ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013 / ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Κριός
 Δύσκολα ξεκινάει η νέα εβδομάδα, καθώς η Σελήνη, με τον Πλούτωνα, τον Ουρανό και τον Ερμή, διαμορφώνουν τον πλανητικό σχηματισμό του «σταυρού» που εγκυμονεί απρόβλεπτες εξελίξεις στους σημαντικούς τομείς της ζωής σας. Ο συγκεκριμένος σχηματισμός ωστόσο, μπορεί να σας «αποκαλύψει» γεγονότα που θα σας βοηθήσουν να πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

Ταύρος
Οι δύσκολες γωνίες που σχηματίζει σήμερα η Σελήνη, θα σας παροτρύνουν να επικοινωνήσετε με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος, τα οποία μπορεί να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Αν χρειαστεί να υποστηρίξετε τα συμφέροντά σας, φροντίστε να βρείτε τα κατάλληλα επιχειρήματα.

Δίδυμοι
Φαίνεται ότι στα οικονομικά σας επικρατεί ένα «κομφούζιο» που είναι δύσκολο να χειριστείτε. Από την άλλη υπάρχουν σίγουρα πρόσωπα που μπορούν να σας προσφέρουν βοήθεια ή έστω ψυχολογική υποστήριξη, αρκεί να τους εκμυστηρευτείτε τα προβλήματά σας. Αν σας οφείλουν χρήματα, ίσως πρέπει να τα διεκδικήσετε με περισσότερο «θράσος».

Καρκίνος
Ο πλανητικός σταυρός που σχηματίζει σήμερα η Σελήνη με τον Ουρανό, τον Πλούτωνα και τον Ερμή, σας φέρνει αντιμέτωπους με δυσάρεστες εκπλήξεις τις οποίες πρέπει να χειριστείτε με διπλωματία. Κάποια γεγονότα φαίνεται ότι είναι ήδη προκαθορισμένα και όσο πιο γρήγορα τα αποδεχτείτε, τόσο πιο γρήγορα θα απεγκλωβιστείτε από τον «κυκεώνα» στον οποίο βρίσκεστε.

Λέων
Οι αυξημένες υποχρεώσεις σας αυτές τις μέρες, φαίνονται σαν «απειλή» για σας, αφού σας βγάζουν εκτός προγράμματος και σας στερούν τον πολύτιμο ελεύθερο χρόνο σας. Ωστόσο, ίσως πρέπει να κάνετε υπομονή ώστε να μην αφήσετε εκκρεμότητες την περίοδο των διακοπών σας.


Παρθένος
Ίσως πρέπει να προσέξετε περισσότερο σήμερα την συμπεριφορά σας απέναντι στον σύντροφό σας ή άλλα κοντινά σας πρόσωπα, ώστε να αποφευχθούν εντάσεις και ρήξεις. Άλλωστε ανήκετε στα ζώδια που μπορεί να συγκρατήσουν τον εκνευρισμό τους όταν κρίνεται απαραίτητο. Προσοχή και στα οικονομικά σας.

Ζυγός
Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιό σας, από όπου σχηματίζει δύσκολες γωνίες με τον Ουρανό, τον Πλούτωνα και τον Ερμή. Έτσι, θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε την εριστική διάθεση του συντρόφου σας, με την χαρακτηριστική σας διπλωματία, αν θέλετε να αποφύγετε τα χειρότερα.

Σκορπιός
Ο φόρτος εργασίας αυτών των ημερών, φαίνεται ότι δεν σας αφήνει περιθώρια για άλλες δραστηριότητες και το γεγονός αυτό είναι πιθανό να επηρεάσει δυσμενώς και την υγεία σας. Φροντίστε λοιπόν να ξεκουράζεστε όσο περισσότερο μπορείτε ώστε να μην καταβάλλετε τον οργανισμό σας.

Τοξότης
Η διάθεσή σας παραμένει καλή, παρά κάποιες αντιξοότητες που παρουσιάζονται στην καθημερινότητά σας. Η σχέση σας με τον σύντροφό σας, επίσης δεν παρουσιάζει προβλήματα, και το μόνο που πρέπει να προσέχετε είναι τα οικονομικά σας στα οποία είναι πλέον απαραίτητο να βάλετε μια τάξη.

Αιγόκερως
Ο πλανητικός σταυρός που σχηματίζουν σήμερα η Σελήνη, ο Ουρανός, ο Πλούτωνας και ο Ερμής, φαίνεται να αποτελεί απειλή για τις οικογενειακές σας σχέσεις, ή και τα επαγγελματικά σας. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μην απογοητεύεστε, καθώς τα γεγονότα που συμβαίνουν αυτή την στιγμή, θα σας βγουν σε καλό τελικά.

Υδροχόος
Οι συγκεντρωμένοι πλανήτες στον έκτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή στις επαγγελματικές σας δραστηριότητες, που αυτό το διάστημα είναι αυξημένες. Οπλιστείτε με θάρρος και υπομονή και προσπαθήστε για το καλύτερο! Προσοχή και στην οδήγηση.

Ιχθείς
Απρόβλεπτες αλλαγές στον οικονομικό τομέα, σας βγάζουν από το πρόγραμμά σας και δεν σας αφήνουν να χαρείτε τις καλοκαιρινές μέρες όπως θα θέλατε. Από την άλλη, ευτυχώς για σας διατηρείτε ακόμα μια δουλειά που καλοπληρώνεται και που μπορεί να σας φέρει ακόμα περισσότερα έσοδα, αν εντείνετε τις προσπάθειές σας.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK