ΠΕΜΠΤΗ 6 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013 / ΖΩΔΙΑ  Κριός
 Η Σελήνη παραμένει σε κενό πορείας και συνιστά να αποφύγετε νέα οικονομικά ρίσκα. Ασχοληθείτε με δουλειές που για σας αποτελούν ρουτίνα. Συζητήσεις και συναντήσεις με φιλικά πρόσωπα ευνοούνται σήμερα, ενώ ίσως διοργανώσετε και μια οικογενειακή συγκέντρωση.

Ταύρος
Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σας, αλλά το κενό πορείας δεν σας επιτρέπει να ξεκινήσετε νέες υποθέσεις. Ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τον καλλωπισμό σας και με εκκρεμότητες που πρέπει να διευθετηθούν.

Δίδυμοι
Ο Άρης από το ζώδιό σας σχηματίζει μια αδύναμη αλλά ευνοϊκή γωνία με την Αφροδίτη, γεγονός που μπορεί να σας φέρει ένα οικονομικό όφελος. Σε κάθε περίπτωση, αποφύγετε να υπογράψετε σήμερα κάτι, για το οποίο δεν είστε σίγουροι.

Καρκίνος
Το μισό εξάγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη από το ζώδιό σας με τον Άρη είναι μεν αδύναμη όψη, μπορεί όμως να σας φέρει κάποιες ιδέες που θα βελτιώσουν τα οικονομικά σας. Προτιμότερο όμως είναι να κάνετε διορθωτικές κινήσεις, παρά να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο.

Λέων
Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις μπορεί να είναι κάπως αυξημένες σήμερα, αλλά σ’ αυτή την περίπτωση το κενό πορείας που βρίσκεται η Σελήνη, θα σας βοηθήσει να τελειώσετε γρήγορα και χωρίς άγχος. Εύνοια αναμένεται από το φιλικό σας περιβάλλον.

Παρθένος
Αν νιώθετε την ανάγκη να προγραμματίσετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές, ίσως είναι καλύτερα να ψάξετε για πληροφορίες χωρίς να προχωρήσετε σε κρατήσεις. Τυχόν προγραμματισμένες συναντήσεις και συζητήσεις ίσως δεν προχωρήσουν σήμερα.

Ζυγός
Σήμερα μπορεί να δεχτείτε μια νέα επαγγελματική πρόταση, αλλά το κενό πορείας που βρίσκεται η Σελήνη, συνιστά να είστε επιφυλακτικοί και προσεκτικοί. Από αύριο μπορείτε να δείτε πιο καθαρά τα μειονεκτήματα και τα οφέλη και να αποφασίσετε.

Σκορπιός
Μην προσπαθήσετε σήμερα να πείσετε τον σύντροφό σας για κάτι που δεν θα έχει την εξέλιξη που επιθυμείτε. Αντίθετα, αν έχετε να διευθετήσετε περιουσιακά ζητήματα που εκκρεμούν, ίσως είναι η πιο κατάλληλη στιγμή.

Τοξότης
Η δουλειά σας εξελίσσεται καλύτερα από ότι περιμένετε, αφού σήμερα, μπορείτε να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας με ιδιαίτερη ευκολία. Εύνοια αναμένεται και στην προσωπική σας ζωή, αφού τώρα μπορείτε να εκφράσετε όλα τα συναισθήματά σας.

Αιγόκερως
Σήμερα μπορείτε να λύσετε πολλές παρεξηγήσεις με τον σύντροφό σας ή να αποκαταστήσετε κάποιες παρανοήσεις με άλλα πρόσωπα, αλλά θα πρέπει να προσέξετε να μην ανοίξετε νέες «πληγές». Ευχάριστα γεγονότα μπορείτε να περιμένετε και από τη δουλειά σας.

Υδροχόος
Ο Άρης από τον πέμπτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, σχηματίζει μια ευνοϊκή όψη με την Αφροδίτη και σας κάνει να βλέπετε τα πάντα πιο ρομαντικά. Ένα ενδιαφέρον ίσως εκδηλωθεί μέσα από το χώρο της εργασίας σας.

Ιχθείς
Μπορείτε να βγάλετε όλη τη δημιουργικότητά σας στο σπίτι σας σήμερα και να διακοσμήσετε με ιδιαίτερο γούστο κάποιους χώρους. Αν ασχολείστε ερασιτεχνικά με κάποιο χόμπι, μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε για να κερδίσετε κάποια χρήματα.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK