ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013 / ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ


 
Κριός
 Η είσοδος της Σελήνης στον έκτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, φέρνει αλλαγές στην καθημερινότητά σας ή και στον τρόπο ζωής σας. Ίσως κάποιες μικρές ενοχλήσεις σας παροτρύνουν να υιοθετήσετε μια πιο υγιεινή διατροφή, ή τουλάχιστον να απαλλαγείτε από κάποιες κακές συνήθειες. Στον επαγγελματικό τομέα, μπορείτε να περιμένετε μια ευχάριστη εξέλιξη.

Ταύρος
Με την είσοδο της Σελήνης στο συμβατό ζώδιο της Παρθένου από τα ξημερώματα, μπορείτε να ολοκληρώσετε πιο εύκολα τις υποθέσεις σας, αλλά και να αφιερώσετε χρόνο στον σύντροφό σας. Η μέρα σας επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις καθώς και κάποιες συζητήσεις που μπορεί να επηρεάσουν θετικά την πορεία των οικονομικών σας.

Δίδυμοι
Το σπίτι και η οικογένεια έρχονται σε πρώτο πλάνο από σήμερα με την είσοδο της Σελήνης στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου. Τώρα μπορείτε να επικοινωνήσετε καλύτερα με τους δικούς σας ανθρώπους, αλλά και να βρείτε λύσεις σε κάποια προβλήματα που σας απασχολούν. Θέματα που αφορούν στα περιουσιακά σας στοιχεία ευνοούνται επίσης.

Καρκίνος
Με την Σελήνη στον τρίτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου από τα ξημερώματα, μπορείτε να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας και να προωθήσετε κάποιες ιδέες σας. Παρά το γεγονός ότι ο Ερμής παραμένει ανάδρομος, ίσως καταφέρετε να διεκπεραιώσετε κάποιες γραφειοκρατικές εργασίες. Τυχόν νέες γνωριμίες θα έχουν θετικό αντίκτυπο στο μέλλον σας.

Λέων
Η Σελήνη αποχωρεί από το ζώδιό σας τα ξημερώματα και περνάει στον τομέα των οικονομικών σας, από όπου σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε κάποιες διορθωτικές κινήσεις αλλά και να κερδίσετε επιπλέον χρήματα. Φροντίστε ωστόσο να αποφύγετε περιττές δαπάνες και αποφύγετε οικονομικές συναλλαγές ακόμα και με άτομα που εμπιστεύεστε.

Παρθένος
Η Σελήνη περνάει στο ζώδιό σας τα ξημερώματα, γεγονός που σας επιτρέπει να υλοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας, να κοινωνικοποιηθείτε και να κάνετε ενδιαφέρουσες επαγγελματικές συζητήσεις. Νέες γνωριμίες μπορεί να έχουν και αισθηματικές προεκτάσεις, αλλά καλό θα είναι να μην παρασυρθείτε από συναισθηματισμούς, τουλάχιστον για την ώρα.

Ζυγός
Με την είσοδο της Σελήνης στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, μπορεί να είναι δύσκολο να ανταποκριθείτε στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και ίσως επιλέξετε να αποσυρθείτε από τις δραστηριότητές σας ώστε να απολαύσετε το καλοκαίρι, την θάλασσα και τον έρωτα. Αν πάλι κάνετε υπομονή και εργαστείτε το πρωί, σίγουρα θα βγείτε διπλά ωφελημένοι.

Σκορπιός
Η Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου, στέλνει τις θετικές της ακτίνες στο ζώδιό σας και σας δίνει την ευκαιρία να συναναστραφείτε με λαμπρά άτομα που έχουν να σας δώσουν σημαντικές οδηγίες για την πρόοδό σας. Αν σκέφτεστε να προγραμματίσετε τις διακοπές σας, μπορείτε να το κάνετε μέχρι την Κυριακή το πρωί.

Τοξότης
Τελευταία μέρα της εβδομάδας, κι όμως μπορείτε να καταφέρετε πολλά στον επαγγελματικό τομέα, χάρη στην είσοδο της Σελήνης στο μεσουράνημα του ηλιακού σας ωροσκοπίου. Με την προθυμία σας μπορείτε να κερδίσετε την εκτίμηση των ανωτέρων σας και να εξασφαλίσετε ένα σημαντικό όφελος. Αποφύγετε εντάσεις στο οικογενειακό περιβάλλον.

Αιγόκερως
Τα ξημερώματα η Σελήνη περνάει στον ένατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, και σας επιτρέπει να «ξεφύγετε» για λίγο από τις υποχρεώσεις σας και να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας σχέσεις. Η επαφή με αλλοδαπά άτομα ή μια υπόθεσή σας που σχετίζεται με το εξωτερικό, ευνοούνται ιδιαίτερα.

Υδροχόος
Η είσοδος της Σελήνης στον όγδοο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, ίσως σας προκαλεί ένα κύμα θετικής ενέργειας, το οποίο όμως μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθος χειρισμούς. Η υπερβολική απροσεξία στον επαγγελματικό τομέα, μπορεί να έχει δυσάρεστες συνέπειες όχι μόνο στην δουλειά σας, αλλά και στα οικονομικά σας. Αποφύγετε πάσης φύσεως σπατάλες.

Ιχθείς
Η είσοδος της Σελήνης στο πολικό ζώδιο της Παρθένου, μπορεί να σας προκαλέσει ανάμικτα συναισθήματα, τα οποία θα πρέπει να χειριστείτε με ιδιαίτερη προσοχή. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον κυβερνήτη σας Ποσειδώνα, συνιστά να είστε επιφυλακτικοί σε όλες τις συναναστροφές σας. Μετά το απόγευμα αναμένονται ευχάριστες στιγμές με φιλικά σας πρόσωπα.

1 comment

1 σχόλιο:

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK