ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013 / ΖΩΔΙΑΚριός
 Απελευθερώστε τη θετική σας ενέργεια και μην αφήσετε την πρωινή απαισιοδοξία να σας επηρεάσει. Με έξυπνα επιχειρήματα μπορείτε να διαπραγματευτείτε την αύξηση των αποδοχών σας αλλά και να διεκδικήσετε μια καλύτερη θέση στη δουλειά σας.

Ταύρος
Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να προωθήσετε κάποιες ιδέες που θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε τις αποδοχές σας. Εύνοια υπάρχει και στην προσωπική σας ζωή, και όσοι είστε ελεύθεροι, δώστε προσοχή σε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Δίδυμοι
Οι περιστάσεις θα σας αναγκάσουν να εμβαθύνετε σε κάποια θέματα και να αναζητήσετε την ουσία κάποιων γεγονότων που μέχρι τώρα αντιμετωπίζατε επιφανειακά. Η συναισθηματική αποστασιοποίηση είναι απαραίτητη, προκειμένου να πάρετε τις σωστές αποφάσεις.

Καρκίνος
Οι ανθρώπινες σχέσεις που δημιουργείτε σήμερα, θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο μέλλον σας. Μπορείτε να υπολογίζετε στη βοήθεια των γύρω σας είτε για να λύσετε κάποια προβλήματα, είτε για να πραγματοποιήσετε ένα όνειρό σας.

Λέων
Η καθημερινή ρουτίνα σας έχει κουράσει και ίσως θα πρέπει να αποσυρθείτε νωρίς από τις δραστηριότητές σας, ώστε να χαλαρώσετε κάνοντας κάτι που σας ευχαριστεί. Ωστόσο, η ηρεμία δεν ταιριάζει στη σημερινή μέρα, αντίθετα θα πρέπει να βρείτε κάτι που σας εκτονώνει και σας βοηθάει να απελευθερώσετε την συσσωρευμένη ενέργειά σας.

Παρθένος
Οι πλανήτες υποστηρίζουν σήμερα τα σχέδιά σας, γι’ αυτό θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία που σας επιτρέπει να αναδείξετε τα προσόντα σας και να κερδίσετε την εκτίμηση των ανωτέρων σας. Μην ξεχνάτε ότι η επιμονή και η υπομονή είναι τα ισχυρά ατού σας.

Ζυγός
Σήμερα θα πρέπει να επικεντρωθείτε σε θέματα που δεν εξελίσσονται όπως θέλετε και να προσπαθήσετε να τα επιλύσετε. Οι φίλοι μπορούν να σας βοηθήσουν, ενώ με την ωριμότητα που διαθέτετε μπορείτε να χειριστείτε σωστά ένα οικονομικό πρόβλημα ή μια κληρονομιά.

Σκορπιός
Το πρωί θα πρέπει να προσέξετε την αντίθεση Σελήνης – Κρόνου που μπορεί να δημιουργήσει τριβές στη σχέση σας. Ωστόσο, ένας ουσιαστικός διάλογος θα σας βοηθήσει να λύσετε τα προβλήματα και να κάνετε ξανά όνειρα για το κοινό σας μέλλον.

Τοξότης
Το πρωί θα πρέπει να προσέξετε τα οικονομικά σας και να αποφύγετε άσκοπες σπατάλες. Αργότερα, επικεντρωθείτε στην εργασία σας καθώς υπάρχει πιθανότητα να αποκομίσετε ένα σημαντικό όφελος. Εύνοια στην προσωπική σας ζωή.

Αιγόκερως
Οι συνθήκες θα σας επιτρέψουν σήμερα να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο σύντροφό σας και να αναθερμάνετε τον έρωτά σας. Αν πάλι είστε ελεύθεροι, θα κάνετε μια σημαντική γνωριμία μέσα από μια ευχάριστη δραστηριότητα.

Υδροχόος
Η Σελήνη από τον Ταύρο, στρέφει το ενδιαφέρον σας στο σπίτι σας. Η επιθυμία σας να αναδιαμορφώσετε κάποιους χώρους, θα σας κρατήσει απασχολημένους κατά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας. Το βράδυ αναμένονται ευχάριστες στιγμές με την οικογένειά σας.

Ιχθείς
Νωρίς το πρωί ίσως είναι καλύτερα να μείνετε αμέτοχοι σε διαφωνίες που εξελίσσονται στον επαγγελματικό σας χώρο. Διοχετεύστε την ενέργειά σας σε μια δημιουργική δραστηριότητα που θα έχει πολύ καλά αποτελέσματα. Εύνοια από το φιλικό σας περιβάλλον.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK