ΤΡΙΤΗ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013 / ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ
  Κριός
 Η ευστροφία που σας χαρακτηρίζει, θα σας βοηθήσει να κάνετε μια πολύ καλή συμφωνία, την οποία μπορείτε να γιορτάσετε το βράδυ με το σύντροφό σας ή με φιλικά σας πρόσωπα.

Ταύρος
Η μέρα σας σήμερα ξεκινά κάπως διστακτικά, καθώς ανησυχείτε για την οικονομική σας κατάσταση. Το απόγευμα όμως, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιό σας, σας βοηθά να καταστρώσετε εξαιρετικά σχέδια για το μέλλον σας.

Δίδυμοι
Το πρωί είναι κατάλληλο για να κοινωνικοποιηθείτε και να προωθήσετε σχέδια για την επαγγελματική άνοδό σας. Το βράδυ μπορεί να προγραμματίσετε μια ρομαντική  θα πρέπει να χαλαρώσετε και να απολαύσετε ένα ρομαντικό δείπνο με τον αγαπημένο σας.

Καρκίνος
Η κυβερνήτης σας Σελήνη από τον τομέα της καριέρας σας, σάς επιτρέπει να προωθήσετε θέματα που θεωρείτε σημαντικά για την πρόοδό σας. Το βράδυ μπορείτε να παρευρεθείτε σε μια φιλική συγκέντρωση.

Λέων
Τα προβλήματά σας ανήκουν στο παρελθόν και μια φιλική παρότρυνση για κοινές διακοπές θα γίνει άμεση αποδεκτή. Φροντίστε μόνο όλες τις λεπτομέρειες εγκαίρως, ώστε να είστε κατοχυρωμένοι.

Παρθένος
Μια επαγγελματική πρόταση θα σας φανεί πολύ ενδιαφέρουσα το πρωί, ίσως όμως θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να αντεπεξέλθετε στις απαιτήσεις της. Αν χρειαστεί ζητήστε και μια φιλική συμβουλή.

Ζυγός
Η σχέση με τον σύντροφό σας φαίνεται να εξελίσσεται πολύ θετικά, γεγονός που σας κάνει να ατενίζετε το μέλλον με αισιοδοξία. Το βράδυ ίσως δεχτείτε μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση με πολύ καλά έσοδα.

Σκορπιός
Ίσως χρειαστεί να εργαστείτε λίγο περισσότερο σήμερα, ωστόσο αυτό θα σας αποφέρει ένα έξτρα εισόδημα που σας είναι απαραίτητο. Το απόγευμα με την είσοδο της Σελήνης στον Ταύρο, η αισθηματική σας ζωή αποκτά προτεραιότητα.

Τοξότης
Τα σχέδια που κάνετε με τον σύντροφό σας, έχουν όλες τις προοπτικές να ευημερήσουν, γεγονός που σας φτιάχνει την διάθεση. Μην παραμελείτε  όμως και άλλες υποχρεώσεις σας που είναι εξίσου σημαντικές.

Αιγόκερως
Για λίγο ακόμα θα πρέπει να ασχοληθείτε με τα προβλήματα που υπάρχουν στο οικογενειακό σας περιβάλλον και μετά είστε ελεύθεροι να απολαύσετε τον έρωτα και τις διασκεδάσεις όπως πραγματικά επιθυμείτε.

Υδροχόος
Νέες γνωριμίες, συζητήσεις αλλά και σημαντικές επαγγελματικές συμφωνίες, έχει στο πρόγραμμά της η σημερινή ημέρα. Αν μάλιστα είστε ελεύθεροι, ίσως ένας νέος έρωτας σας απορροφήσει ολοκληρωτικά.

Ιχθείς
Τα οικονομικά σας χρειάζονται μια αναδιοργάνωση, ειδικά τώρα που ετοιμάζετε κάποιες αλλαγές στον προσωπικό σας χώρο. Παρόλα αυτά σας δίνεται η ευκαιρία να αυξήσετε τις αποδοχές σας ή και να βρείτε μια έξτρα απασχόληση που θα δεχτείτε με χαρά.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK