Προβλέψεις για την εβδομάδα από 8 – 14 Ιουνίου 2013

(Οι προβλέψεις μου από το περιοδικό ΤΗΛΕΡΑΜΑ)


Η ΑΣΤΡΟΣΚΟΝΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ-ΟΛΑ ΚΑΛΑ. Οι δύσκολες πλανητικές όψεις που σχηματίζονται παράλληλα με τη Νέα Σελήνη στις 8 Ιουνίου, ευτυχώς επισκιάζονται από το τρίγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα, που κορυφώνεται για άλλη μια φορά στις 12 του μήνα. Έτσι, την ερχόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν αρκετές δυσκολίες, που θα έχουν θετική κατάληξη έστω και την τελευταία στιγμή. Το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα και η αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα στις 8/6 θα προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα στις μετακινήσεις και στην επικοινωνία, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν ζητήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες. Η Νέα Σελήνη την ίδια μέρα στο ζώδιο των Διδύμων, αναδεικνύει θέματα που αφορούν στις συγκοινωνίες, στις επαφές και στις συζητήσεις, ωστόσο η απουσία σημαντικών όψεων με το φαινόμενο απομακρύνει τους όποιους κινδύνους. Στις 12 και 13 η Αφροδίτη σχηματίζει ταυ-τετράγωνο με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό, γεγονός που μπορεί να σημάνει το τέλος πολλών σχέσεων, ωστόσο το «σωτήριο» τρίγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα, εγγυάται την καλύτερη λύση για όλους.


ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Συμπαθητική η Νέα Σελήνη για τον αστερισμό σας επηρεάζει κάπως περίεργα τον τομέα της επικοινωνίας, φέρνοντας ασυνεννοησία και αναδεικνύοντας διαφορές απόψεων με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Το φαινόμενο ευνοεί ωστόσο επαγγελματικές αλλαγές, ταξίδια και νέες επιχειρηματικές συμφωνίες με οικονομικά οφέλη. Η κατάσταση στα ερωτικά σας βελτιώνεται σταδιακά, με την παρουσία του Άρη στον ίδιο ζωδιακό χώρο. Μάλιστα, πολλοί από εσάς θα ανακαλύψετε το νέο αντικείμενο το πόθου σας στη διάρκεια μιας εκδρομής ή μιας κοντινής μετακίνησης. Οι δεσμευμένοι, αποφασίστε μια «απόδραση» από την ρουτίνα, παρέα με το ταίρι σας.  

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Τα οικονομικά και το «παρασκήνιο» θα σας απασχολήσουν στη διάρκεια του επταημέρου. Η Νέα Σελήνη στο χώρο των χρημάτων σας καλεί να γίνετε πιο συνετοί στις επενδύσεις σας και γενικότερα στον τρόπο που διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας. Αποφύγετε νέα ανοίγματα αυτή την περίοδο και ακολουθείστε πιστά τον προϋπολογισμό σας. Τυχόν απρόβλεπτα έξοδα φαίνεται να έχουν αρχή και τέλος την ερωτική ή συναισθηματική σας ζωή, η οποία την περίοδο αυτή έχει …αυξημένες απαιτήσεις. Όσο για τις παρασκηνιακές κινήσεις που αναδεικνύει ο Ουρανός, αυτές  αποκαλύπτονται, οπότε θα γνωρίζετε από ποιόν «δέχεστε πόλεμο»!

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Άκρως αποκαλυπτική η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, φωτίζει όλες τις πτυχές των ζητημάτων που σας απασχολούν. Οι πληροφορίες που θα φτάσουν στα αυτιά σας μπορεί να μη σας κολακεύουν. Ωστόσο, πρόκειται για αλήθειες που καλείστε να αντιμετωπίσετε με σωστούς τρόπους. Επιστρατεύστε ψυχραιμία, δυναμισμό και διπλωματία. Ο Δίας, που συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιό σας, υποστηρίζει τις προσδοκίες σας και την επίτευξη των στόχων σας. Το γεγονός ότι βασίζεστε στις δυνάμεις σας και πιστεύετε στον εαυτό σας, είναι αρκετό για να επιβεβαιώσει το ραντεβού με την επιτυχία.

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Ο Άρης, ο Δίας και η Νέα Σελήνη στη σκιά του ηλιακού ωροσκοπίου σας «ενεργοποιούν» το χώρο του υποσυνείδητου και σας ωθούν να προχωρήσετε σε αλλαγές στις σχέσεις εκείνες που «χωλαίνουν» το τελευταίο διάστημα. Προτού πάρετε τις αποφάσεις σας, συμβουλευτείτε τη διαίσθησή σας που βρίσκεται σε μια από τις καλύτερες «φάσεις» της αυτή την περίοδο. Ο Ερμής σας υποδεικνύει τρόπους για τη διοχέτευση της αυξημένης ενεργητικότητάς σας. Η Αφροδίτη, που συνεχίζει την πορεία της στον αστερισμό σας, θα προστατεύσει τις σημαντικές σχέσεις από πιθανές «αναταράξεις» που θα προκαλέσει το νέο φεγγάρι.

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Οι διελεύσεις του Δία και του Άρη από το φιλικό ζώδιο των Διδύμων, συμβάλλουν στην ουσιαστική βελτίωση της κοινωνικής ζωής σας. Με τη Νέα Σελήνη οι επιθυμίες σας φαίνεται πως εκπληρώνονται, μέσα από μία ερωτική ανανέωση ή μια πολυπόθητη και επιδιωκόμενη από καιρό ολοκλήρωση. Αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις εν θερμώ για την πορεία της καριέρας σας. Το κλίμα στον εργασιακό χώρο σας βελτιώνεται σταδιακά, με τη διέλευση της Αφροδίτης από την αντίστοιχη γωνία του ηλιακού ωροσκοπίου σας. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες δεν αποκλείεται ο έρωτας να σας «στοχεύσει» στο γραφείο σας!

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Η Νέα Σελήνη στον τομέα της καριέρας σάς καθιστά περισσότερο αισιόδοξους όσον αφορά στα νέα επαγγελματικά ξεκινήματα. Το συναίσθημα της αποδοχής και της ασφάλειας επιστρέφει και ομορφαίνει την καθημερινότητά σας. Η τύχη είναι με το μέρος σας, ακόμη και αν κάποιες καταστάσεις σας κάνουν να σκέφτεστε για το αντίθετο. Όσο για το χρήμα, δεν θα σας λείψει, αρκεί να βελτιώσετε τη σχέση που έχετε με αυτό. Μέχρι τώρα οι απολαβές σας συνδυάσθηκαν με πολλή και σκληρή δουλειά, η οποία θα σας βγάλει «ασπροπρόσωπους». Σύντομα έρχεται και η ηθική ανταμοιβή σας.

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 8 του μήνα, είναι ιδανική για να αφήσετε στην άκρη τα προβλήματά σας κάνοντας ένα ταξιδάκι. Ακόμα κι αν το πρόγραμμά σας είναι αρκετά φορτωμένο, μια καλοκαιρινή εκδρομή με την οικογένειά σας ή με το σύντροφό σας θα λειτουργήσει θεραπευτικά στη σχέση σας που χρειάζεται μια τονωτική ένεση. Αν έχετε συγγενικά πρόσωπα που μένουν μακριά ίσως έχετε ευχάριστα νέα. Όσο για τα επαγγελματικά σας, παρόλο που εξελίσσονται σημαντικές αλλαγές, εσείς όχι μόνο βρίσκεστε στο απυρόβλητο, αλλά καταφέρνετε να διατηρήσετε -αν όχι και να αυξήσετε- τις αποδοχές σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Η εβδομάδα ξεκινά με τη Νέα Σελήνη στον όγδοο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, που συνιστά να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας και -αν χρειάζεται- να ζητήσετε τη συμβουλή ενός ειδικού που θα τα φέρει σε μια ισορροπία. Ίσως μάλιστα σας ενθαρρύνει να τοποθετήσετε ένα ποσό σε μια επένδυση που θα αποδειχθεί εξαιρετικά επικερδής. Εξάλλου, ο Κρόνος από το ζώδιό σας, σχηματίζει για άλλη μια φορά τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, γεγονός που ευνοεί τα εισοδήματά σας και όχι μόνο, αφού θα φροντίσει να αποκαταστήσει με τον καλύτερο τρόπο όσους  παραμένετε αδέσμευτοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 8 του μήνα στον τομέα των  σχέσεών σας, σάς δίνει την ευκαιρία να συσφίξετε τους δεσμούς σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, να προχωρήσετε σε μια σοβαρή δέσμευση, ή να καλωσορίσετε το νέο έρωτα που θα εμφανιστεί στη ζωή σας. Όσο για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζετε τελευταία, μπορεί να μην λυθούν ακόμα, σίγουρα όμως θα μπουν σε μια καλύτερη πορεία που θα σας επιτρέψει να αισιοδοξείτε. Επιπλέον, το τρίγωνο Κρόνου- Ποσειδώνα που διαμορφώνεται στις 12/6 θα σας ανοίξει το δρόμο για μια σημαντική αγοραπωλησία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται στον επαγγελματικό τομέα με τη Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 8 του μήνα. Έτσι, ίσως αποφασίσετε να συμμετάσχετε σε μια ενδιαφέρουσα εργασία -έστω και προσωρινού  χαρακτήρα-, όχι τόσο για να ενισχύσετε τα οικονομικά σας όσο για να ζήσετε την εμπειρία που θα σας προσφέρει. Παράλληλα, θα έχετε την ευκαιρία να ξεκινήσετε μια υγιεινή διατροφή ή ένα πρόγραμμα γυμναστικής που θα έχει μακροπρόθεσμα οφέλη στον οργανισμό σας. Τέλος, το τρίγωνο που σχηματίζει ο κυβερνήτης σας Κρόνος με τον Ποσειδώνα στις 12/6 υπόσχεται να σας φέρει εξαιρετικά ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Ιδιαίτερα ευχάριστη  αναμένεται η ερχόμενη εβδομάδα, αφού η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στο συμβατό ζώδιο των Διδύμων και τον πέμπτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τον έρωτα αλλά και να βρείτε ένα νέο δημιουργικό χόμπι που θα γεμίσει ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο σας. Αν είστε ελεύθεροι θα βρείτε το ταίρι σας  μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον σας ή μέσα από μια καθημερινή δραστηριότητά σας. Το τρίγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα που σχηματίζεται στις 12/6 πυροδοτεί θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας.

ΙΧΘΥΣ
από 19/2 έως 20/3
Το σπίτι και η οικογένεια έρχονται στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα, καθώς η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 8/6 φωτίζει τον τέταρτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας. Έτσι, αν σκέφτεστε να αγοράσετε ή να πουλήσετε ένα ακίνητο, έχετε την τύχη στο πλευρό σας που υπόσχεται ένα αίσιο τέλος. Παρά το γεγονός ότι δεν  θα μπορέσετε να αποφύγετε  κάποιες οικονομικές απώλειες, το τρίγωνο που διαμορφώνει ο Κρόνος με τον κυβερνήτη σας Ποσειδώνα εγγυάται να σας «γλιτώσει» από τα χειρότερα, ενώ παράλληλα σας ανοίγει το δρόμο και για ένα ευχάριστο ταξίδι.


Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK