορροπήσετε τα έσοδα και τα έξοδά σας, ώστε να είστε πιο ήσυχοι μελλοντικά. Ένα σημαντικό όφελος μπορεί να έχετε από τον σύντροφό σας ή και από την οικογένειά σας.

Αιγόκερως
Ένα μικρό διάλειμμα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις σας, θα σας επιτρέψει να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο σύντροφό σας και να προγραμματίσετε κοινές δραστηριότητες που θα σας φέρουν πιο κοντά. Εύνοια υπάρχει σήμερα και σε επαγγελματικές συνεργασίες.

Υδροχόος
Η διαίσθησή σας θα σας βοηθήσει να κάνετε έξυπνες κινήσεις στον επαγγελματικό τομέα και να διακριθείτε. Αυτό φυσικά, συνεπάγεται και οικονομικά οφέλη που είναι και το ζητούμενό σας. Ένα ερωτικό ενδιαφέρον μέσα από το χώρο της δουλειάς, μπορεί να εκδηλωθεί σήμερα.

Ιχθείς
Η Σελήνη με τον Ερμή και την Αφροδίτη σχηματίζουν ένα μεγάλο τρίγωνο με το ζώδιό σας που υπόσχεται μια εξαιρετική ημέρα. Αξιοποιήστε την κάνοντας πράγματα που πρέπει να γίνουν, είτε επαγγελματικά είτε προσωπικά, που θα στεφθούν με επιτυχία.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK