Προβλέψεις για την εβδομάδα από 27 Ιουλίου – 2 Αυγούστου 2013(Οι προβλέψεις μου από το περιοδικό ΤΗΛΕΡΑΜΑ)


Η ΑΣΤΡΟΣΚΟΝΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ. Οι πλανήτες δημιουργούν ένα εκρηκτικό πλανητικό σκηνικό την ερχόμενη εβδομάδα που σηματοδοτεί μεγάλες εντάσεις. Στις 28/7 το τετράγωνο Ήλιο- Κρόνου φέρνει πίεση στα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους) και χαλάει το όμορφο καλοκαιρινό κλίμα. Την ίδια μέρα ο Άρης ξεκινάει τον σχηματισμό ενός ταυ – τετραγώνου με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό που θα ολοκληρωθεί την 1η Αυγούστου. Το φαινόμενο αυτό θα πυροδοτήσει βίαιες καταστάσεις και θα επηρεάσει τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους). Το εξάγωνο Αφροδίτης-Δία στις 28/7 μπορεί να μειώσει κάπως τις δυσάρεστες επιπτώσεις, ωστόσο δεν αρκεί για να τις εξαλείψει. Μια σημαντική βοήθεια μπορεί να δώσει το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα στις 30/7 που ενισχύει την λογική και την ψυχραιμία και εμφανίζει διεξόδους σε προβλήματα καθώς και το εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη στις 2/8 που θα συμβάλει στην αποκατάσταση σχέσεων.


ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Ένα πρόβλημα στα επαγγελματικά σας διαφαίνεται με τις αστρικές «κόντρες» που σχηματίζονται και στις οποίες συμμετέχει ο κυβερνήτης σας, ο Άρης. Επαγγελματικές συμφωνίες και συμβόλαια για συνεργασίες, φαίνεται να κινούνται σε αργούς ρυθμούς. Πλήττονται δραστηριότητες που σχετίζονται με δημιουργικά σχέδια και επιχειρηματικές κινήσεις. Θα πρέπει να προσέχετε τις ανακατατάξεις που πιθανό να δείχνουν αναπόφευκτες, κυρίως στον τομέα των συνεργασιών και των σχέσεών σας με ανθρώπους που μπορούν να επηρεάσουν την πορεία σας. Κάντε υπομονή μέχρι τις 2/8, ημέρα που θα σας προσφέρει τη δυνατότητα να τακτοποιήσετε τις υποθέσεις σας. 

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Δυνατές ερωτικές συγκινήσεις προσφέρει αυτή η περίοδος. Καθώς ο Ήλιος και ο Κρόνος θα βρίσκονται σε «κόντρα» στις 28 του μήνα, θα νιώθετε ότι κινείστε πάνω σε «ριζόχαρτο» στον τομέα των σχέσεών σας, γεγονός που θα σας εμποδίσει στο να έχετε ξεκάθαρη άποψη, ειδικά αν ανήκετε στους «πολυγαμικούς» τού ζωδίου. Ευτυχώς οι θετικές όψεις της Αφροδίτης με τον Δία και τον Πλούτωνα στις 28 και 30 αντίστοιχα,, θα σας βοηθήσουν να δείτε καθαρά όλες τις παραμέτρους ενός προβλήματος στις κοινωνικές ή φιλικές σχέσεις σας και να προχωρήσετε στην επίλυσή του.

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Το διάστημα αυτό μπορεί να σας προβληματίσει κάπως με τις περίεργες όψεις του Άρη μέσα από τον τομέα των χρημάτων. Διαφαίνονται τα μειωμένα αποθέματα των οικονομικών σας, αφού οι υποχρεώσεις ή οι καθυστερήσεις σε χρήματα που περιμένετε δημιουργούν κενά ανάμεσα στα έσοδα και τα έξοδά σας. Γύρω στις 28 με το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου καλό θα ήταν να περιορίσετε τις μετακινήσεις σας και να εντείνετε την προσοχή σας γύρω από απρόοπτα που μπορεί να σας συμβούν κατά τη διάρκειά τους. Η ανάγκη για ξεκούραση θα σας αναγκάσει να ελαφρύνετε το πρόγραμμά σας.

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου στις 28/7 δυσκολεύει τις συναλλαγές και τις οικονομικές δοσοληψίες σας. Με τον Άρη στο ζώδιό σας θα βγουν στην επιφάνεια εχθρότητες και ανταγωνισμοί που θα σας κάνουν να νοιώσετε άβολα. Μάλιστα με τη συμμετοχή του Άρη στο ταυ τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα, αναδύονται από τον «ψυχικό βυθό σας» οι βαθύτερες προσωπικές ανάγκες σας. Το γεγονός έχει άμεσο αντίκτυπο στις σχέσεις σας καθώς συχνά θα νιώθετε να σας «πνίγει» το δίκιο σας. Από τις 2 Αυγούστου η κατάσταση θα εκτονωθεί και θα τα ξαναβρείτε με τον εαυτό σας και τους άλλους!

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Με τον δικό σας Ήλιο σε «κόντρα» με τον Κρόνο στις 28 Ιουλίου είναι σκόπιμο να διαφυλάξετε τις σημαντικές σχέσεις σας από δυσάρεστα «σκαμπανεβάσματα». Προσέξτε τη συμπεριφορά σας και να θυμάστε ότι η αρμονία στις σχέσεις σας με τους άλλους, προσωπικές, οικογενειακές και επαγγελματικές, αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο για το κτίσιμο μιας πιο όμορφης καθημερινότητας. Κατά συνέπεια, δώστε προτεραιότητα στην επίλυση παρεξηγήσεων και προσπαθήστε να συμβιβάσετε «τα ασυμβίβαστα». Οργανώσετε καλύτερα το πρόγραμμά σας και κάπου ανάμεσα στην εργασία και την οικογένεια βρείτε περισσότερο χρόνο για το ταίρι σας.

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Η λέξη «κλειδί» αυτές τις μέρες είναι η «αναδιοργάνωση» αλλά και ο «προγραμματισμός» που ταιριάζει «γάντι» στο ζώδιό σας. Έχετε ωριμάσει αρκετά και κάνετε πιο σταθερά βήματα προς την επαγγελματική επιτυχία. Με την Αφροδίτη στο πλευρό σας ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται στον συναισθηματικό τομέα. Αφενός κάποιες παλιές φιλονικίες θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο, αφετέρου μια αισθηματική σχέση θα πάρει πολύ θετική τροπή. Έτσι, αν είστε ελεύθεροι, σύντομα θα έρθει στη ζωή σας το άτομο με το οποίο θα θελήσετε να μοιραστείτε τα πάντα. Εάν διατηρείτε μια μακροχρόνια σχέση θα σκεφθείτε σοβαρά το γάμο.

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Οι δυσκολίες επανέρχονται αυτή την εβδομάδα και παρόλο που «απειλούν» την ηρεμία σας, δεν θα πρέπει να τις αφήσετε να σας καταβάλλουν. Οι ανατροπές που θα εμφανιστούν ξαφνικά στο οικογενειακό ή επαγγελματικό σας περιβάλλον, μπορούν να αντιμετωπιστούν σχετικά ανώδυνα, αρκεί να αποδεχτείτε την πραγματικότητα και να μην εθελοτυφλείτε. Εξάλλου, το τρίγωνο που σχηματίζει η δική σας Αφροδίτη με τον Πλούτωνα στις 30 του μήνα, υπόσχεται να σας «ανακουφίσει» και να αποτελέσει την ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα χωρίς προβλήματα και εντάσεις. Η αρμονία που επιδιώκετε σε κάθε τομέα της ζωής σας, πλησιάζει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Οι αρνητικές γωνίες που σχηματίζει ο Άρης με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό, καθώς και το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου, θα σας αποσυντονίσουν και θα σας βγάλουν από το πρόγραμμά σας. Εσείς όμως σαν γνήσιοι μαχητές θα καταφέρετε να αντεπεξέλθετε και να βρείτε την καλύτερη λύση για κάθε πρόβλημα. Παράλληλα, υπάρχουν και πολλοί φίλοι που φαίνονται πρόθυμοι να σας βοηθήσουν είτε δίνοντάς σας την κατάλληλη συμβουλή είτε μεσολαβώντας καθοριστικά σε μια δύσκολη στιγμή. Αν εξελίσσονται αλλαγές στον τομέα της εργασίας σας, ίσως είναι καλύτερα να κρατήσετε μια ουδέτερη στάση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Η ερχόμενη εβδομάδα σας επιφυλάσσει απρόβλεπτα οικονομικά προβλήματα που θα επηρεάσουν αρνητικά την ψυχολογία σας. Παρόλο που τα γεγονότα που θα προκύψουν, χρειάζονται άμεση αντιμετώπιση, ίσως είναι καλύτερα να μην βιαστείτε να πάρετε επιπόλαιες αποφάσεις χωρίς σκέψη, γιατί η ιδανική λύση θα έρθει ξαφνικά από εκεί που δεν το περιμένετε. Άλλωστε, το τρίγωνο που διαμορφώνει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα στις 30 του μήνα, θα σας φέρει μια αξιόλογη επαγγελματική πρόταση που θα σας εξασφαλίσει ένα σημαντικό εισόδημα και θα πρέπει να την σκεφτείτε σοβαρά ακόμα και αν δεν σας ταιριάζει απόλυτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Το «ταραχώδες» κλίμα στην προσωπική σας ζωή επιστρέφει αυτή την εβδομάδα και σας δημιουργεί ξανά αμφιβολίες για το κατά πόσον οι επιλογές σας είναι σωστές. Η ευημερία που προσπαθείτε να εξασφαλίσετε, κλονίζεται για άλλη μια φορά και ίσως θεωρείτε ότι έφτασε ο κόμπος στο χτένι. Η αλήθεια είναι ότι πραγματικά η κατάσταση όπως εξελίσσεται δεν είναι εύκολη για σας, μπορείτε όμως να επιστρατεύσετε τη λογική σας και να βρείτε διεξόδους. Ίσως ένα ταξίδι στο εξωτερικό κάνει περισσότερο αισθητή την απουσία σας και συμβάλλει στην εξεύρεση της ιδανικής λύσης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Ο κυβερνήτης σας Ουρανός σχηματίζει ταυ τετράγωνο με τον Άρη και τον Πλούτωνα και πυροδοτεί απρόβλεπτες εξελίξεις στον τομέα της εργασίας σας. Παρόλο που πιστεύατε ότι είχατε εξασφαλίσει μια σταθερή πορεία, οι καταστάσεις αλλάζουν από τη μια στιγμή στην άλλη. Το θετικό είναι ότι ο Ουρανός βρίσκεται σε μια ευνοϊκή προς το ζώδιό σας θέση και επιπλέον σας έχει προικίσει με την ευελιξία που σας βοηθά να αντιμετωπίζετε ψύχραιμα οτιδήποτε. Η ευστροφία σας, η αναλυτική σκέψη που διαθέτετε αυτό το διάστημα αλλά και η διαίσθησή σας θα σας απεγκλωβίσουν από κάθε δυσκολία.

ΙΧΘΥΣ
από 19/2 έως 20/3
Το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου που σχηματίζεται στις 28 του μήνα, καθώς και το ταυ τετράγωνο Άρη-Ουρανού-Πλούτωνα, προσπαθούν να «χαλάσουν» τα σχέδιά σας και να ανατρέψουν το πρόγραμμά σας. Οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις καθώς επίσης και τα οικονομικά προβλήματα που θα εμφανιστούν ξαφνικά, ίσως δεν σας επιτρέψουν να απολαύσετε τις διακοπές που ονειρεύεστε, αφού οι προτεραιότητές σας διαφοροποιούνται. Ωστόσο, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα στις 31/7 και να ψυχαγωγηθείτε όσο είναι δυνατόν με το σύντροφό σας και τους φίλους σας, ώστε να «ξεσκάσετε» και να φορτίσετε τις μπαταρίες σας.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK