ΤΡΙΤΗ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013 / ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑΚριός
 Μια από τα ίδια με χτες είναι και η σημερινή μέρα τουλάχιστον μέχρι το απόγευμα. Από τις 17.24 όμως με την είσοδο της Σελήνης στον Σκορπιό κάτι αρχίζει να αλλάζει. Και αυτό φαίνεται στη διάθεσή σας, στην εμφάνισή σας και στην συμπεριφορά σας. Καιρός ήταν!Ταύρος
Κάπως κακοδιάθετα ξεκινάει η σημερινή μέρα, με αρκετή δόση τεμπελιάς και «βαρεμάρας». Το απόγευμα όμως, με την είσοδο της Σελήνης στον έβδομο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη, ξαναβρίσκετε την αισιοδοξία σας και το επικοινωνιακό σας χάρισμα που θα σας βοηθήσει να πετύχετε κάτι σημαντικό.

Δίδυμοι
Οικονομικά προβλήματα συνεχίζουν να σας ταλαιπωρούν τουλάχιστον στο πρώτο μισό της ημέρας. Στη συνέχεια η Σελήνη περνώντας στο ζώδιο του Σκορπιού σχηματίζει θετική όψη με τον Άρη από τον τομέα των οικονομικών σας, και σας δίνει την δυνατότητα να κινήσετε τα νήματα και να διεκδικήσετε κάτι που έτσι κι αλλιώς δικαιούστε.

Καρκίνος
Η πληθώρα πλανητών που βρίσκεται στο ζώδιό σας, σας καλεί να αγωνιστείτε με νύχια και με δόντια για την επίτευξη των στόχων σας. Από το απόγευμα μάλιστα, αρχίζετε να βλέπετε ορατά αποτελέσματα, με την είσοδο της Σελήνης στον Σκορπιό. Εύνοια υπάρχει και στην προσωπική σας ζωή.

Λέων
Μυστικές διεργασίες και επαφές σας κρατούν απασχολημένους το πρώτο μισό της ημέρας. Ίσως μέσα από αυτές εξασφαλίσετε – έστω και με δυσκολία – κάποιο μακροχρόνιο όφελος. Από το απόγευμα και μετά η είσοδος της Σελήνης στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, σας καλεί να αφιερώσετε χρόνο στο σπίτι και την οικογένεια.

Παρθένος
Η κοινωνικότητά σας είναι ιδιαίτερα τονισμένη αυτό το διάστημα, και πολλοί από εσάς θα επιδιώξετε να αποκαταστήσετε φιλίες από το παρελθόν. Φροντίστε μόνο να είστε σίγουροι ότι αξίζει να ξαναβάλετε κάποια άτομα στη ζωή σας, ώστε να μην το μετανιώσετε. Μια νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον είναι επίσης πιθανή.

Ζυγός
Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιό σας μέχρι το απόγευμα, και σας καλεί εντείνετε τις προσπάθειές σας στον επαγγελματικό τομέα, προκειμένου να εξασφαλίσετε την αναγνώριση που αναζητάτε. Μετά το απόγευμα η είσοδος της Σελήνης στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη, υπόσχεται βελτίωση στα οικονομικά σας.

Σκορπιός
Η διάθεσή σας παραμένει υποτονική, τουλάχιστον το πρώτο μισό της ημέρας. Ακόμα και στη δουλειά φαίνεται να λειτουργείτε μηχανικά, και θα πρέπει να προσέχετε ώστε να αποφύγετε σοβαρά λάθη. Από το απόγευμα, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιό σας, και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον παραδοσιακό σας κυβερνήτη Άρη, θα σας ανανεώσουν πλήρως.

Τοξότης
Το πρωί καλό θα είναι να αποφύγετε οικονομικές συναλλαγές ακόμα και με φιλικά σας πρόσωπα, καθώς υπάρχει κίνδυνος να βρεθείτε εκτεθειμένοι ή και χαμένοι. Από το απόγευμα, η Σελήνη περνάει στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου και σας επιτρέπει να αξιολογήσετε κάποια γεγονότα, ώστε να τα εκμεταλλευτείτε προς όφελός σας.

Αιγόκερως
Η καριέρα εξακολουθεί να σας απασχολεί και σήμερα, όπου είναι πιθανό κάποια γεγονότα να σας εξοργίσουν. Ακόμα και αν βλέπετε να προωθούνται  άτομα που πιστεύετε ότι δεν αξίζουν, μην χάνετε το θάρρος και την αισιοδοξία σας. Το δίκαιο θα αποκατασταθεί πολύ πιο σύντομα από όσο φαντάζεστε.

Υδροχόος
Όσο κι αν θέλετε να ξεφύγετε από τις επαγγελματικές «σκοτούρες» θα πρέπει να κάνετε υπομονή ακόμα, αφού –δυστυχώς- τις επόμενες ημέρες όχι μόνο δεν θα μειωθούν αλλά θα πολλαπλασιαστούν. Το γεγονός ότι τώρα προδιαγράφεται η μελλοντική σας πρόοδος είναι αρκετό ώστε να μην εγκαταλείψετε τις προσπάθειες.

Ιχθείς
Με πέντε πλανήτες στον πέμπτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, η  διάθεσή σας να δημιουργήσετε, να ερωτευτείτε ή να ρισκάρετε σε μια νέα ανεξάρτητη δραστηριότητα είναι πολύ έντονη. Ακόμα κι αν δεν ξέρετε πώς ακριβώς να κινηθείτε, από το απόγευμα και μετά η εύνοια θα σας έρθει από εκεί που δεν περιμένετε.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK