Αφροδίτη στον Καρκίνο μέχρι 26 Ιουνίου και το Μεγάλο Τρίγωνο Ερμή – Κρόνου - Ποσειδώνα. Ρομαντισμός, νέες και παλαιές γνωριμίες στο προσκήνιο!

Αν σας αρέσει αυτό το άρθρο κάντε Like εδώ.


Με τις καλύτερες προοπτικές μπαίνει ο Ιούνιος, αφού μετά την είσοδο του Ερμή στον Καρκίνο, σειρά έχει η Αφροδίτη που και αυτή – όπως και ο Ερμής – μπαίνει σε ένα ζώδιο που συμπαθεί ιδιαίτερα. Έτσι, από τις 3 μέχρι και τις 26 Ιουνίου που θα βρίσκεται εκεί, θα αναδείξει όλο τον ρομαντισμό που διαθέτουμε και θα μας ωθήσει να δημιουργήσουμε μια νέα αρμονία στις σχέσεις μας, ή να δημιουργήσουμε σχέσεις όπου θα κυριαρχεί το συναίσθημα και η φροντίδα. Εξάλλου ο Καρκίνος είναι το ζώδιο που κυβερνά την Σελήνη, η οποία εκτός των άλλων αντιπροσωπεύει και τη μητέρα κι έτσι τα «μητρικά» ένστικτα θα είναι πιο τονισμένα. Δεδομένου ότι ο Καρκίνος αντιπροσωπεύει και τις «ρίζες» μας, δηλαδή το παρελθόν, το διάστημα αυτό θα σημειωθούν πολλές αναβιώσεις σχέσεων που δεν έχουν ξεπεραστεί. 

Άλλη μια θετική όψη είναι ένα μεγάλο  τρίγωνο που διαμορφώνει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα στις 3/6 και με τον Κρόνο στις 4/6. Η επιρροή αυτού του μεγάλου τριγώνου θα μας επηρεάζει μέχρι και τις 7 του μήνα, και θα συμβάλει σε μια καλύτερη επικοινωνία καθώς και στην βελτίωση των σχέσεων. Το γεγονός μάλιστα ότι ο Κρόνος βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού, σηματοδοτεί και μια οικονομική ανάκαμψη.

Τα ζώδια που ευνοούν περισσότερο αυτές οι όψεις είναι τα ζώδια του νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς) και της γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι). Ωστόσο, όλοι θα δουν  μια βελτίωση σε κάποιο τομέα της ζωής τους.


Κριός
Φίλε Κριέ, στις 3 Ιουνίου, η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Καρκίνου και τον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 26 του μήνα. Το διάστημα αυτό θα διοχετεύσεις την ενέργειά σου στην βελτίωση του σπιτιού σου, καθώς ο αυξημένος ρομαντισμός σου θα σε παροτρύνει να δημιουργήσεις μια μοναδική ατμόσφαιρα για σένα και τον αγαπημένο σου ή ακόμα και για κάποια οικεία σου πρόσωπα. Η Αφροδίτη που κυβερνά τον τομέα των οικονομικών σου στον χάρτη σου, θα βελτιώσει σημαντικά τα εισοδήματά σου και θα σου φέρει μια νέα ευημερία που δεν θα οφείλεται μόνο στις υλικές ανέσεις αλλά και στην καλή ψυχολογία σου.  Επιπλέον, το μεγάλο τρίγωνο Ερμή–Κρόνου–Ποσειδώνα που διαμορφώνεται την ίδια μέρα, υπόσχεται ευχάριστες συζητήσεις, ταξίδια αλλά και επαγγελματικές συμφωνίες.

Ταύρος
Φίλε Ταύρε, η Αφροδίτη που κυβερνά το δικό σου ζώδιο, ξεκινάει μια ευχάριστη διέλευση στον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 3 μέχρι τις 26 Ιουνίου. Πρόκειται για μια ευχάριστη επιρροή που σηματοδοτεί θετικά γεγονότα μέσα από το συγγενικό σου περιβάλλον, τα αδέλφια του ή και από καινούργιες γνωριμίες που θα σου ανοίξουν το δρόμο για μια νέα οικονομική ασφάλεια. Στον επαγγελματικό τομέα μπορεί τώρα να καταφέρεις να αναρριχηθείς σε ένα καλύτερο πόστο, ενώ και η υγεία σου θα είναι καλύτερη από κάθε άλλη φορά. Η επικοινωνία με τον σύντροφό σου θα βελτιωθεί σημαντικά, και αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις  ένα πολύ ενδιαφέρον άτομο μέσα από τον κοινωνικό σου κύκλο, γεγονός που επιβεβαιώνεται και από το τρίγωνο Ερμή –Κρόνου – Ποσειδώνα, που διαμορφώνεται την ίδια μέρα.

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, το μεγάλο τρίγωνο που διαμορφώνει ο κυβερνήτης σου Ερμής με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα στις 3 Ιουνίου, αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για την βελτίωση των οικονομικών σου η οποία μπορεί να προκύψει όχι μόνο μέσα από την εργασία σου, αλλά και από την εκμετάλλευση ενός περιουσιακού σου στοιχείου. Η είσοδος της Αφροδίτης στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου την ίδια μέρα και μέχρι τις 26 Ιουνίου, σου προσφέρει μια μεγαλύτερη οικονομική άνεση, παράλληλα όμως σε «μαθαίνει» και να διαχειρίζεσαι καλύτερα τα χρήματά σου, ώστε να μην αντιμετωπίσεις προβλήματα. Επιπλέον, εγγυάται επιτυχία στις σχέσεις σου με το αντίθετο φύλο, γεγονός που θα σε φέρει ακόμα πιο κοντά με τον σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος, το διάστημα αυτό θα γνωρίσεις ένα πρόσωπο το οποίο θα σου προσφέρει την ασφάλεια που ζητάς. Η περίοδος αυτή επίσης είναι κατάλληλη για σύντομες αποδράσεις που θα σε βγάλουν από τη ρουτίνα.

Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σου από τις 3 Ιουνίου, εγκαινιάζει μια νέα περίοδο επιτυχίας τόσο στην κοινωνική σου ζωή όσο και στα οικονομικά σου, ενώ δεν θα λείψουν και οι ευκαιρίες στην ερωτική σου ζωή. Αν μάλιστα είσαι ελεύθερος, ο αυξημένος αισθησιασμός σου και ο ρομαντισμός σου θα σε παροτρύνουν να φλερτάρεις περισσότερο και να βρεις τον τέλειο σύντροφο. Αν ήδη διατηρείς μια σχέση, ίσως αποφασίσεις τώρα να την επισημοποιήσεις ή απλά να συζήσεις με τον σύντροφό σου, αφού η ανάγκη σου να είσαι όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί του, θα γίνει πιο έντονη. Το μεγάλο τρίγωνο που διαμορφώνει ο Ερμής με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα την ίδια μέρα, θα σου ανοίξει την όρεξη για ένα ταξίδι στο εξωτερικό, όπου θα περάσεις καταπληκτικά.

Λέων
Φίλε Λέοντα, στις 3 Ιουνίου η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο του Καρκίνου και τον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 26 του μήνα. Είναι γεγονός ότι αυτή η διέλευση, σχετίζεται περισσότερο με κρυφές ή παράνομες σχέσεις, οι οποίες σου προσφέρουν σημαντικές εμπειρίες και σε βοηθούν να αντιμετωπίσεις τα όποια προβλήματά σου με τον καλύτερο τρόπο. Η Αφροδίτη, σου δημιουργεί μια καλή διάθεση την οποία όμως δεν μπορείς να εκδηλώσεις σε έναν ανοιχτό κύκλο, με αποτέλεσμα να προτιμάς μια πιο ήσυχη ζωή. Το γεγονός ωστόσο ότι ο Ερμής σχηματίζει την ίδια μέρα τρίγωνο με τον  Κρόνο και τον Ποσειδώνα, δεν αποκλείεται να σε παροτρύνει να αποζητήσεις και μια σχέση από το παρελθόν, αφού θα σου ξυπνήσουν αναμνήσεις και νοσταλγίες, και να προσπαθήσεις να την αποκαταστήσεις. Είναι επίσης πιθανό αυτό το διάστημα να αποκτήσεις νέες μυστικές πηγές εσόδων.

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, το μεγάλο τρίγωνο που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης σου Ερμής στις 3 Ιουνίου με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα, θα έχει ένα θετικό αντίκτυπο στην ψυχολογία σου και στη σχέση σου με τον σύντροφό σου ή και τον φιλικό σου κύκλο. Παρά το γεγονός ότι ο Ποσειδώνας εδώ και καιρό σου δημιουργεί αρκετά διλήμματα, τώρα θα μπορέσεις να δεις πιο καθαρά και να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Καρκίνο την ίδια μέρα και μέχρι τις 26 Ιουνίου, θα σε κάνει πιο κοινωνικό και εξωστρεφή, και θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις πιο αρμονικές σχέσεις. Έτσι, αν είσαι ελεύθερος, θα διαπιστώσεις ένα ερωτικό ενδιαφέρον που μπορεί να προέρχεται ακόμα και από ένα φιλικό σου πρόσωπο, και θα ξεκινήσεις μια όμορφη και ρομαντική σχέση που θα αντέξει στο πέρασμα του χρόνου.

Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, στις 3 Ιουνίου η κυβερνήτης σου Αφροδίτη περνάει στο μεσουράνημα του ηλιακού σου ωροσκοπίου, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 26 του μήνα. Το διάστημα αυτό θα δεις την καριέρα σου να απογειώνεται και τα όνειρά σου να πραγματοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο. Οι κοινωνικές εκδηλώσεις στις οποίες θα παρευρεθείς αυτό το διάστημα μπορούν να σου εξασφαλίσουν νέες προοπτικές όχι μόνο στα επαγγελματικά σου, αλλά και στην ερωτική σου ζωή. Ειδικά αν είσαι ελεύθερος, θα λάμψεις με την γοητεία σου και την ευφράδειά σου και θα μαγνητίσεις πολλά βλέμματα, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και ένα ενδιαφέρον μέσα από τον χώρο της δουλειάς σου. Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει ο Ερμής με τον Κρόνο και τον  Ποσειδώνα την ίδια μέρα ίσως γίνει αιτία να επεκτείνεις τις δραστηριότητές σου στο εξωτερικό, με πολύ καλά αποτελέσματα.

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, η διέλευση της Αφροδίτης από το συμβατό ζώδιο του Καρκίνου ξεκινάει στις 3 Ιουνίου και ολοκληρώνεται στις 26. Το διάστημα αυτό θα αποδειχθεί εξαιρετικό για το ζώδιό σου, αφού θα έχεις την ευκαιρία να ξεφύγεις για λίγο από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και να κάνεις εντελώς διαφορετικά πράγματα. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό, για ψυχαγωγικούς κυρίως λόγους, θα έχει ως αποτέλεσμα να δεις έναν διαφορετικό τρόπο ζωής, τον οποίο μπορείς και να υιοθετήσεις. Δεν αποκλείεται μάλιστα να βρεις ένα νέο έρωτα που θα αλλάξει εντελώς τη ζωή σου. Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, η επισημοποίηση της σχέσης σου είναι πολύ πιθανή. Επιπλέον, το μεγάλο τρίγωνο Ερμή – Κρόνου - Ποσειδώνα που διαμορφώνεται την ίδια μέρα, θα φέρει μια σημαντική βελτίωση και στα οικονομικά σου.

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, η είσοδος της Αφροδίτης στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 3 Ιουνίου, δείχνει ότι χρειάζεσαι κάποιες αλλαγές στη ζωή σου τουλάχιστον όσον αφορά στην ερωτική σου ζωή και στα οικονομικά σου. Μέχρι και τις 26 του μήνα, θα έχεις πραγματικά την ευκαιρία να εντοπίσεις πού υπάρχουν κενά και να προσπαθήσεις να τα καλύψεις, ώστε να εξασφαλίσεις μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Δεν αποκλείεται μάλιστα να χρειαστεί να κάνεις ένα «ξεκαθάρισμα» στο φιλικό σου περιβάλλον ή να διακόψεις μια δουλειά που ούτε σε ικανοποιεί ούτε σου φέρνει κέρδος. Παράλληλα, η Αφροδίτη μπορεί να σε ωθήσει να αναβιώσεις παλιές καταστάσεις ειδικά αν νοσταλγείς μια σχέση από το παρελθόν. Το μεγάλο τρίγωνο Ερμή – Κρόνου – Ποσειδώνα, θα σημάνει μια καλύτερη περίοδο και στα οικονομικά σου.

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, η είσοδος της Αφροδίτης στο πολικό ζώδιο του Καρκίνου από τις 3 Ιουνίου, εγκαινιάζει μια εξαιρετικά θετική περίοδο για την προσωπική σου ζωή που θα κρατήσει μέχρι και τις 26 Ιουνίου. Το διάστημα αυτό, θα μπορέσεις να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στον αγαπημένο σου και να δημιουργήσεις μια νέα αρμονία στη σχέση σας. Αν μάλιστα διατηρείς μια μακρόχρονη σχέση, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να σκεφτείς τον γάμο και την δημιουργία οικογένειας. Αν πάλι είσαι ελεύθερος, ένας νέος έρωτας θα σου δημιουργήσει εξ αρχής την αίσθηση της ασφάλειας που σου είναι απαραίτητη προκειμένου να προχωρήσεις σοβαρά. Εξάλλου το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει την ίδια μέρα ο κυβερνήτης σου Κρόνος με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα, αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για την μακροβιότητα κάθε σχέσης.

Υδροχόος
Φίλε Υδροχόε, η είσοδος της Αφροδίτης στον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 3 Ιουνίου, θα συμβάλει σε μια γενική βελτίωση της ζωής σου. Μέχρι και τις 26 που θα βρίσκεται εκεί, θα μπορέσεις να αντεπεξέλθεις πιο εύκολα στις καθημερινές υποχρεώσεις σου αλλά και να δημιουργήσεις καλύτερες συνθήκες στις σχέσεις σου. Η αρμονία στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, θα είναι αισθητή και αν είσαι ελεύθερος, θα νιώσεις το ερωτικό ενδιαφέρον ενός συναδέλφου σου. Σε περίπτωση που αποφασίσεις να ξεκινήσεις μια σχέση αυτό το διάστημα, θα πρέπει να ξέρεις, ότι αυτή η σχέση θα σε ωφελήσει σε πολλούς τομείς. Ανάλογες εξελίξεις θα υπάρξουν και στην περίπτωση που διατηρείς ήδη μια σχέση, αφού θα φροντίσεις να διαμορφώσεις μια καλύτερη καθημερινότητα για τους δυο σας. Την ίδια μέρα το μεγάλο τρίγωνο Ερμή – Κρόνου – Ποσειδώνα εγγυάται τις καλύτερες προοπτικές στα επαγγελματικά και οικονομικά σου.

Ιχθείς
Πολύ ευνοϊκή θα αποδειχθεί για σένα η νέα θέση της Αφροδίτης στο συμβατό ζώδιο του Καρκίνου, φίλε Ιχθύ. Από τις 3 μέχρι και τις 26 Ιουνίου, οι συνθήκες θα κάνουν τη ζωή σου πιο διασκεδαστική και χαρούμενη από κάθε άλλη φορά και σ’ αυτό θα συντελέσει φυσικά ο έρωτας. Ο διάχυτος ρομαντισμός σου θα προσελκύσει άτομα απόλυτα κατάλληλα για σένα, που θα δώσουν νέα διάσταση στη ζωή σου. Αν διατηρείς ήδη μια σχέση, τώρα υπάρχει η προοπτική της επισημοποίησης, ενώ θα πρέπει να ξέρεις ότι βρίσκεσαι και σε εξαιρετικά γόνιμη περίοδο για την σύλληψη ενός παιδιού. Εύνοια θα υπάρξει και στα επαγγελματικά σου, όπου μπορείς να προβληθείς και να κατακτήσεις μια καλύτερη θέση. Εξάλλου, το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει ο κυβερνήτης σου Ποσειδώνας με τον Ερμή και τον Κρόνο, σου εξασφαλίζει την καλή τύχη που θα σε βοηθήσει να πραγματοποιήσεις όλα τα όνειρά σου.


Πηγή: myastro.gr

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK