Προβλέψεις για την εβδομάδα από 13 – 19 Ιουλίου 2013

(Οι προβλέψεις μου από το περιοδικό ΤΗΛΕΡΑΜΑ)


Η ΑΣΤΡΟΣΚΟΝΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΤΑ.
Στις 13 Ιουλίου ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου όπου θα παραμείνει μέχρι και τα ξημερώματα της 28ης Αυγούστου. Το διάστημα αυτό θα γίνουμε περισσότερο συναισθηματικοί και το ενδιαφέρον μας για το σπίτι, την οικογένεια και την πατρίδα θα είναι πιο έντονο. Το γεγονός ότι ο Άρης είναι σε θέση «αδυναμίας» σ’ αυτό το ζώδιο συνιστά να κινηθούμε συνετά παρόλο που -τουλάχιστον γι’ αυτή την εβδομάδα- η έλλειψη δυσαρμονικών όψεων μειώνει αισθητά την περίπτωση κινδύνου. Αυτό οφείλεται βέβαια και στο θεαματικό μεγάλο τρίγωνο που διαμορφώνουν ο Δίας, ο Κρόνος και ο Ποσειδώνας που θα δώσουν μια νέα ώθηση στην προσωπική ζωή μας αλλά και στην πατρίδα μας και ίσως φέρουν την πολύ-αναμενόμενη ανάπτυξη που περιμένουμε. Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο είναι εκείνα του Νερού και της Γης (Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες).


ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Πιο συναισθηματικοί από κάθε άλλη φορά και λιγότερο αυτόνομοι, ίσως πέσετε σε λάθη του παρελθόντος, γι’ αυτό φροντίστε να μη χάσετε τη φρόνησή σας, παλινδρομώντας. Με τον δικό σας Άρη σε μια «ντελικάτη θέση» στο ζώδιο του Καρκίνου από τις 13/7 μέχρι και τις 28/8 περιορίστε την τάση για άσκηση «σκληρής κριτικής» και τις απαιτήσεις σας και, κυρίως, μην το «παίζετε» έκπληκτοι  αφού δεν πρέπει να λησμονείτε τις ευθύνες σας.  Το μεγάλο τρίγωνο των πλανητών ωστόσο ενισχύει τις δυνάμεις σας και τη θέση σας απέναντι σε αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα.

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Ο Άρης ξεκινά τη διέλευσή του μέσα από τον συμβατό Καρκίνο και η καλή σας διάθεση αντανακλάται  στην ψυχική αλλά και τη σωματική υγεία σας. Η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για να ασχοληθείτε με χόμπι ή με σπορ που σας κάνουν να νιώθετε ευεξία και χαλάρωση. «Παίζετε στη δική σας έδρα» και  χωρίς δυσκολία θα καταλάβετε μία πολύ σημαντική θέση ή θα γίνετε αποδέκτες μιας αύξησης των αποδοχών σας. Καλύτερες μέρες για τις οικονομικές και επαγγελματικές υποθέσεις σας φέρνει στις «αποσκευές» της και η θαυμάσια όψη Δία-Κρόνου-Ποσειδώνα. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες.

 ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Όλο αυτό το διάστημα προσφέρεται για να προωθήσετε τα σχέδια και τους στόχους σας και να ρισκάρετε για κάτι καλύτερο από αυτό που είχατε μέχρι τώρα. Με τη νέα θέση του Άρη στον Καρκίνο από τις 13/7 μέχρι και τις 28/8 θα χρειαστεί ωστόσο να είστε φειδωλοί σε έξοδα και στη διαχείριση του προϋπολογισμού σας. Ευκαιρίες για επέκταση αναμένεται να προέλθουν μέσα από κοινωνικές σχέσεις. Το μεγάλο τρίγωνο των πλανητών επεκτείνει τις δραστηριότητές σας και ανεβάζει κατακόρυφα τις φιλοδοξίες σας. Από εδώ κι εμπρός θα προωθήσετε δυναμικά όλες τις υποθέσεις σας.

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Ο Άρης μπαίνει στο ζώδιό σας για να «εκτοξεύσει» την ενεργητικότητα αλλά και τη σεξουαλικότητά σας στα ύψη! Η αδρεναλίνη ανεβαίνει κατακόρυφα με αποτέλεσμα να γίνεστε θερμόαιμοι. Ο οικονομικός τομέας φαίνεται γεμάτος θετικές προοπτικές και υποσχέσεις, που αυτή τη φορά δεν θα μείνουν σε λόγια, αρκεί κι εσείς να φροντίσετε να δραστηριοποιηθείτε  αναλόγως. Ζητήματα κληρονομικά, κεφάλαια, ή δάνεια -εάν έχετε σε εκκρεμότητα-, πιθανότατα αυτό το διάστημα να έχουν μια απρόσμενη εξέλιξη και έκβαση. Ευνοούνται επίσης υποθέσεις ακίνητης περιουσίας και κατοικίας, χωρίς να αποκλείονται και οι πολύ ενδιαφέρουσες επαγγελματικές προτάσεις.

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Η διέλευση του Άρη από τον Καρκίνο από τις 13/7 μέχρι και τις 28/8 επηρεάζει τον τομέα της εργασίας σας και σας ωθεί σε περισσότερη δράση και ευθύνες, που συνεπάγονται ένα φορτωμένο πρόγραμμα. Αξιολογήστε και ταξινομήστε αυτά που είναι πιο σημαντικά στη ζωή σας και μην αναλώνετε άσκοπα την ενέργειά σας. Ίσως χρειαστεί να μεριμνήσετε περισσότερο για την υγεία σας (ψυχική ή σωματική) αποφεύγοντας τις ριψοκίνδυνες και παρορμητικές ενέργειες. Φροντίστε να ξεκουράζεστε συχνότερα. Μια πρόταση για νέα συνεργασία που θα σας γίνει θα χρειαστεί την προσοχή σας.

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Μετακινήσεις, διαπραγματεύσεις και εξελίξεις σε ζητήματα  που «τρέχουν» θα δώσουν νέα ώθηση στις υποθέσεις σας. Αξιοποιήστε δημιουργικά αυτό το διάστημα για να θέσετε σε εφαρμογή επαγγελματικά σχέδια που για διάφορους λόγους είχατε αφήσει μέχρι τώρα ανεκμετάλλευτα. Στους νέους σχεδιασμούς μην ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε σωστά τόσο τις γνώσεις, όσο και τις πολύτιμες εμπειρίες σας. Ο Άρης στον Καρκίνο «επωάζει» νέους συμμάχους. Οι νέες γνωριμίες που προέρχονται από τις επαγγελματικές ή κοινωνικές επαφές έχουν όλες τις προοπτικές να εξελιχθούν σε θερμές σχέσεις. Πολλοί από εσάς συζητάτε την προοπτική για μια νέα επαγγελματική συνεργασία.

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Η είσοδος του Άρη στον Καρκίνο από τις 13/7 μέχρι και τις 28/8 θα σας παροτρύνει να αγωνιστείτε περισσότερο για την επίτευξη των στόχων σας και να εξασφαλίσετε την αναγνώριση που θέλετε. Εγγύηση για την προσωπική επιτυχία σας αποτελεί και το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζουν ο Δίας, ο Κρόνος και ο Ποσειδώνας που θα δώσουν μια σημαντική ώθηση όχι μόνο στην καριέρα σας αλλά και στα οικονομικά σας. Αν σκέφτεστε να ξεκινήσετε μια ανεξάρτητη επιχείρηση ή να αναζητήσετε μια νέα εργασία, ίσως είναι η πιο κατάλληλη στιγμή να δραστηριοποιηθείτε εντόνως.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Ο παραδοσιακός κυβερνήτης σας Άρης περνά στις 13 του μήνα στο ζώδιο του Καρκίνου στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 28/8. Το διάστημα αυτό θα επιδιώξετε να μάθετε καινούργια πράγματα, να ταξιδέψετε και να απαλλαγείτε από οτιδήποτε σας προκαλεί άγχος. Αν κάνετε χρήση της καλοκαιρινής σας άδειας, είναι βέβαιο ότι θα ζήσετε τις καλύτερες διακοπές της ζωής σας, αφού ο Κρόνος από το ζώδιό σας συνεργάζεται αρμονικά με τον Ποσειδώνα και τον Δία για να φέρει μια νέα ισορροπία στην σχέση σας ή να σας συστήσει τον έρωτα που ονειρεύεστε.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Η διέλευση του Άρη από τον Καρκίνο ξεκινά στις 13/7 και ολοκληρώνεται στις 28/8. Το διάστημα αυτό θα προσπαθήσετε να απαλλαγείτε από οτιδήποτε δεν «χωράει» πια στη ζωή σας αλλά και να ρυθμίσετε οφειλές που πρέπει να τακτοποιηθούν. Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει ο Δίας με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα θα σας παροτρύνει να κάνετε έναν απολογισμό των πεπραγμένων και να «μεθοδεύσετε» τις επόμενες κινήσεις που θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία. Αν οι στόχοι σας συγκρούονται με τις επιθυμίες της οικογένειάς σας, θα πρέπει να επιστρατεύσετε την διπλωματία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Η νέα θέση του Άρη στον Καρκίνο από τις 13/7 μέχρι και τις 28/8, σας παροτρύνει να σκεφτείτε το μέλλον της αισθηματικής σας ζωής. Αν διατηρείτε μια σοβαρή σχέση, η ιδέα της μόνιμης δέσμευσης θα πάψει να σας «φοβίζει» κι έτσι θα αποφασίσετε να εγκαταλείψετε την εργένικη ζωή. Εξάλλου, τα τρίγωνα που σχηματίζει ο κυβερνήτης σας Κρόνος με τον Δία και τον Ποσειδώνα αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για την μακροβιότητα και την ευημερία αυτής της σχέσης. Θετικές εξελίξεις αναμένονται και στα επαγγελματικά σας, όπου κάθε προσπάθειά σας θα στεφθεί με επιτυχία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Η είσοδος του Άρη στον Καρκίνο από τις 13 του μήνα στρέφει το ενδιαφέρον σας στον τομέα της εργασίας σας και σας χορηγεί την απαραίτητη ενέργεια ώστε να αναλάβετε περισσότερα καθήκοντα και να βελτιώσετε την υπάρχουσα θέση σας. Αν είστε άνεργοι και ψάχνετε καινούργια δουλειά, θα πρέπει να δραστηριοποιηθείτε μέχρι και τις 28/8, που οι πλανήτες σας ευνοούν. Εξάλλου, το μεγάλο τρίγωνο Δία-Κρόνου-Ποσειδώνα, εγκαινιάζει μια νέα εποχή τόσο για τα επαγγελματικά όσο και για τα οικονομικά σας, που θα σας επιτρέψει να βελτιώσετε τη ζωή σας σε όλα τα επίπεδα.

ΙΧΘΥΣ
από 19/2 έως 20/3
Με την είσοδο του Άρη στον Καρκίνο από τις 13/7 μέχρι τις 28/8 μπορείτε να εκμεταλλευτείτε παραγωγικά τον ελεύθερο χρόνο σας και να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που θα σας ψυχαγωγήσουν και παράλληλα θα σας φέρουν σημαντικά κέρδη. Τώρα μπορείτε να «βγάλετε» το παιδί που κρύβετε μέσα σας και να ασχοληθείτε με αυτό που πάντα θέλατε, αλλά και να τονώσετε τη σχέση με το σύντροφό σας. Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει ο κυβερνήτης σας Ποσειδώνας με τον Δία και τον Κρόνο σας επιτρέπει να προγραμματίσετε το γάμο σας ή ένα εξωτικό ταξίδι.


Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK