ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013 / ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Κριός

Τα οικονομικά σας συνεχίζουν να σας προκαλούν πονοκέφαλο, αφού η διέλευση της Σελήνης από τον συγκεκριμένο τομέα του ωροσκοπίου σας, σας δημιουργεί απρόσμενα σκαμπανεβάσματα. Ωστόσο, μια απρόβλεπτη απώλεια μπορεί να εύκολα να αποκατασταθεί κάνοντας κάποιες άλλες περικοπές.
 


Ταύρος
Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιό σας και σας δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας ανάγκες. Παρά το γεγονός ότι το μεσημέρι μπορεί να προκύψουν διαφωνίες στο γειτονικό ή συγγενικό σας περιβάλλον, μέχρι το βράδυ θα έχετε ξεπεράσει κάθε πρόβλημα.

Δίδυμοι
Ήσυχη αναμένεται η σημερινή ημέρα, αν και αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείτε να επαναπαυτείτε. Αντίθετα, ίσως θα πρέπει να λειτουργήσετε περισσότερο παρασκηνιακά ή και να αποσυρθείτε τελείως από τις δραστηριότητές σας προκειμένου να μελετήσετε τις επόμενες κινήσεις σας.

Καρκίνος
Σήμερα, οι συνηθισμένες σας δραστηριότητες μπορεί να σας φανούν πιο ευχάριστες ή να ολοκληρωθούν πιο εύκολα. Ακόμα και αν προκύψει ένα απρόσμενο έξοδο που θα σας χαλάσει τη διάθεση, με τους κατάλληλους ελιγμούς θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά την κατάσταση.

Λέων
Η εργασία σας έχει περισσότερες απαιτήσεις σήμερα και παρόλο που μπορείτε να τα βγάλετε πέρα, είναι σημαντικό να συγκρατήσετε τον εκνευρισμό σας όταν νιώθετε την ανάγκη να «ξεσπάσετε» από την κούραση της μέρας. Το βράδυ, αναμένονται ευχάριστες στιγμές στην ερωτική σας ζωή.

Παρθένος
Η Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου σας στέλνει τις θετικές της δονήσεις και σας επιτρέπει να απολαύσετε την επιτυχία ή να ολοκληρώσετε οποιαδήποτε εργασία σας απασχολεί. Το βράδυ μπορείτε να έχετε ευχάριστες συναντήσεις και συζητήσεις με φίλους.

Ζυγός
Τα οικονομικά σας αποσπούν το ενδιαφέρον σας σήμερα και παρόλο που έχετε φροντίσει να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητές σας, είναι πιθανό να προκύψει ένα νέο έξοδο που δεν έχετε υπολογίσει. Μην αγχώνεστε, αφού η τύχη ευνοεί τα οικονομικά σας και σίγουρα θα βρείτε τη λύση.

Σκορπιός
Η Σελήνη στο πολικό ζώδιο του Ταύρου σήμερα, στρέφει το ενδιαφέρον σας στον σύντροφό σας ή σε άλλες σημαντικές σχέσεις της ζωής σας. Προσέξτε γιατί ίσως ένας απρόβλεπτος εκνευρισμός μπορεί να δημιουργήσει τριγμούς, και θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε την διπλωματία σας ώστε να τα «μπαλώσετε».

Τοξότης
Η επιμέλεια και η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι τα απαραίτητα στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να αντεπεξέλθετε στα επαγγελματικά σας καθήκοντα. Μην εγκαταλείψετε τις προσπάθειες γιατί είναι πιθανό να προκύψουν ευκαιρίες να βελτιώσετε τα οικονομικά σας.

Αιγόκερως
Η δημιουργικότητά σας είναι ιδιαίτερα αυξημένη σήμερα γεγονός που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε στον επαγγελματικό τομέα, διεκπεραιώνοντας μια εργασία που μπορεί να συμβάλει στην αύξηση των αποδοχών σας. Εύνοια υπάρχει και στον αισθηματικό τομέα.

Υδροχόος
Η Σελήνη από τον τέταρτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου στρέφει το ενδιαφέρον σας σε εργασίες που πρέπει να γίνουν στο σπίτι σας καθώς και στις σχέσεις σας με τα μέλη της οικογένειάς σας. Ίσως υπάρξουν κάποιες ανατροπές στα οικογενειακά σας σχέδια, που με καλή διάθεση μπορούν να ξεπεραστούν.

Ιχθείς
Έντονη κινητικότητα σας φέρνει η Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου. Έτσι σήμερα μπορείτε να συναντήσετε φίλους, γνωστούς ή και συγγενείς και να ανταλλάξετε απόψεις. Αποφύγετε βιαστικές κινήσεις που μπορούν να προκαλέσουν ατυχήματα και προσέχετε ιδιαίτερα όταν οδηγείτε.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK