Προβλέψεις για την εβδομάδα από 22 – 28 Ιουνίου 2013
(Οι προβλέψεις μου από το περιοδικό ΤΗΛΕΡΑΜΑ)

Η ΑΣΤΡΟΣΚΟΝΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ο ΔΙΑΣ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ.
Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 23/6 στο ζώδιο του Αιγόκερω σχηματίζει θετικές γωνίες με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα και αρνητικές με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα. Έτσι, όσες δυσκολίες κι αν προκύψουν, θα βρεθεί μια θετική διέξοδος. Η διέλευση του Δία από τον Καρκίνο ξεκινά στις 26/6 και ολοκληρώνεται στις 16/7/2014. Το διάστημα αυτό θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές σε ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι, την οικογένεια και κατ’ επέκταση την πατρίδα,  ενώ θα ευνοηθούν σημαντικά τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες) καθώς και της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι). Δεν θα μείνουν παραπονεμένα όμως και τα υπόλοιπα έξι ζώδια, που θα ωφεληθούν από την διέλευση της Αφροδίτης από τον Λέοντα από τις 27/6 μέχρι τις 22/7. Προσοχή χρειάζεται η ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 26/6 μέχρι και τις 20/7 αφού αναμένεται να φέρει καθυστερήσεις και αναβολές σε υποθέσεις με επικοινωνιακή χροιά. 


ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Η Πανσέληνος στον τομέα της καριέρας σας θα σας βοηθήσει να πετύχετε μια πολύ καλή συμφωνία. Τα επαγγελματικά σας πρόκειται να βελτιωθούν σημαντικά καθώς τα πρόσωπα που πρωτοστατούν στην εργασία σας θα αναγνωρίσουν την προσφορά σας. Μια καλή περίοδος ξεκινά για το σπίτι και την οικογένεια, με το πέρασμα του Δία από το ζώδιο του Καρκίνου. Μέχρι τον επόμενο Ιούλιο πολλοί από εσάς θα αποκτήσετε το σπίτι των ονείρων σας και άλλοι θα μετακομίσετε σε μια περιοχή που «φλερτάρετε» εδώ και καιρό. Η Αφροδίτη στο Λέοντα από τις 27 απογειώνει τη libido σας. 

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Η Πανσέληνος αυξάνει την επιθυμία σας να επεκτείνετε τις γνώσεις σας. Η πνευματικότητά σας και η ικανότητα να απορροφάτε πληροφορίες θα είναι ιδιαίτερα τονισμένη. Σίγουρα θα γίνετε περισσότερο δραστήριοι, ενώ δεν θα λείψουν από το πρόγραμμά σας οι τακτικές αποδράσεις, αλλά και τα πιο μακρινά ταξίδια. Ο Δίας αφήνει τον τομέα των οικονομικών σας και στις 26 Ιουνίου εισέρχεται  στο ζώδιο του Καρκίνου. Αυτή η μετακίνηση θα βάλει τέλος στα οικονομικά σκαμπανεβάσματα της πρόσφατης περιόδου και  θα σας βοηθήσει να προσεγγίσετε άτομα που θα σας φανούν χρήσιμα στο μέλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Με την Πανσέληνο στον όγδοο οίκο σας είναι το κατάλληλο διάστημα για να εξοφλήσετε παλιά χρέη, να ζητήσετε ένα δάνειο ή να βρείτε το κεφάλαιο που χρειάζεστε για μια σημαντική επένδυση. Πολύ σημαντική για σας αυτή η εβδομάδα, καθώς ο Δίας θα εγκαταλείψει το ζώδιό σας, για να περάσει στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου. Αυτή η μετακίνηση θα δημιουργήσει πολύ θετικές επιρροές ιδιαίτερα για τα οικονομικά σας, καθώς θα υπάρξουν ευκαιρίες για περισσότερα έσοδα. Μέσα στους επόμενους δεκατρείς μήνες καλό θα είναι να εντρυφήσετε στην αποταμίευση ώστε να νιώσετε περισσότερο ασφαλείς.

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Η Πανσέληνος του Ιουνίου θα σας δώσει την ευκαιρία να χειριστείτε όλες σας τις σχέσεις και τις συνεργασίες με ιδιαίτερη «μαεστρία» και να ξεπεράσετε οποιαδήποτε κρίση. Με την είσοδο του Δία στο ζώδιό σας στις 26/6 τους επόμενους δεκατρείς μήνες  θα υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες για επέκταση στην προσωπική ζωή αλλά και στην καριέρα σας. Εκμεταλλευτείτε αυτή την περίοδο για να σκεφτείτε τι θέλετε να πετύχετε αισθηματικά αλλά και επαγγελματικά. Εστιάστε το ενδιαφέρον σας στους στόχους σας -είτε πρόκειται για την εργασία σας, τα οικονομικά σας, το σπίτι σας- και «στοχεύστε» τους.

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Οι εντάσεις στον επαγγελματικό τομέα συνεχίζονται και με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για να κινηθείτε δυναμικά αφού θα σας δώσει την ευκαιρία για τις κατάλληλες επαφές που θα σας υποστηρίξουν. Μάλιστα, με την είσοδο του Δία στη «σκιά» του ωροσκοπίου σας όσοι ψάχνετε καλύτερη δουλειά, θα μπορέσετε να την βρείτε, γι’ αυτό αξίζει τον κόπο να προσπαθήσετε. Πολλοί θα ξεκινήσετε κάτι δικό σας, το οποίο έχει θαυμάσιες προοπτικές και άλλοι θα αποκτήσετε ένα σπουδαίο τίτλο που θα διευρύνει τους επαγγελματικούς ορίζοντες. Θαυμάσια τα ερωτικά σας από τις 27/6. 

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Ο κοινωνικός κύκλος και οι στόχοι σας ευνοούνται από το πέρασμα του Δία στον 11ο ηλιακό οίκο σας. Μέσα στους επόμενους δεκατρείς μήνες θα κάνετε νέες σημαντικές φιλίες και θα αναβαθμίσετε το επίπεδο της ζωής σας. Πολλοί από τους ανθρώπους που θα γνωρίσετε τώρα θα σας ενθαρρύνουν να πετύχετε τους στόχους σας, ενώ θα αναμιχθείτε ενεργά με ένα σύλλογο ή σωματείο και θα γεμίζετε ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο σας. Η Πανσέληνος στις 23 θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε θετικές αλλαγές τόσο στην εργασία σας όσο και στην προσωπική σας ζωή.

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 23 του μήνα, σας ωθεί να κάνετε αλλαγές στο οικογενειακό αλλά και στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, ώστε να εξασφαλίσετε την αρμονία που σας είναι απαραίτητη. Στις 26 ο ευεργέτης Δίας περνάει στο μεσουράνημα του ωροσκοπίου σας όπου και θα παραμείνει για δεκατρείς μήνες. Το διάστημα αυτό θα σημειώσετε μεγάλη πρόοδο στην εργασία σας και θα κατακτήσετε μια ανώτερη θέση. Τέλος στις 27, η δική σας Αφροδίτη ξεκινά την πορεία της στο ζώδιο του Λέοντα, με αποτέλεσμα να γίνετε πιο κοινωνικοί και να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 23 Ιουνίου, σας παρακινεί να προγραμματίσετε τις καλοκαιρινές διακοπές σας σε μέρη που δεν έχετε επισκεφτεί ποτέ και που έχουν να σας προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες. Μια εξαιρετικά θετική περίοδος ξεκινά στις 26 με την είσοδο του Δία στον Καρκίνο. Μέχρι και τις 16/7/2014 που θα παραμείνει εκεί, θα έχετε την ευκαιρία να επεκτείνετε τις γνώσεις σας, να καλλιεργήσετε το πνεύμα σας και να γνωρίσετε νέες κουλτούρες και πολιτισμούς μέσα από μακρινά ταξίδια. Από τις 27/6 και μέχρι τις 22/7  η Αφροδίτη θα σας φέρει μια επαγγελματική επιτυχία.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Η Πανσέληνος που σχηματίζεται στις 23 του μήνα, επηρεάζει τον άξονα των οικονομικών σας, γεγονός που θα προκαλέσει αρκετές ανατροπές στα εισοδήματά σας. Ωστόσο, με την είσοδο του κυβερνήτη σας Δία στον Καρκίνο από τις 26 και για έναν περίπου χρόνο, θα μπορέσετε να δημιουργήσετε μια νέα ισορροπία, να τακτοποιήσετε χρέη και οφειλές ή ακόμα και να αυξήσετε τα περιουσιακά στοιχεία σας.  Το πέρασμα της Αφροδίτης στον ένατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας από τις 27/6 μέχρι και τις 22/7, σας εγγυάται τις καλύτερες διακοπές της ζωής σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ζώδιό σας στις 23 του μήνα, θα σας αναγκάσει να βάλετε «τάξη» στη ζωή σας ακόμα κι αν χρειαστεί να απαλλαγείτε από τα πρόσωπα που σας δημιουργούν προβλήματα.  Εξάλλου, με τον Δία στον Καρκίνο από τις 26/6 και μέχρι τις 16/7/2014, θα κάνετε ένα αναγκαστικό «ξεκαθάρισμα», αφού θα έρθουν κι άλλα πρόσωπα στο δρόμο σας –είτε καινούργια είτε από το παρελθόν- με τα οποία θα αναπτύξετε ισχυρούς δεσμούς. Τέλος, η είσοδος της Αφροδίτης στο Λέοντα από τις 27 του μήνα, θα έχει θετική επιρροή στα οικονομικά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 23 του μήνα, σας καλεί να σκεφτείτε το μέλλον σας και να χαράξετε τη στρατηγική που θα σας οδηγήσει στην επιτυχία. Μια επιτυχία που εγγυάται και η νέα θέση του Δία από τις 26/6, που θα αναδείξει τα προσόντα σας και θα βελτιώσει τις συνθήκες της εργασίας σας, ενώ παράλληλα θα σας προσδώσει και μια ξεχωριστή γοητεία που θα προσελκύσει αρκετούς θαυμαστές. Έτσι, με την είσοδο της Αφροδίτης στον Λέοντα στις 27, ακόμα κι όσοι είστε φανατικοί εργένηδες θα βρείτε τον «μάστορά» σας.

ΙΧΘΥΕΣ
από 19/2 έως 20/3
Στις 23/6 σχηματίζεται η Πανσέληνος στον Αιγόκερω που θα έχει ως αποτέλεσμα να πραγματοποιήσετε τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας με την υποστήριξη σημαντικών ατόμων. Η πιο θετική επιρροή ωστόσο, είναι η είσοδος του Δία στον Καρκίνο από τις 26/6, που  θα φέρει στη ζωή σας ό, τι λαχταράτε περισσότερο. Είτε πρόκειται για έναν έρωτα, ένα παιδί, μια δημιουργική εργασία, θα επιτευχθεί μέσα στον επόμενο χρόνο. Η είσοδος της Αφροδίτης στο Λέοντα από τις 27 και για έναν περίπου μήνα, θα σας κάνει περισσότερο παραγωγικούς στη δουλειά σας, γεγονός που θα ανταμειφθεί ανάλογα.Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK