ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013 / ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

 
Κριός
 Η Σελήνη περνάει στον ένατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου από όπου σας παροτρύνει να ξεφύγετε από τις καθημερινές σας υποχρεώσεις. Προσέξτε ωστόσο μην αναζητήσετε αυταπάτες και ουτοπίες που μπορεί να σας δημιουργήσει το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα. Η είσοδος του Ήλιου στον Καρκίνο από σήμερα και για ένα μήνα, στρέφει το ενδιαφέρον σας στο σπίτι και τα οικεία σας πρόσωπα.

Ταύρος
Η Σελήνη περνάει το πρωί στον όγδοο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου και βγάζει τα κρυφά σας συναισθήματα στην επιφάνεια. Προσέξτε τα οικονομικά σας, καθώς το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα μπορεί να σας ωθήσει σε σπατάλες. Επιφυλακτικοί θα πρέπει να είστε και για κάποια φιλικά σας πρόσωπα. Η είσοδος του Ήλιου στον Καρκίνο από σήμερα και για ένα μήνα, σας βοηθά να διαχειριστείτε προβλήματα με συγγενικά ή γειτονικά σας πρόσωπα.

Δίδυμοι
Το πρωί η Σελήνη περνάει στον τομέα των σχέσεών σας, από όπου τονίζει την σχέση σας με τον σύντροφό σας. Κάποια γεγονότα στον επαγγελματικό τομέα είναι πιθανό να σας απογοητεύσουν, αλλά αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να είστε πιο επιφυλακτικοί στο μέλλον. Η είσοδος του Ήλιου στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου από σήμερα και για ένα μήνα, θα σας βοηθήσει να αξιολογήσετε τις προτεραιότητές σας και να βάλετε μια τάξη στα οικονομικά σας.

Καρκίνος
Η είσοδος της Σελήνης στον Τοξότη, απαιτεί να στρέψετε την προσοχή σας στην εργασία σας και στις καθημερινές υποχρεώσεις σας που μπορεί να είναι κάπως αυξημένες αυτές τις ημέρες. Αν θελήσετε να αποδράσετε ενόψει του Σαββατοκύριακου, σιγουρευτείτε ότι δεν έχετε αφήσει εκκρεμότητες. Ο Ήλιος περνάει στο ζώδιό σας από σήμερα, εγκαινιάζοντας την περίοδο των γενεθλίων σας και σας ωθεί να ασχοληθείτε πιο ενεργά με την επίτευξη των στόχων σας.

Λέων
Η είσοδος της Σελήνης στον Τοξότη από το πρωί, σας επιτρέπει να ασχοληθείτε με την αισθηματική σας ζωή, αλλά και με τις διασκεδάσεις που αγαπάτε. Αν αποφασίσετε μια σύντομη εκδρομή ενόψει του Σαββατοκύριακου, το σίγουρο είναι ότι θα περάσετε καλά, αν και δεν αποκλείεται να βγείτε από τον προϋπολογισμό σας. Η είσοδος του κυβερνήτη σας Ήλιου στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας από σήμερα και για ένα μήνα, «φωτίζει» το υποσυνείδητό σας και σας φέρνει σε επαφή με τις βαθύτερες ανάγκες σας.

Παρθένος
Το πρωί η Σελήνη περνάει στον Τοξότη και σας καλεί να «αποσυρθείτε» από τις κοσμικές δραστηριότητες και να απολαύσετε τη γαλήνη που σας προσφέρουν το σπίτι και η οικογένειά σας. Προσέξτε όμως να μην έχετε υπερβολικές αξιώσεις από τον σύντροφό σας, ώστε να μην απογοητευτείτε. Με την είσοδο του Ήλιου στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου από σήμερα και για ένα μήνα, μπορείτε να βασίζεστε στην υποστήριξη φιλικών σας ατόμων.

Ζυγός
Η Σελήνη περνάει το πρωί στον Τοξότη, και σας δημιουργεί την ανάγκη να επικοινωνήσετε με φίλους και γνωστούς ή ακόμα και να προγραμματίσετε μια σύντομη απόδραση ενόψει του Σαββατοκύριακου. Σ’ αυτή την περίπτωση καλό θα είναι να αποφύγετε την υπερβολική κατανάλωση φαγητού ή ποτού, ώστε να αποφύγετε τυχόν στομαχικά προβλήματα. Με την  είσοδο του Ήλιου στον τομέα της καριέρας σας από σήμερα και για ένα μήνα,  μπορείτε να εντείνετε τις προσπάθειές σας στον επαγγελματικό τομέα, αφού είναι πιθανό να αποκομίσετε ένα σημαντικό όφελος.

Σκορπιός
Η Σελήνη περνάει το πρωί στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, γεγονός που μπορεί να σας ωθήσει σε υπερβολικές σπατάλες προκειμένου να νιώσετε όμορφα. Ωστόσο, το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα, δείχνει ότι πιθανότατα θα σπαταλήσετε χρήματα για πράγματα που στην πραγματικότητα δεν χρειάζεστε, γεγονός που θα το συνειδητοποιήσετε σχετικά γρήγορα. Η είσοδος του Ήλιου στο συμβατό ζώδιο του Καρκίνου από σήμερα και για ένα μήνα σας ωθεί να διευρύνετε τις γνώσεις ή να σχεδιάσετε ένα μακρινό ταξίδι.

Τοξότης
Η Σελήνη περνάει το πρωί στο ζώδιό σας και σας ευαισθητοποιεί σχετικά με κάποια σημαντικά ζητήματα. Δεν αποκλείεται μάλιστα να αναδείξει κάποιες ανασφάλειες που νιώθετε, με αποτέλεσμα να προσκολληθείτε περισσότερο σε πρόσωπα που σας εμπνέουν σιγουριά. Η είσοδος του Ήλιου στον Καρκίνο από σήμερα και για ένα μήνα, θα επηρεάσει την ψυχολογία σας και θα φέρει στην επιφάνεια παλιά απωθημένα σας. Η οικονομική ασφάλεια αλλά και η ερωτική σας ζωή θα επηρεάσει καταλυτικά την διάθεσή σας.

Αιγόκερως
Η είσοδος της Σελήνης στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου από το πρωί, βγάζει στην επιφάνεια διάφορους φόβους και ανασφάλειες που αντιμετωπίζετε το τελευταίο διάστημα. Έτσι, ίσως το επόμενο διήμερο γίνετε περισσότερο επιφυλακτικοί, ακόμα και σε άτομα που θεωρούνται έμπιστα, και πιο απόμακροι. Από την άλλη, η είσοδος του Ήλιου στον Καρκίνο από σήμερα και για ένα μήνα, σας καλεί να ασχοληθείτε με τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σας και να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα όπου απαιτείται.

Υδροχόος
Η Σελήνη περνάει το πρωί στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, από όπου σας κάνει ιδιαίτερα φιλικούς και κοινωνικούς, ότι χρειάζεται δηλαδή για να απολαύσετε το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Τα οικονομικά σας ωστόσο που αποτελούν το ευάλωτο σημείο σας, χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή. Η είσοδος του Ήλιου στον Καρκίνο από σήμερα και για ένα μήνα, αυξάνει τις επαγγελματικές υποχρεώσεις σας, ενώ συνιστά προσοχή και στην υγεία σας.

Ιχθείς
Η Σελήνη περνάει το πρωί στον τομέα της καριέρας σας και σας κάνει περισσότερο δραστήριους, παρά το γεγονός ότι η εβδομάδα φτάνει στο τέλος της. Προσέξτε μην το παρακάνετε, γιατί το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα μπορεί να καταβάλλει τον οργανισμό σας χωρίς καν να το καταλάβετε. Η είσοδος του Ήλιου στο συμβατό ζώδιο του Καρκίνου από σήμερα και για ένα μήνα, σας κάνει περισσότερο δημιουργικούς και στρέφει το ενδιαφέρον σας στις ευχάριστες δραστηριότητες της ζωής, τον σύντροφό σας και τα παιδιά σας.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK