ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013 / ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑΚριός
 Προβλήματα στο οικογενειακό περιβάλλον, ή στη σχέση με τον σύντροφό σας, είναι πιθανό να σας χαλάσουν την ημέρα, αν δεν προσπαθήσετε να τα αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία. Παρά την εριστική σας διάθεση, φροντίστε να συγκρατήσετε τον εκνευρισμό σας και εκτονώστε την ενεργητικότητά σας σε ευχάριστες δραστηριότητες.

Ταύρος
Παρόλο που η σημερινή μέρα κρύβει αρκετές παγίδες για τα περισσότερα ζώδια, εσείς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πειθώ σας για να πετύχετε κάποιο στόχο σας. Αν έχετε ελεύθερο χρόνο, προσπαθήστε να ξεφύγετε έστω και για λίγες ώρες απολαμβάνοντας τη θάλασσα και τη φύση.

Δίδυμοι
Η Σελήνη περνάει στο συμβατό ζώδιο του Ζυγού το πρωί και σας δίνει την ευκαιρία να απολαύσετε μοναδικές στιγμές με τον σύντροφό σας ή και με άλλες δραστηριότητες που σας ψυχαγωγούν. Προσέξτε ωστόσο τα οικονομικά σας, καθώς υπάρχει πιθανότητα κάποιας απώλειας.

Καρκίνος
Το σπίτι και η οικογένεια αποσπούν την προσοχή σας σήμερα και ίσως χρειαστεί να λύσετε κάποια ζητήματα που εκκρεμούν. Αν υπάρχει ένα τεταμένο κλίμα, προσπαθήστε να μην ρίξετε κι άλλο λάδι στη φωτιά, αλλά να βρείτε τρόπο να αποκαταστήσετε την ισορροπία.

Λέων
Η σημερινή Κυριακή, αναμένεται κάπως δύσκολη για σας, αφού η διάθεσή σας θα είναι τόσο κυκλοθυμική που δεν θα μπορέσετε να απολαύσετε την ημέρα. Προσπαθήστε τουλάχιστον να μην αλλάξετε τα σχέδιά σας, κυρίως αν συμπεριλαμβάνονται κι άλλοι μέσα σ’ αυτά.

Παρθένος
Οι πλανήτες συνεχίζουν να παρελαύνουν στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, γεγονός που σας παροτρύνει να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στα φιλικά σας πρόσωπα. Εκείνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι τα οικονομικά σας, καθώς μπορεί να ξοδέψετε περισσότερα από όσα υπολογίζετε.

Ζυγός
Η Σελήνη περνάει στο ζώδιό σας σήμερα το πρωί και σας ενθαρρύνει να κάνετε πράγματα για την προσωπική σας ικανοποίηση. Ωστόσο, υπάρχουν παγίδες που θα πρέπει να αποφύγετε, όπως μια σημαντική δουλειά που εκκρεμεί ή κάποιες υποχρεώσεις του συντρόφου σας που θα ανατρέψουν το πρόγραμμά σας.

Σκορπιός
Δύσκολη μέρα αναμένεται η σημερινή, αφού παρόλο που νιώθετε την ανάγκη να διασκεδάσετε, η συσσωρευμένη κούραση των τελευταίων ημερών ξεσπάει τώρα και σας αναγκάζει να μείνετε μέχρι αργά στο κρεβάτι σας. Και μάλλον αυτό είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε μια και ο οργανισμός σας είναι ευάλωτος αυτό το διάστημα.

Τοξότης
Δεν θα μπορούσατε να αφήσετε αυτή την Κυριακή να περάσει ανεκμετάλλευτη, και είστε έτοιμοι για μεγάλες περιπέτειες. Αν είστε ελεύθεροι, θα προσελκύσετε πολλούς υποψήφιους εραστές με τον αυθορμητισμό σας, ενώ αν είστε δεσμευμένοι, προβλέπονται φλογερές στιγμές με τον σύντροφό σας.

Αιγόκερως
Η Σελήνη περνάει στο μεσουράνημα του ηλιακού σας ωροσκοπίου σήμερα και σας δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείτε με την καριέρα σας που αποτελεί πάντα την σημαντικότερη προτεραιότητά σας. Έτσι, ακόμα και αν βρεθείτε με φίλους ή με τον σύντροφό σας, κάποια τυχαία γεγονότα, θα σας δώσουν μια λαμπρή ιδέα που θα εφαρμόσετε με επιτυχία τις επόμενες ημέρες.

Υδροχόος
Η είσοδος της Σελήνης στον ένατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου από το πρωί, προοιωνίζει μια μέρα γεμάτη ευχάριστες εκπλήξεις. Είτε ταξιδέψετε, είτε βγείτε μια βόλτα, ένας ο έρωτας θα έρθει από εκεί που δεν το περιμένετε. Αν είστε ήδη σε σχέση, ο σύντροφός σας θα σας χαρίσει μοναδικές στιγμές.

Ιχθείς
Μέρα νοσταλγίας μπορεί να αποδειχθεί αυτή η Κυριακή, αφού τυχαία γεγονότα θα ξυπνήσουν αναμνήσεις από το παρελθόν. Δεν αποκλείεται ακόμα να αναζωπυρωθεί μια περασμένη σχέση και να ξεκινήσετε μια νέα κοινή πορεία. Προσοχή στα οικονομικά σας.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK