Προβλέψεις για την εβδομάδα από από 29 Ιουνίου-5 Ιουλίου 2013


(Οι προβλέψεις μου από το περιοδικό ΤΗΛΕΡΑΜΑ)Η ΑΣΤΡΟΣΚΟΝΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ «ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ».
Αρκετά δύσκολη προβλέπεται η ερχόμενη εβδομάδα καθώς οι πλανητικές όψεις που σχηματίζονται, θα προκαλέσουν «αστρική μπόρα» μέσα στο -κατά τα άλλα- καλοκαιρινό κλίμα. Την 1η Ιουλίου η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο, μια όψη που εντείνει την ανασφάλεια και προκαλεί μελαγχολία ενώ ευθύνεται και για οικονομικά και συναισθηματικά προβλήματα. Τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από αυτόν τον πλανητικό σχηματισμό είναι εκείνα του σταθερού σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι). Στην συνέχεια και μέχρι το τέλος της εβδομάδας ο Ήλιος θα σχηματίσει αντίθεση με τον Πλούτωνα -στις 2- και τετράγωνο με τον Ουρανό -στις 4- και θα προκαλέσει σοβαρές εντάσεις και απώλειες, ξαφνικές αλλαγές και δυσάρεστες εκπλήξεις ενώ δεν αποκλείεται να προκληθούν βίαιες καταστάσεις ή φυσικές καταστροφές ανά τον κόσμο. Τα ζώδια που πρέπει να προσέχουν περισσότερο με αυτή την όψη είναι όσα απαρτίζουν τον παρορμητικό σταυρό (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι).

ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Οι καλοκαιρινοί «πειρασμοί» συνδυάζονται  με τον πόθο για το πάθος. Έτσι, ζητάτε εκείνο που θα ανάψει το κορμί σας και ρίχνεστε στο κυνήγι! Στην άβυσσο των συναισθημάτων τα πάθη σας ωθούν να ξεπεράσετε τον εαυτό σας και να πάτε ακόμα μακρύτερα. Οι αλυσίδες και τα εμπόδια σας ανοίγουν την όρεξη για να ζητήσετε λιμάνι σε ξένες αγκάλες. Προγραμματίστε σωστά το χρόνο σας και φροντίστε να κάνετε θετικές σκέψεις για να φέρετε πιο κοντά σας την επιτυχία αλλά και την ευτυχία. Παρόλο τον ενθουσιασμό σας, φροντίστε να ξεκινήσετε πιο ήπια και ρομαντικά!

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Με τη δική σας Αφροδίτη σε «κόντρα» με τον Κρόνο, οι σχέσεις σας έρχονται σε πρώτο πλάνο. Την περίοδο αυτή καλείστε να δημιουργήσετε ένα νέο μοντέλο ζωής, σαφώς πιο εξισορροπημένο και πολύ πιο εξελιγμένο, όπου δεν έχουν καμία θέση οι ψυχικές μεταπτώσεις σας. Στον έρωτα δεν έχετε όρια και το χειρότερο σας συμβαίνει όταν μπαίνετε στην προσφιλή σας τακτική της «κτήσης». Δώστε στον εαυτό σας περισσότερη ελευθερία, όμως μην το παρακάνετε. Μία νέα πολύ σημαντική συνεργασία, άκρως αποδοτική και ανταγωνιστική, υπόσχεται να υλοποιήσει πολύ σύντομα τις οικονομικές προσδοκίες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Η διοχέτευση της ενέργειας που δέχεστε από το σύμπαν σε εποικοδομητικές δραστηριότητες και αγαπημένα χόμπι θα απομακρύνει τυχόν ταλαιπωρίες στο νευρικό σας σύστημα. Ο Άρης συνεχίζει ωστόσο να σας ταλαιπωρεί. Περιδιαβαίνοντας στον εσωτερικό σας κόσμο, κάνετε εκκαθαρίσεις στις μέχρι σήμερα σελίδες της ζωής σας. Βαθιά αποτυπωμένες αναμνήσεις έρχονται στην επιφάνεια, για να σας παρασύρουν σε εποικοδομητικές αλλαγές. Αν παραπονιέστε ότι δεν βρίσκετε κατανόηση, αναζητήστε την πρώτα από τον εαυτό σας. Οι αιτίες και τα γεγονότα του παρελθόντος αποκαλύπτονται μπροστά στα μάτια σας και χρειάζεστε ησυχία, για να τους βάλετε σε τάξη.

KAPKINOΣ
Από 22/6 έως 22/7
Με τον Ήλιο και τον Ερμή (έστω και ανάδρομο) στον αστερισμό σας, μπορείτε τελικά να τιθασεύσετε τη ζήλεια και το δυναμισμό σας, έτσι ώστε να διατηρήσετε τον έλεγχο των συνθηκών αλλά και του εαυτού σας. Φροντίστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους στις συζητήσεις και στις διαπραγματεύσεις και να διατυπώσετε τις ιδέες και τις απόψεις σας με αρκετές δόσεις διπλωματίας. Οι συμβιβασμοί μπορεί να μην σας αρέσουν, θεωρούνται ωστόσο αναγκαίοι για να αποφύγετε αντιπαραθέσεις. Ο Δίας βοηθά στην εφαρμογή των σχεδίων σας και στην επίτευξη πολλών από τους στόχους σας.    

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Πολλοί από εσάς  θα έχετε να αντιμετωπίσετε διαφορές με πρόσωπα του σπιτιού και της οικογένειας, που επεμβαίνουν στην προσωπική ζωή σας και παρεμβαίνουν στα αισθηματικά σας. Η περίοδος αυτή ευνοεί ιδιαίτερα τα επαγγελματικά σας, παρ’ ότι εμφανίζετε την διάθεση να τα βάλετε σε δεύτερη μοίρα, δίνοντας προτεραιότητα στα αισθηματικά. Πραγματοποιείτε σημαντικές επαφές που καταλήγουν σε επικερδείς συμφωνίες και συνεργασίες. Η Αφροδίτη και ο Κρόνος «παίζουν» με τα νεύρα σας. Αν και δεν θα είναι πάντοτε εύκολο, προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε τα άγχη και τους προβληματισμούς σας. 

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Το σύμπαν σας διευκολύνει να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες από το παρελθόν, έτσι ώστε να βαδίσετε με σιγουριά και άνεση προς το μέλλον. Με την υποστήριξη του Ερμή (έστω και ανάδρομου) και του Ήλιου από το φιλικό ζώδιο του Καρκίνου, γίνεστε αποδέκτες της εύνοιας των φίλων και των ομοϊδεατών σας. Ταυτόχρονα, διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας, που σας οδηγούν στην κοινωνική άνοδο. Στον επαγγελματικό χώρο προβλέπονται επιτυχίες στη διάρκεια του επταημέρου,  αρκεί να νιώθετε καλά με τη συνείδησή σας και να είστε προετοιμασμένοι για τις συνέπειες που απαιτεί ένα καινούργιο επαγγελματικό άνοιγμα.

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Η ερχόμενη εβδομάδα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς οι πλανήτες σας επιφυλάσσουν αναπάντεχες αλλαγές που θα σας αγχώσουν. Πρόκειται ωστόσο για μια περίοδο μετασχηματισμού που είναι απαραίτητη, προκειμένου να εξασφαλίσετε μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Θα πρέπει λοιπόν να είστε σε επαγρύπνηση και αν χρειαστεί να δείξετε μια νέα δυναμική και να αφήσετε πίσω ανθρώπους και καταστάσεις που δεν ευνοούν την ευημερία σας. Προσέξτε γιατί τα λάθη δεν συγχωρούνται αυτό το διάστημα ενώ η σωστή αντιμετώπιση θα σας ανοίξει νέες προοπτικές. Αυτό ισχύει τόσο για την δουλειά σας όσο και για τις σχέσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Έντονη αναμένεται η ερχόμενη εβδομάδα, γεγονός που μπορεί να σας προκαλέσει σωματική ή ψυχολογική κόπωση. Οι προσπάθειές σας όμως δεν θα πάνε χαμένες αφού θα κερδίσετε την εκτίμηση των ανωτέρων σας και θα δείτε τους στόχους σας να πραγματοποιούνται. Επιπλέον, η αξιοπιστία σας και η γενναιοδωρία σας θα σας βοηθήσουν να κλείσετε επικερδείς συμφωνίες ή ακόμα και να διορθώσετε λάθη και παρεξηγήσεις του παρελθόντος. Στον αισθηματικό τομέα προσπαθήστε να μη δώσετε στον σύντροφό σας αφορμή για εντάσεις και αν είστε ελεύθεροι αποφύγετε να δημιουργήσετε σχέσεις που βασίζονται μόνο στη φυσική έλξη.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Τα σχέδιά σας είναι δύσκολο να πραγματοποιηθούν αυτή την εβδομάδα κι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι έχετε ανεβάσει τον πήχη πολύ ψηλά και αναζητάτε το τέλειο που πιθανότατα δεν υπάρχει. Μόνο αν καταφέρετε να «προσγειωθείτε» και να συμβιβαστείτε με την πραγματικότητα, η επιτυχία θα είναι εφικτή.  Προσοχή χρειάζεται και η διαχείριση  των οικονομικών σας, καθώς θα έρθετε αντιμέτωποι με ξαφνικές δαπάνες τις οποίες θα πρέπει να διευθετήσετε άμεσα. Στον αισθηματικό τομέα παραμερίστε τα συναισθήματα και επιστρατεύστε τη λογική σας που θα σας βοηθήσει να βάλετε τα θεμέλια για μια ευτυχισμένη και μακροχρόνια σχέση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Η ερχόμενη εβδομάδα φαίνεται αρκετά περίπλοκη, καθώς θα αναγκαστείτε να κάνετε σημαντικές αλλαγές, να αναθεωρήσετε πολλές απόψεις και να γίνετε πιο αυτόνομοι. Οι συνθήκες θα σας αναγκάσουν να κάνετε ένα «ξεκαθάρισμα» ακόμα και στο φιλικό περιβάλλον όπου νιώθετε ότι κάποια άτομα επηρεάζουν αρνητικά την ψυχολογία σας. Οι ενέργειες που θα κάνετε τώρα θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεγμένες ώστε να προδιαγράφουν την μελλοντική ευημερία σας. Καλό θα είναι επίσης να αναλύσετε τη σχέση με το σύντροφό σας προκειμένου να δημιουργήσετε ένα καλύτερο περιβάλλον χωρίς να επηρεαστείτε από τρίτα πρόσωπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Η ερχόμενη εβδομάδα σας επιφυλάσσει αρκετές δυσκολίες τις οποίες θα πρέπει να προσέξετε ώστε να τις ξεπεράσετε όσο πιο ανώδυνα γίνεται. Στον επαγγελματικό τομέα οι αυξημένες απαιτήσεις της δουλειάς σας θα προκαλέσουν εντάσεις και θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι ώστε να κάνετε τους κατάλληλους ελιγμούς σε πιθανές συκοφαντίες των συναδέλφων σας. Επικεντρώστε στους στόχους σας και μην εμπιστεύεστε ούτε τα πιο «αθώα» άτομα. Στο οικογενειακό περιβάλλον ή στη σχέση με το σύντροφό σας, φροντίστε να αποφορτίσετε το κλίμα, κάνοντας έναν ανοιχτό διάλογο που θα σας απαλλάξει από αμφιβολίες.

ΙΧΘΥΕΣ
από 19/2 έως 20/3
Ο επαγγελματικός τομέας πρόκειται να σας προκαλέσει ανησυχία αυτή την εβδομάδα, καθώς βλέπετε τα πράγματα να αλλάζουν και είστε υποχρεωμένοι να προσαρμοστείτε σε νέες νοοτροπίες που σας «ξενίζουν».  Αντί να «πελαγώνετε» προσπαθήστε να δείτε τα θετικά στοιχεία αυτής της εξέλιξης καθώς και τις προοπτικές που σας ανοίγονται. Με λίγη προσπάθεια σύντομα θα εξοικειωθείτε και θα ωφεληθείτε διπλά. Αρκετά σκαμπανεβάσματα θα υπάρξουν και στον οικονομικό τομέα και θα πρέπει να χαράξετε μια καλή στρατηγική ώστε να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας, αποταμιεύοντας παράλληλα ένα ποσό που θα σας εξασφαλίσει έστω και λίγες μέρες διακοπών.1 comment

1 σχόλιο:

  1. Καλημέρα!Έχω διαγωνισμό με δώρο εκπτωτικά κουπόνια και γυαλιά ηλίου ή οράσεως!Αν σε ενδιαφέρει μπορείς να ρίξεις μια ματιά εδώ
    http://handmade-by-spyridoula.blogspot.gr/2013/06/firmoo-glasses-giveaway-international.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK