ΤΡΙΤΗ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013 / ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ


Κριός
 Η Σελήνη περνάει στις 10.26 στο ζώδιο του Υδροχόου, από όπου τονίζει την κοινωνικότητά σας. Αν λοιπόν σας απασχολεί κάποιο πρόβλημα είτε επαγγελματικό είτε οικονομικό, φροντίστε να το μοιραστείτε με φιλικά πρόσωπα που ξέρουν να σας φτιάχνουν τη διάθεση.

Ταύρος
Η Σελήνη περνάει το πρωί στο ζενίθ του ηλιακού ωροσκοπίου σας, από όπου σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο. Η όψη αυτή θα σας δημιουργήσει αυξημένη πίεση για θέματα επαγγελματικά, ενώ θα πρέπει να προσέχετε και τη σχέση σας με τον σύντροφό σας.

Δίδυμοι
Τελευταία μέρα που ο Δίας βρίσκεται στο ζώδιό σας, θα πρέπει να την εκμεταλλευτείτε κατάλληλα. Ετοιμάστε το καλοκαιρινό σας πρόγραμμα, αλλά μην αφήσετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί, καθώς είναι απαραίτητο να διεκπεραιώσετε κάποιες επαγγελματικές εκκρεμότητες.

Καρκίνος
Η Σελήνη περνάει το πρωί στον όγδοο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου από όπου θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Κρόνο. Το γεγονός ότι ο Κρόνος σχηματίζει θετική όψη με το ζώδιό σας είναι ένα ενθαρρυντικό στοιχείο που θα σας βοηθήσει να αποπληρώσετε κάποια χρέη, έστω και με λίγο άγχος.

Λέων
Η είσοδος της Σελήνης στον τομέα των σχέσεών σας από το πρωί, στρέφει το ενδιαφέρον σας στον σύντροφό σας ή άλλες σημαντικές σχέσεις της ζωής σας που φαίνεται να αντιμετωπίζουν πρόβλημα. Καλό θα είναι να προσπαθήσετε να βρείτε τις ισορροπίες, γιατί οποιοδήποτε άλλη εξέλιξη, θα σας κοστίσει περισσότερο από όσο φαντάζεστε.

Παρθένος
Η σημερινή μέρα είναι αφιερωμένη στην εργασία σας όπου υπάρχουν εκκρεμότητες αλλά και συζητήσεις που αφορούν στο μέλλον σας. Χρησιμοποιήστε  κατάλληλα και λογικά επιχειρήματα που έστω και αναγκαστικά θα γίνουν αποδεκτά.

Ζυγός
Το τριήμερο των διακοπών έφτασε στο τέλος του και οι υποχρεώσεις σας, σας καλούν πάλι στην καθημερινή ρουτίνα. Επιστρατεύστε την υπομονή σας και κυνηγήστε με όρεξη τα όνειρά σας που μπορεί να είναι δύσκολο να πραγματοποιηθούν, τελικά όμως θα σας φέρουν ηθική και οικονομική ικανοποίηση.

Σκορπιός
Ο Κρόνος από το ζώδιό σας σχηματίζει τετράγωνο με την Σελήνη και αυτή η όψη μπορεί να βαρύνει αρκετά την ψυχολογία σας. Δεν αποκλείεται μάλιστα να έρθετε αντιμέτωποι με οικογενειακά προβλήματα που θα σας αγχώσουν ακόμα περισσότερο. Ίσως είναι καλύτερα να μείνετε αμέτοχοι τουλάχιστον για την ώρα.

Τοξότης
Μέρα επαφών και συζητήσεων μπορεί να χαρακτηριστεί η σημερινή, και πραγματικά μπορείτε να πετύχετε σημαντικά πράγματα, αν δεν αφήσετε τις σκιές του παρελθόντος να σας παρασύρουν. Μην χάνετε λοιπόν ευκαιρίες συναισθηματικές ή επαγγελματικές που μπορεί να αποδειχθούν πολύτιμες.

Αιγόκερως
Φαίνεται ότι όταν χρειάζεστε την υποστήριξη των φίλων σας, εκείνοι απουσιάζουν ή κωφεύουν. Όλοι όμως έχουν τα δικά τους προβλήματα και δεν θα πρέπει να τους κρίνετε επιπόλαια. Άλλωστε αύριο θα τα δείτε όλα διαφορετικά.

Υδροχόος
Η Σελήνη περνάει στο δικό σας ζώδιο στις 10.26 το πρωί και σας επιτρέπει να ασχοληθείτε με τις πραγματικές σας ανάγκες. Για την ώρα αυτό που προέχει είναι η δουλειά σας και εκεί θα πρέπει να εστιάσετε το ενδιαφέρον σας, αφού για να έρθει η πρόοδος που ζητάτε, θα πρέπει να αγωνιστείτε πολύ σκληρά.

Ιχθείς
Στις 10.26 το πρωί η Σελήνη περνάει στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, γεγονός που σημαίνει ότι η σκληρή δουλειά τελείωσε και μπορείτε πια να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε. Μπορείτε επίσης να οραματιστείτε καλοκαιρινές αποδράσεις, ακόμα και αν δεν είναι στο άμεσο πρόγραμμά σας.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK