ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013 / ΖΩΔΙΑ
 Κριός
 Μια ευχάριστη μέρα υπόσχεται η σύνοδος Σελήνης – Δία που διαμορφώνεται το πρωί. Είτε συναντηθείτε με φίλους, είτε προγραμματίσετε μια μικρή απόδραση, σίγουρα θα περάσετε πολύ καλά. Το απόγευμα με την είσοδο της Σελήνης στον Καρκίνο, μπορείτε να απολαύσετε τη θαλπωρή του σπιτιού σας.

Ταύρος
Η σύνοδος Σελήνης – Δία το πρωί μπορεί να σας φέρει ένα –ή και περισσότερα- οικονομικά οφέλη, γι’ αυτό μην χάσετε την ευκαιρία να συναναστραφείτε με κόσμο και να ακούσετε με προσοχή αυτά που έχουν να σας προτείνουν. Μια βραδινή έξοδος με τον σύντροφό σας, θα σας ανανεώσει.

Δίδυμοι
Με τη σύνοδο Σελήνης – Δία στο δικό σας ζώδιο, σίγουρα θα έχετε πολλά να κάνετε σήμερα. Συναντηθείτε με άτομα που αγαπάτε και θα δείτε ότι έχετε πολλά να πείτε και να κάνετε. Το απόγευμα, ίσως θα πρέπει να κάνετε ένα οικονομικό πλάνο για την εβδομάδα που έρχεται.

Καρκίνος
Αφιερώστε το πρωί της Κυριακής στη χαλάρωσή σας, γιατί το απόγευμα η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιό σας και θα σας παροτρύνει να βγείτε και να διασκεδάσετε με φίλους και γνωστούς. Αν είστε ελεύθεροι, δεν αποκλείεται και μια νέα γνωριμία που θα καταλήξει σε μια σοβαρή σχέση.

Λέων
Δεν σταματάτε ποτέ να σχεδιάζετε το μέλλον σας, και το γεγονός ότι είναι Κυριακή δεν σας πτοεί καθόλου. Κάποιες επαφές με άτομα που μπορεί να ανήκουν και στο φιλικό σας κύκλο, μπορεί να σας δώσουν ενδιαφέρουσες ιδέες. Κρατήστε τις και μελετήστε τις σοβαρά αργότερα που θα μείνετε μόνοι σας.

Παρθένος
Η Νέα Σελήνη που διαμορφώθηκε χτες στον τομέα της καριέρας σας, μπορεί να σας ανοίξει σημαντικές επαγγελματικές προοπτικές και σήμερα είναι μια μέρα που θα μάθετε κάτι σχετικό. Αν διστάζετε, ζητήστε συμβουλές από φιλικά πρόσωπα ή και τον σύντροφό σας, και προχωρήστε.

Ζυγός
Ο καιρός αρχίζει να φτιάχνει και –τουλάχιστον- το μυαλό σας ονειρεύεται εξωτικούς προορισμούς. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε λοιπόν για λίγο ακόμα την θετική επιρροή του ευεργέτη Δία, για να κανονίσετε το καλοκαιρινό σας πρόγραμμα, που αναμένεται συγκλονιστικό.

Σκορπιός
Ίσως θα πρέπει να σκεφτείτε ξανά τα οικονομικά σας και να αποφασίσετε επιτέλους να βάλετε ένα πρόγραμμα από το οποίο δεν θα ξεφύγετε καθόλου. Οι σωστοί χειρισμοί θα σας επιτρέψουν να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας αλλά και να σχεδιάσετε τις διακοπές που ονειρεύεστε.

Τοξότης
Ο σύντροφός σας, φαίνεται να αποτελεί τη μοναδική προτεραιότητά σας και οτιδήποτε άλλο έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα. Αφιερώστε του λοιπόν και αυτή την ημέρα που έτσι κι αλλιώς δεν έχετε άλλες υποχρεώσεις και κάντε τα σχέδιά σας για το μέλλον σας.

Αιγόκερως
Η Κυριακή αυτή προσφέρεται για να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας ικανοποιούν και να ξεχαστείτε για λίγο από τα προβλήματά σας. Παιγνίδια στη θάλασσα – αν ο καιρός το επιτρέπει – ή μια άλλη έντονη δραστηριότητα, θα τονώσει τον οργανισμό σας και θα αυξήσει την ενέργειά σας για να ξεκινήσετε την καινούργια εβδομάδα.

Υδροχόος
Δικαίως μπορείτε να απολαύσετε αυτή την ημέρα, μακριά από επαγγελματικές υποχρεώσεις και προβλήματα. Ο έρωτας, η χαρά και οι διασκεδάσεις θα αρχίσουν νωρίς το πρωί και θα τελειώσουν αργά το βράδυ. Ζήστε τις με όλες σας τις αισθήσεις.

Ιχθείς
Φαίνεται ότι δεν σας μένει χρόνος να ασχοληθείτε με τις οικιακές δουλειές, και σήμερα είναι ευκαιρία να κάνετε αυτά που δεν προλαβαίνετε τις άλλες μέρες. Ωστόσο, μετά τις 19.16, με την είσοδο της Σελήνης στον Καρκίνο, μπορείτε να βγείτε, να διασκεδάσετε ή και να ερωτευτείτε.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK