ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013 / ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Κριός
Οι θετικές όψεις που σχηματίζει σήμερα η Σελήνη σας γεμίζουν αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση ότι μπορείτε να επιτύχετε σε οτιδήποτε κι αν ασχοληθείτε. Οι ευχάριστες εκπλήξεις δεν θα λείψουν, ενώ ιδιαίτερη εύνοια αναμένεται και στον αισθηματικό τομέα. Αν είστε ελεύθεροι, βγείτε να διασκεδάσετε και ίσως κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Ταύρος
Η Σελήνη από τον τομέα των οικονομικών σας, σχηματίζει θετικές όψεις και φέρνει απρόβλεπτα έσοδα που σας γεμίζουν χαρά. Αν ψάχνετε για δουλειά, δεν αποκλείεται να λάβετε μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση. Ευχάριστο το κλίμα στο οικογενειακό σας περιβάλλον, αλλά και στον αισθηματικό τομέα.

Δίδυμοι
Παρά το γεγονός ότι ο κυβερνήτης σας Ερμής παραμένει σε ανάδρομη πορεία, η Σελήνη από το ζώδιό σας, σας καλεί να δραστηριοποιηθείτε και να συζητήσετε με άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας. Νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον, μπορεί να έχουν ερωτικές προεκτάσεις.

Καρκίνος
Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου κι εσείς συνεχίζετε την παρασκηνιακή δραστηριότητα. Ωστόσο, φαίνεται ότι η «στρατηγική» σας αρχίζει να αποδίδει, γεγονός που θα γίνει αντιληπτό στον επαγγελματικό τομέα, καθώς και στα εισοδήματά σας.

Λέων
Ευχάριστες εκπλήξεις σας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα που θα σας βγάλουν από την καθημερινή ρουτίνα. Με τις θετικές όψεις που σχηματίζει η Σελήνη, μπορείτε να προγραμματίσετε ένα ξαφνικό ταξίδι για το Σαββατοκύριακο, στο οποίο όχι μόνο θα περάσετε τέλεια, αλλά μπορεί να βρείτε και το ταίρι της ζωής σας.

Παρθένος
Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα γεγονότα που θα προκύψουν σήμερα, γιατί η τύχη δουλεύει για σας. Επιπλέον, η διαίσθησή σας θα σας βοηθήσει να «εντοπίσετε» κάποιες ευκαιρίες – προκλήσεις που θα εμφανιστούν, και που θα ανοίξουν νέες προοπτικές στη ζωή σας.

Ζυγός
Η Σελήνη από το συμβατό ζώδιο των Διδύμων, φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις στην προσωπική σας ζωή και όχι μόνο. Η σχέση σας με τον σύντροφό σας, μπορεί να πάρει μια απρόσμενα ευχάριστη τροπή, ενώ αν είστε ελεύθεροι μια νέα γνωριμία δεν θα σας αφήσει ασυγκίνητους. Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται και στον επαγγελματικό τομέα.

Σκορπιός
Η σημερινή μέρα σας επιφυλάσσει κάποιες ανατροπές στα σχέδιά σας, κυρίως λόγω απρόσμενων επαγγελματικών υποχρεώσεων. Μην απογοητεύεστε, αφού από τη στάση σας, θα εξαρτηθεί η πρόοδός σας ενώ δεν αποκλείεται να αυξηθούν και οι αποδοχές σας. Εξάλλου, η αισθηματική σας ζωή βρίσκεται σε καλή φάση και δεν κινδυνεύει. 

Τοξότης
Η Σελήνη από τον τομέα των σχέσεών σας, σας δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείτε περισσότερο με τον σύντροφό σας, να ξεφύγετε από την καθημερινότητα και να τονώσετε το ενδιαφέρον σας. Αν είστε ελεύθεροι, ίσως γνωρίσετε ένα άτομο, το οποίο θα ερωτευτείτε κεραυνοβόλα.

Αιγόκερως
Η Σελήνη από τον έκτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, σας καλεί να εργαστείτε περισσότερο σήμερα, και υπόσχεται να σας ανταμείψει ανάλογα. Η βελτίωση των οικονομικών σας, θα σας επιτρέψει να τακτοποιήσετε κάποιες υποχρεώσεις σας, ενώ δεν αποκλείεται να ολοκληρώσετε μια αγοραπωλησία.

Υδροχόος
Η Σελήνη σχηματίζει θετική όψη με τον κυβερνήτη σας Ουρανό καθώς και με την Αφροδίτη και για λίγο σας απαλλάσσει από επαγγελματικές σκοτούρες και σας επιτρέπει να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας ευχαριστούν. Ευχάριστες στιγμές μπορείτε να ζήσετε με τον σύντροφό σας, ενώ δεν αποκλείονται νέες γνωριμίες για τους ελεύθερους.

Ιχθείς
Σήμερα μπορείτε να εκμεταλλευτείτε κάποιες ευκαιρίες για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας, τα οποία έχουν κλονιστεί σοβαρά το τελευταίο διάστημα. Απροσδόκητες ιδέες από το πουθενά, θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε κάποια ταλέντα σας, τα οποία μπορεί να σας φέρουν μια νέα πηγή εσόδων.
2 comments

2 σχόλια:

  1. Very informative post. But I have also used these tasks for my site seo. I'll try to adopt your tips for few time to check if it really helps my site's seo. Also visit Free Likes and Tech Blog Thanks for sharing the article!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Thank you for the information! I'll visit these sites! Seo is the most important thing in web. And it really helps! You can try it!

      Διαγραφή

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK