ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013
*Στα link πατήστε μετά τη διαφήμιση το Skip Ad πάνω δεξιά για να πάτε στην επιθυμητή σελίδα.

Στις 6.32 η Σελήνη περνάει στο ζώδιο των Διδύμων στο οποίο θα παραμείνει τις επόμενες δυόμισι μέρες. Το διάστημα αυτό θα είμαστε περισσότερο επικοινωνιακοί και θα αναζητούμε περισσότερο την επαφή με τα οικεία μας πρόσωπα, ενώ ίσως κάνουμε περισσότερες μετακινήσεις ή μικρές αποδράσεις ενόψει του Σαββατοκύριακου. Προσοχή χρειάζεται στις 16.45 που η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Άρη και μπορεί να προκαλέσει διαφωνίες και εντάσεις στις σχέσεις καθώς επίσης και μικροατυχήματα. Στις 17.22 το τετράγωνο Σελήνης – Ποσειδώνα μπορεί να μας αποπροσανατολίσει και να μας δημιουργήσει σύγχυση. Τυχόν νέες γνωριμίες που θα γίνουν αυτό το διάστημα, χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς έχουμε μια τάση να εξιδανικεύουμε τους ανθρώπους. Η συγκεκριμένη όψη είναι καλή για καλλιτεχνικές δραστηριότητες, επισκέψεις σε θέατρα, σινεμά ή μουσικές εκδηλώσεις.
*Σήμερα επίσης η Αφροδίτη σχηματίζει ένα μεγάλο τρίγωνο με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα, μια εξαιρετικά θετική όψη που αναλύεται στις μηνιαίες προβλέψεις.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Εβελίνα Παπαντωνίου, Τέτα Ντούζου,  Ηλίας Κασιδιάρης, Μουαμάρ Καντάφι,  Paul Gauguin, Prince, Tom Jones, Anna Kournikov, Kim Rhodes.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK