Προβλέψεις για την εβδομάδα από 20 – 26 Ιουλίου 2013
(Οι προβλέψεις μου από το περιοδικό ΤΗΛΕΡΑΜΑ)


Η ΑΣΤΡΟΣΚΟΝΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ο ΛΕΟΝΤΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ.
Το άτομο με τον Ήλιο στο ζώδιο του Λέοντα αρέσκεται στην πολυτέλεια και την καλοπέραση. Σπάνια θα επιβιώσει με ψωμί και αλάτι. Ο Λέων επιθυμεί να αισθάνεται ξεχωριστός, μοναδικός και αυτές οι ιδιότητές του προσδιορίζουν την ποιότητα των σχέσεών του. Είναι ένας άνθρωπος χαρούμενος, αισιόδοξος και έμπιστος. Εξαιρετικά ιπποτικός κάνει πολλές ρομαντικές χειρονομίες, προκειμένου να κατακτήσει τον στόχο του, αλλά δεν σταματά εκεί. Έχει έναν αριστοκρατικό αέρα και σέβεται το ταίρι του. Του αρέσουν τα ταξίδια, οι διασκεδάσεις, οι μικρές ή μεγάλες «πολυτέλειες». Είναι γενναιόδωρος, στοργικός και φιλικός και προσπαθεί ώστε και ο σύντροφός του να νιώθει κι αυτός ιδιαίτερος, ξεχωριστός. Του αρέσει να επιδεικνύει το ταίρι του, αφού είναι βέβαιος ότι έκανε την καλύτερη επιλογή. Είναι δύσκολο να ζήσει μόνο με το σεξ, γι’ αυτό δεν παραμένει σε μια καθαρά σεξουαλική σχέση όπου δεν υπάρχει χώρος για την ανάπτυξη μιας ψυχικής ένωσης που θα καλύψει και τις βαθύτερες ανάγκες του.


ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Οι αρμονικές γωνίες του κυβερνήτη σας του Άρη με το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζουν ο Δίας ο Κρόνος και ο Ποσειδώνας θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθησή σας στα ύψη. Ο Ερμής επιστρέφοντας σε ορθή πορεία θα φωτίσει τις πτυχές εκείνες των καταστάσεων που μέχρι σήμερα δεν θέλατε να δείτε. Ο Ήλιος στο Λέοντα θα δώσει σημαντική ώθηση στις υποθέσεις σας και θα σας αναγκάσει να δώσετε προτεραιότητα στην αναψυχή και τη διασκέδαση. Πολύ καλή και η νέα θέση της Αφροδίτης στην Παρθένο, προϊδεάζει για ένα νέο έρωτα από το επαγγελματικό περιβάλλον σας.    

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Κάπως περίεργα είναι τα πράγματα στις σχέσεις σας, αφού από τη μία πλευρά η Πανσέληνος προκαλεί «κόντρες» στη δουλειά ή σπίτι και από την άλλη, η Αφροδίτη ανεβάζει τη γοητεία σας στα ύψη. Το πιο πιθανό «σενάριο» είναι ότι οι οικείοι σας δεν επικροτούν τις επιλογές σας ή ότι με το πείσμα σας επιμένετε να επιβάλετε τις απόψεις σας! Η Αφροδίτη και ο Άρης ανεβάζουν το θερμόμετρο του έρωτα στα ύψη και σας καθιστούν ερωτικούς, και σέξι. Αν και αποζητάτε τη σταθερότητα και στη σχέση, το μάτι σας «παίζει» και προς άλλες κατευθύνσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Ο δικός σας Ερμής καθώς επιστρέφει σε ορθή φορά, βοηθά στην επικοινωνία και το διάλογο. Συζητήσεις και διαπραγματεύσεις θα φέρουν αποτέλεσμα, καθώς η κρίση σας θα λειτουργεί σωστά, οι ιδέες και οι απόψεις σας θα τυγχάνουν της αποδοχής όλων. Μέσα από καινούργιες δραστηριότητες θα έχετε ικανοποιήσεις, αφού οι συνθήκες στον τομέα της δουλειάς σας διαφοροποιούνται  προς το καλύτερο, με θετικό αντίκτυπο και στα οικονομικά σας. Ο Άρης θα βρίσκεται στον τομέα του χρήματος έχει όμως καλά νέα για εσάς, αφού με τις όψεις που σχηματίζει βοηθά ώστε να κάνετε ένα μεγάλο σας όνειρο πραγματικότητα.

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Με την ορθή πορεία του Ερμή στο δικό σας ζώδιο μέσα από επιχειρηματικές και δημιουργικές ενέργειες θα έχετε τη δυνατότητα να εκφράσετε τα πολύπλευρα ταλέντα σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα συνοδεύονται από φόβους και αναστολές, που αποτελούν βασικά χαρακτηριστικά του ζωδίου σας. Η Αφροδίτη από τις 23 διάκειται φιλικά προς τον αστερισμό σας και σας βοηθά να βελτιώσετε την επικοινωνία με το ταίρι σας ή με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει αισθηματικά. Με τον Άρη σε όλη τη διάρκεια της περιόδου στον αστερισμό σας, θα κάνετε θαύματα!

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Καθώς ο Ήλιος ξεκινά το ετήσιο ταξίδι του τον αστερισμό σας σχηματίζεται η Πανσέληνος στις 22 του μήνα «φάτσα» στο ζώδιό σας που «ζωντανεύει» τους ρυθμούς σας και προβάλλει το «εγώ» σας. Ακόμα και μέσα στο κατακαλόκαιρο σίγουρα υπάρχουν και κάποιες σκέψεις για επέκταση των δραστηριοτήτων σας. H διάθεσή σας και οι κινήσεις σας θα έχουν ως στόχο να διαφοροποιήσουν προς όφελός σας κάποιες συμφωνίες που αφορούν στα εισοδήματά σας. Στη προσπάθειά σας θα έχετε αρωγούς τον Ερμή που επιστρέφει σε ορθή φορά και την Αφροδίτη στον τομέα των οικονομικών σας.

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Η ερωτική σας ζωή αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς η Αφροδίτη ξεκινά από τις 22 του μήνα να «μετρά» τις μοίρες του αστερισμού σας. Ο πλανήτης της αγάπης υπόσχεται καλύτερες μέρες και σας βοηθά να νιώσετε ικανοποιημένοι σε όλο το φάσμα των σχέσεών σας, τις αισθηματικές, τις κοινωνικές και τις επαγγελματικές. Σας κερδίζει το όνειρο και η εξωπραγματική, αλλά προχωρημένη φαντασίωση. Οι προτάσεις θα είναι τολμηρές και ξεκάθαρες, με στόχο τον αισθησιασμό σας, οι προθέσεις ωραιοποιημένες. Αφού όμως σας αρέσει και διανοητικά, ποιός ο λόγος να μην ενδώσετε; Εκτός κι αν αποκλίνετε τελείως πλατωνικά. 

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Μεγάλη άνοδος στην καριέρα σας αναμένεται αυτή την εβδομάδα, καθώς η ορθή πορεία του Ερμή από τις 20/7 βάζει τέλος σε εμπόδια και καθυστερήσεις, ενώ ο Άρης ενισχύει το μεγάλο τρίγωνο Δία-Κρόνου-Ποσειδώνα. Έτσι, ακόμα κι αν βρίσκεστε σε διακοπές, τα καλά νέα θα φτάσουν στ’ αυτιά σας και θα σας δικαιώσουν. Στις 22 ο Ήλιος περνά στον Λέοντα και σχηματίζει την Πανσέληνο, ενώ η Αφροδίτη μπαίνει στην Παρθένο, με αποτέλεσμα να γίνετε ακόμα πιο ρομαντικοί και πιο συγκαταβατικοί με τον σύντροφό σας. Αν είστε ελεύθεροι, ίσως δημιουργήσετε μια κρυφή σχέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Η ορθή πορεία του Ερμή από τις 20/7 και οι θετικές όψεις του Άρη, σας δίνουν το πράσινο φως για να προγραμματίσετε τις διακοπές σας ή να συλλέξετε πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας. Η διέλευση της Αφροδίτης στην Παρθένο από τις 22/7 μέχρι και τις 16/8 τονίζει την κοινωνικότητά σας ενώ η Πανσέληνος που σχηματίζει στις 22 του μήνα ο Ήλιος από τον Λέοντα, θα αποδειχθεί κάπως «πιεστική» μέσα στο καλοκαίρι, θα σας βοηθήσει όμως να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στις οικογενειακές υποχρεώσεις και τα επαγγελματικά σας καθήκοντα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Τα οικονομικά ζητήματα που αντιμετωπίζετε, τελειώνουν από τις 20 του μήνα, καθώς η ορθή πορεία του Ερμή αλλά και οι θετικές όψεις του Άρη σας βοηθούν να βρείτε διέξοδο στα προβλήματά σας. Στις 22 η Αφροδίτη περνά στον τομέα της καριέρας σας όπου θα παραμείνει μέχρι τις 16/8. Αυτό το διάστημα θα γίνετε πιο φιλόδοξοι, θα αποκτήσετε το κοινωνικό κύρος που επιθυμείτε, ενώ δεν αποκλείεται να δημιουργήσετε μια σοβαρή σχέση με έναν ανώτερό σας. Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 22/7 είναι κατάλληλη για μια σύντομη απόδραση που θα σας τονώσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Η ορθή πορεία του Ερμή στις 20 του μήνα, θα βελτιώσει την επικοινωνία με το σύντροφό σας και θα λύσει παρεξηγήσεις που «μπλόκαραν» τη σχέση σας. Την ίδια μέρα και μέχρι τις 22/7 η συμμετοχή του Άρη στο τρίγωνο Δία-Κρόνου-Ποσειδώνα φέρνει νέες γνωριμίες στους αδέσμευτους, μέσα από τις οποίες θα προκύψει ένας σοβαρός δεσμός. Η Αφροδίτη από τις 22/7 μέχρι και τις 16/8 σας δίνει την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι-όνειρο στο εξωτερικό, που μπορεί να σας κοστίσει κάτι παραπάνω- όπως «δείχνει» η Πανσέληνος-, θα σας ικανοποιήσει όμως απόλυτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Οι επιτυχίες στον επαγγελματικό τομέα συνεχίζονται και αυτή την εβδομάδα! Η ορθή πορεία του Ερμή από τις 20 σας κάνει ακόμα πιο δημιουργικούς, ενώ η συμμετοχή του Άρη στο μεγάλο τρίγωνο Δία-Κρόνου-Ποσειδώνα, συμβάλει σε μια σημαντική αύξηση των αποδοχών σας. Έτσι, από τις 22/7 μέχρι και τις 16/8 θα μπορέσετε να αποπληρώσετε σημαντικές οφειλές και παράλληλα να εξασφαλίσετε ένα καλύτερο βιοτικό επίπεδο για την οικογένειά σας. Με την Πανσέληνο στις 22/7 μπορείτε επίσης να πραγματοποιήσετε τις προσωπικές σας επιθυμίες, χωρίς ωστόσο να αγνοήσετε και τις ανάγκες του συντρόφου σας.

ΙΧΘΥΣ
από 19/2 έως 20/3
Οι πλανήτες στον πέμπτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, η ορθή πορεία του Ερμή από τις 20 και η συμμετοχή του Άρη στο μεγάλο τρίγωνο Δία-Κρόνου-Ποσειδώνα, εγγυώνται μια εξαιρετική εβδομάδα για το ζώδιό σας. Τώρα μπορείτε να προγραμματίσετε τις διακοπές σας, να ερωτευτείτε, να αφοσιωθείτε στον σύντροφό σας ή να αντλήσετε χαρά μέσα από τα παιδιά σας. Η διέλευση της Αφροδίτης από την Παρθένο από τις 22/7 έως τις 16/8 θα φέρει νέα ισορροπία στις σχέσεις σας, ωστόσο η Πανσέληνος στις 22 συνιστά να μην παραμελήσετε την υγεία σας.

2 comments

2 σχόλια:

 1. Ναι, ναι θα κάνουμε ΚΑΙ θαύματα! Όλα τα κάνουμε και συμφέρουμε! Όχι παίζουμε! :))
  Καλό βράδυ Ρένα μου. Πολλά φιλιά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Οσφραίνομαι θετικές εξελίξεις και χαίρομαι πραγματικά!
   Πολλά φιλιά!

   Διαγραφή

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK