ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013 / ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ
 


Κριός
 Προσοχή και σύνεση χρειάζεται η σημερινή μέρα για να περάσει όσο το δυνατόν πιο ανέφελα. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας, αποφύγετε συγκρούσεις και μην αρπάζεστε χωρίς σοβαρό λόγο. Μια μέρα είναι, θα περάσει.

Ταύρος
Οι δυσμενείς γωνίες που σχηματίζει η Σελήνη με τον Πλούτωνα, τον Ουρανό και τον Ερμή, απαιτούν υπομονή και επιμονή σε όλες τις συναναστροφές σας. Αποφύγετε εντάσεις που τελικά θα ρίξουν την ψυχολογία σας, χωρίς σοβαρό λόγο. Προσοχή και στην οδήγηση.

Δίδυμοι
Οι δύσκολες όψεις της Σελήνης επηρεάζουν τον άξονα των οικονομικών σας, που σήμερα από ότι φαίνεται θα σας προβληματίσουν αρκετά. Αποφύγετε οικονομικές δοσοληψίες ακόμα και με φιλικά σας πρόσωπα ή ακολουθήστε το ρητό: «οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους».

Καρκίνος
Η σχέση σας με τον σύντροφό σας ή τον συνέταιρό σας, θα περάσει μια δοκιμασία σήμερα, γεγονός που θα σας προβληματίσει έντονα. Σε κάθε περίπτωση, αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις για τις οποίες ίσως μετανιώσετε.

Λέων
Αν καταφέρατε να αποδράσετε αυτό το τριήμερο, φροντίστε να διατηρήσετε το όμορφο κλίμα, ώστε να μην χαλάσετε τις καρδιές σας την τελευταία στιγμή. Αν πάλι, οι υποχρεώσεις σας κράτησαν πίσω, προσπαθήστε να κλείσετε εκκρεμότητες, γιατί αργότερα θα σας φανούν «βουνό».

Παρθένος
Οι δύσκολες γωνίες που σχηματίζει σήμερα η Σελήνη, μπορεί να μην σας χαλάσουν τη διάθεση, αντίθετα θα θελήσετε να εκμεταλλευτείτε και το τελευταίο λεπτό για να απολαύσετε ξένοιαστες στιγμές. Εκείνο που θα σας προβληματίσει όμως είναι τα οικονομικά σας που μειώνονται αισθητά.

Ζυγός
Δύσκολη θα αποδειχθεί η σημερινή μέρα για σας, καθώς φαίνεται ότι αντιμετωπίζετε προβλήματα σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σας. Διατηρήστε την αισιοδοξία σας, και μην αφήνετε κανέναν να σας χαλάσει την διάθεση.

Σκορπιός
Όσοι από σας εργάζεστε σήμερα, θα πρέπει να επικεντρωθείτε στη δουλειά σας, ώστε να αποφύγετε λάθη που μπορεί να σας κοστίσουν. Προσεκτικοί θα πρέπει να είστε γενικότερα στις συναναστροφές σας καθώς επίσης και στην οδήγηση.

Τοξότης
Ίσως έχετε τη διάθεση να επιδοθείτε σε ψώνια και αγορές προϊόντων που θεωρείτε ότι σας χρειάζονται. Προσέξτε όμως να μην ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας, γιατί έχετε κι άλλες υποχρεώσεις που δεν μπορούν να περιμένουν.

Αιγόκερως
Η Σελήνη από το ζώδιό σας, σχηματίζει αρκετές δύσκολες γωνίες σήμερα, γεγονός που δημιουργεί έντονη πίεση στην καθημερινότητά σας. Προσπαθήστε να μην ξεσπάσετε τον εκνευρισμό στον σύντροφό σας ή στην οικογένειά σας, αν δεν θέλετε να χάσετε την υποστήριξή τους.

Υδροχόος
Αν έχετε προγραμματίσει σοβαρές συζητήσεις για σήμερα, ίσως είναι καλύτερα να τις αναβάλλετε για μια άλλη στιγμή, καθώς το κλίμα δεν θα είναι όπως το περιμένετε. Ασχοληθείτε με δουλειές «ρουτίνας» που δεν ενέχουν κινδύνους.

Ιχθείς
Τα οικονομικά σας φαίνεται ότι θα προβληματίσουν σοβαρά σήμερα, καθώς οι υποχρεώσεις σας είναι αυξημένες, και δεν μπορείτε να τις καλύψετε. Ο Ουρανός από το δεύτερο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, προκαλεί διάφορα σκαμπανεβάσματα, και δυστυχώς τώρα βρίσκεστε σε μια περίοδο απωλειών.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK