Ο ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟΗ είσοδος του Δία στο ζώδιο του Καρκίνου, σίγουρα αποτελεί το σημαντικότερο αστρολογικό γεγονός του μήνα. Ο Δίας σ’ αυτή την θέση αποδίδει πολύ καλά αφού βρίσκεται σε έξαρση, ενώ το μεγάλο τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα μας κάνει να αισιοδοξούμε για ένα καλύτερο μέλλον. Η είσοδος του Δία στον πραγματοποιείται στις 26 Ιουνίου και ώρα –Ελλάδας- 4.40 και η παραμονή του σ’ αυτό το ζώδιο θα ολοκληρωθεί στις 16 Ιουλίου 2014. Θέματα που θα αναδείξει η νέα θέση του Δία, είναι αυτά που σχετίζονται με ακίνητα, περιουσιακά στοιχεία, οικογένεια και πατρίδα. Το real estate που έχει υποστεί την μεγαλύτερη κρίση των τελευταίων ετών μπορεί να ανακάμψει για λίγο, αν και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το ταυ τετράγωνο Δία - Ουρανού – Πλούτωνα που θα σχηματιστεί τον Αύγουστο, και το πρώτο πεντάμηνο του 2014, μπορεί να αποδειχθεί καταστροφικό και να πυροδοτήσει πλειστηριασμούς και κατασχέσεις ακινήτων, ενώ κίνδυνος θα υπάρξει και για τα περιουσιακά στοιχεία της χώρας μας. Ας ελπίσουμε πώς τελικά θα αποφευχθούν τα χειρότερα!
Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από τη νέα θέση του Δία είναι οι Καρκίνοι, οι Σκορπιοί, οι Ιχθείς, οι Ταύροι και οι Παρθένοι. 

Κριός
Η είσοδος του Δία στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, θα σηματοδοτήσει σημαντικές εξελίξεις που σχετίζονται με το σπίτι, την οικογένεια και τα περιουσιακά σας στοιχεία. Μέχρι τις 16/7/2014 μπορεί να θελήσετε να παντρευτείτε και να δημιουργήσετε την δική σας οικογένεια, να φύγετε από το πατρικό σας σπίτι για να ζήσετε ανεξάρτητα, ή και να επιστρέψετε σ’ αυτό ή να κάνετε μια σημαντική αγοραπωλησία ακινήτου. Δεδομένου ότι ο Δίας κυβερνά τον ένατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, πολλοί από εσάς μπορεί να εγκατασταθείτε μόνιμα σε μια ξένη χώρα, ή να επιστρέψετε στις ρίζες σας μετά από μια μακρά παραμονή κάπου αλλού. Τον Αύγουστο του 2013 καθώς και το πρώτο πεντάμηνο του 2014 θα πρέπει να προσέχετε τα περιουσιακά σας στοιχεία καθώς επίσης και τα επαγγελματικά σας ώστε να αποφύγετε πιθανές απώλειες.

Ταύρος
Ο Δίας περνάει στον τρίτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου στις 26 Ιουνίου, στον οποίο πρόκειται να παραμείνει μέχρι τις 16/7/2014. Το διάστημα αυτό η ζωή σας θα γίνει αρκετά ενδιαφέρουσα, αφού θα έχετε την ευκαιρία να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας, καθώς επίσης και να κάνετε σύντομα ή και μεγαλύτερα ταξίδια που θα σας προσφέρουν σημαντικές εμπειρίες. Οι συναναστροφές με το συγγενικό σας περιβάλλον, και συζητήσεις που μπορούν να σας ανοίξουν νέες προοπτικές, θα απορροφήσουν μεγάλο μέρος του χρόνου σας. Επιπλέον, θα κάνετε νέες γνωριμίες με ερωτικές προεκτάσεις και αν είστε ελεύθεροι, θα συνάψετε μια σχέση με ένα άτομο με το οποίο θα υπάρχει έντονη χημεία αλλά και ουσιαστική επικοινωνία. Με λίγα λόγια τους επόμενους δώδεκα μήνες, η τύχη θα είναι στο πλευρό σας και μπορείτε να πετύχετε πολλούς στόχους, αρκεί φυσικά να το επιδιώξετε.

Δίδυμοι
Η αποχώρηση του Δία από το ζώδιό σας αποτελεί σίγουρα ένα σημαντικό γεγονός για σας, αφού θα πρέπει να περιμένετε δώδεκα ολόκληρα χρόνια μέχρι να σας επισκεφτεί ξανά. Η νέα του θέση στον τομέα των οικονομικών σας, μπορεί να θεωρηθεί καλή, καθώς το επόμενο δωδεκάμηνο θα έχετε την ευκαιρία να αυξήσετε τα εισοδήματά σας και να δημιουργήσετε μια ασφαλή οικονομική κατάσταση. Παράλληλα όμως, είναι πιθανό να σας ανοίξει η όρεξη για νέα έξοδα και σπατάλες τις οποίες φυσικά θα πρέπει να αποφύγετε, αφού όση άνεση και αν έχετε, δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι τα γεγονότα μπορεί να ανατραπούν από τη μια στιγμή στην άλλη. Ευνοϊκές εξελίξεις θα υπάρξουν και στον αισθηματικό τομέα, ενώ ίσως πρέπει να σκεφτείτε την πιθανότητα να προχωρήσετε σε κάποιες επικερδείς επενδύσεις.

Καρκίνος
Ο Δίας επισκέπτεται μετά από δώδεκα χρόνια το ζώδιό σας, και αυτό είναι ένα γεγονός που πρέπει να γιορτάσετε. Ο μεγάλος ευεργέτης των πλανητών αναγγέλλει μια νέα δωδεκαετή περίοδο ανάπτυξης και προόδου, κατά την διάρκεια της οποίας μπορείτε να αλλάξετε σημαντικά τη ζωή σας, τα οικονομικά σας και τα επαγγελματικά σας. Ο Δίας εξάλλου κυβερνάει τον έκτο ηλιακό οίκο σας, γεγονός που ευνοεί ιδιαίτερα τα εργασιακά θέματα αλλά και την υγεία σας. Μέχρι και τις 17 Ιουλίου 2014, μπορείτε να υιοθετήσετε νέες διατροφικές συνήθειες, να απαλλαγείτε από συνήθειες που βλάπτουν τον οργανισμό σας ή ακόμα και να ξεκινήσετε μια αθλητική δραστηριότητα που θα τονώσει τον οργανισμό σας. Ένα τσεκ απ κρίνεται απαραίτητο, προκειμένου να θεραπεύσετε τυχόν προβλήματα εγκαίρως. Τέλος το γεγονός ότι ο Δίας ενεργοποιεί τον άξονα του γάμου σας, είναι πολύ πιθανό να σας οδηγήσει στην επισημοποίηση μιας σχέσης.

Λέων
Στις 26 Ιουνίου ο Δίας περνάει στο ζώδιο του Καρκίνου και τον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 14 Ιουλίου 2014. Το διάστημα αυτό, θα υπάρξουν πολλές στιγμές που θα αποφασίσετε να απομακρυνθείτε από το προσκήνιο και να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους και τα θέλω σας. Κάνοντας ένα γενικό απολογισμό της ζωής σας, ίσως διαπιστώσετε την αξία μιας περασμένης σχέσης σας και νοσταλγήσετε τις όμορφες στιγμές που ζήσατε μαζί της. Σ’ αυτή την περίπτωση δεν χάνετε τίποτα να δοκιμάσετε μια νέα προσέγγιση, αφού ο Δίας σ’ αυτό τον τομέα του ωροσκοπίου λειτουργεί κάπως σαν φύλακας – άγγελος που σας βοηθάει και σας προστατεύει. Καλό θα ήταν επίσης να μην παραμελήσετε την υγεία σας και να φροντίσετε τόσο για την τόνωση του οργανισμού σας όσο και για την ψυχική σας ηρεμία.

Παρθένος
Η νέα θέση του Δία στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου από τις 26 Ιουνίου μέχρι και τις 14 Ιουλίου 2014, εγκαινιάζει μια ενδιαφέρουσα περίοδο κατά την οποία θα έχετε την ευκαιρία να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, να ασχοληθείτε με νέες δραστηριότητες και να πραγματοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας. Οι νέες γνωριμίες που θα κάνετε αυτό το διάστημα, θα επηρεάσουν σημαντικά τη νοοτροπία σας και θα σας παρακινήσουν να αποκτήσετε καινούργια ενδιαφέροντα τα οποία μπορεί να έχουν και επαγγελματικές προεκτάσεις. Με την αποφασιστικότητά σας και την βοήθεια ισχυρών ατόμων, θα καταφέρετε να πραγματοποιήσετε πολλά όνειρά σας, ενώ δεν αποκλείεται να μετακομίσετε σε μια νέα γειτονιά προκειμένου να είστε πιο κοντά στα φιλικά σας πρόσωπα.

Ζυγός
Η διέλευση του Δία από το μεσουράνημα του ηλιακού ωροσκοπίου σας, θεωρείται μια από τις καλύτερες αστρολογικές επιρροές, καθώς σας δίνει την δυνατότητα να προβληθείτε επαγγελματικά και να πραγματοποιήσετε σημαντικούς στόχους. Από τις 26 Ιουνίου του 2013 και μέχρι τις 16 Ιουλίου του 2014, η επιτυχία δικαιωματικά σας ανήκει, αφού ο Δίας θα σας δώσει τη δυνατότητα να αναρριχηθείτε και να αποκτήσεις κύρος και φήμη. Μάλιστα, παρόλο που η διέλευση αυτή διαρκεί μόνο ένα χρόνο, στην πραγματικότητα, σας ανοίγει το δρόμο για μια δωδεκαετή πορεία κατά την οποία η καριέρα σας θα απογειωθεί. Φροντίστε λοιπόν να μην «τεμπελιάσεις», και να εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία που θα σας δοθεί, προκειμένου να απολαύσετε τα οφέλη που θα σας χαρίσει απλόχερα ο ευεργέτης πλανήτης.

Σκορπιός
Στις 26 Ιουνίου ο Δίας ξεκινάει μια νέα πορεία στο συμβατό ζώδιο του Καρκίνου και τον ευνοϊκό ένατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου. Εκεί θα παραμείνει μέχρι και τις 14 Ιουλίου του 2014 και το διάστημα αυτό θα στραφείτε στην αναζήτηση νέων πνευματικών ενδιαφερόντων, που θα καλλιεργήσουν την προσωπικότητά σας. Μια νέα μελέτη, ένα σεμινάριο, η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας, ή ακόμα και η μόνιμη εγκατάσταση στο εξωτερικό είναι μερικές από τις προοπτικές που σας φέρνει ο Δίας. Οτιδήποτε κι αν κάνετε όμως, το σίγουρο είναι ότι θα αποκτήσετε σημαντικές εμπειρίες, ενώ θα καταφέρετε να εξασφαλίσετε και μια αξιόλογη πηγή εσόδων, αφού ο Δίας κυβερνάει τον τομέα των οικονομικών σας. Η τύχη θα είναι στο πλευρό σας σε όλες τις δραστηριότητές σας.

Τοξότης
Ο δικός σας κυβερνήτης ο Δίας περνάει στις 26 Ιουνίου στον όγδοο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 16 Ιουλίου του 2014. Το γεγονός ότι σχηματίζει την όψη της χιαστής με το ζώδιό σας, σημαίνει ότι πρόκειται να φέρει στην επιφάνεια επιθυμίες και στόχους που κρύβονται βαθιά μέσα σας και να σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε τους πιο σημαντικούς από αυτούς. Επιπλέον, θα φροντίσει να αποκαταστήσετε την οικονομική σας ισορροπία, βοηθώντας σας να αποπληρώσετε χρέη που σας ταλαιπωρούν ή – αν δεν έχετε χρέη – να αποκτήσετε ένα νέο περιουσιακό στοιχείο που θα σας γλιτώσει από κάποια έξοδα. Εύνοια υπάρχει και στην ερωτική σας ζωή όπου άλλοι από εσάς θα αναζωπυρώσετε το πάθος με τον σύντροφό σας, άλλοι θα αποκαταστήσετε μια παλιά σχέση και άλλοι θα δημιουργήσετε μια νέα σχέση με λαμπρές προοπτικές.

Αιγόκερως
Ο Δίας περνάει στο πολικό ζώδιο του Καρκίνου στις 26 Ιουνίου, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 16 Ιουλίου 2014. Το διάστημα αυτό θεωρείται εξαιρετικά σημαντικό για τις σχέσεις σας που θα υποστούν σημαντικές αλλαγές. Σ’ αυτόν τον τομέα του ωροσκοπίου σας, ο Δίας φέρνει θετικές εξελίξεις που δεν έχουν να κάνουν απαραίτητα με την συνέχιση μιας σχέσης. Αντίθετα, είναι πολύ πιθανό να έρθετε αντιμέτωποι με έναν χωρισμό, ο οποίος όμως και πάλι θα είναι θετικός για σας. Αν για παράδειγμα προβληματίζεστε εδώ και καιρό με μια σχέση που δεν σας καλύπτει, τώρα θα βρείτε το θάρρος να την εγκαταλείψετε προκειμένου να αναζητήσετε μια καλύτερη τύχη. Η «δουλειά» του Δία σ’ αυτόν τον οίκο είναι να σας «ξυπνήσει» και να σας δείξει την πραγματική αξία των σχέσεών σας. Τα υπόλοιπα είναι απλώς θέμα χρόνου.

Υδροχόος
Η πορεία του Δία στο έκτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, ξεκινάει στις 26 Ιουνίου 2013 και ολοκληρώνεται στις 16 Ιουλίου 2014. Το διάστημα αυτό θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε περισσότερο με την εργασία σας και να βρείτε τρόπους να κάνετε πιο εύκολη την καθημερινότητά σας. Ο σωστός προγραμματισμός ή μια διαφορετική μέθοδος από αυτή που ακολουθούσατε μέχρι τώρα μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά αποδοτική, γεγονός που θα σημάνει και την αναβάθμισή σας. Αν είστε άνεργοι, τώρα μπορείτε να βρείτε μια εργασία που σας ταιριάζει, θα χρειαστεί όμως να δείξετε προθυμία και εργατικότητα και να μην «τεμπελιάσετε», γιατί συνήθως ο Δίας μας δημιουργεί μια χαλαρότητα. Προσέξτε γιατί η χρονιά αυτή είναι καθοριστική τόσο για τα επαγγελματικά όσο και για τα οικονομικά σας.

Ιχθείς
Ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης Δίας περνάει στις 26 Ιουνίου στο συμβατό ζώδιο του Καρκίνου και εγκαινιάζει μια εξαιρετική περίοδο για σας.  Μέχρι και τις 16 Ιουλίου 2014, η δημιουργικότητά σας θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη και μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε ακόμα και για επαγγελματικούς ή κερδοσκοπικούς λόγους. Το γεγονός εξάλλου ότι ο Δίας κυβερνά τον τομέα της καριέρας σας, σηματοδοτεί σημαντικές εξελίξεις στη δουλειά σας που θα σας αναδείξουν στο ευρύ κοινό. Εύνοια υπάρχει και στη προσωπική σας όπου εύκολα μπορείτε να επισημοποιήσετε μια σχέση, όχι μόνο εσείς που έχετε ήδη σύντροφο αλλά κι εσείς που είστε προς το παρόν μόνοι σας. Ο Δίας επίσης στη συγκεκριμένη θέση, θεωρείται ιδιαίτερα γόνιμος, γεγονός που ευνοεί την σύλληψη παιδιού. Ιδιαίτερη εύνοια επίσης περιμένει όσους από εσάς είστε καλλιτέχνες ή σκέφτεστε να ξεκινήσετε μια ανεξάρτητη εργασία. 

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK