Προβλέψεις για την εβδομάδα από 6 – 12 Ιουλίου 2013

(Οι προβλέψεις μου από το περιοδικό ΤΗΛΕΡΑΜΑ)

Η ΑΣΤΡΟΣΚΟΝΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ. H Νέα Σελήνη σχηματίζεται στις 8 του μήνα, στο ζώδιο του Καρκίνου. Πρόκειται για ένα φεγγάρι που σχετίζεται με το σπίτι, την οικογένεια και την πατρίδα και θα αναδείξει γεγονότα που σχετίζονται με αυτούς τους τομείς. Παρότι σχηματίζει αρνητικές γωνίες με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό, το γεγονός ότι αυτές οι όψεις είναι αποκλίνουσες, εξασθενεί τους κινδύνους, χωρίς ωστόσο να τους αποτρέπει οριστικά. Ευτυχώς την ίδια μέρα η Αφροδίτη σχηματίζει ένα θεαματικό τρίγωνο με τον Ουρανό και επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις και νέα ξεκινήματα, που μπορεί να γίνουν με μια μικρή δυσκολία, θα εξελιχθούν όμως πολύ θετικά. Τέλος, στις 9 Ιουλίου ο Ήλιος σχηματίζει σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή και μας παροτρύνει να αναθεωρήσουμε τα σχέδιά μας. Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο αυτή την εβδομάδα είναι οι Κριοί, οι Λέοντες, οι Σκορπιοί, οι Τοξότες και οι Ιχθύες.


ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Μπορείτε να παρακάμψετε εμπόδια και επιπλοκές που υπάρχουν στον τομέα της εργασίας και ιδιαίτερα των συνεργασιών σας. Ο απρόβλεπτος Ουρανός συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιό σας, επιμένοντας να προκαλεί αλλαγές ή ανατροπές που περιορίζουν την αίσθηση ασφάλειας και σταθερότητας. Η αρμονία όμως Αφροδίτης-Ουρανού, είναι βοηθητική σε ότι αφορά στα ζητήματα συνδιαλλαγής και επικοινωνίας με το ταίρι σας αλλά και με τα παιδιά σας. Η Νέα Σελήνη θα σημάνει ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή σας που αφορά στο σπίτι αλλά και σε πρόσωπα που απαρτίζουν την οικογένειά σας.

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Φροντίστε να  εκμεταλλευτείτε  τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν για να προβάλετε με υπευθυνότητα και καθαρά μέσα, τις ικανότητες και τα ταλέντα σας στον επαγγελματικό χώρο. Αν υπάρξουν κάποιες αντιδράσεις από τους συνεργάτες σας ή διαστήματα αποσυντονισμού, μην απογοητεύεστε. Έτσι κι’ αλλιώς θα υπάρξει μια γενικότερη άρση των εμποδίων. Με σύμμαχο τη Νέα Σελήνη στον τομέα της επικοινωνίας (Καρκίνος) και κάποιες σημαντικές πληροφορίες θα αποκομίσετε οικονομικά κέρδη. Μπορείτε να ελπίζετε σε νέες και πιο βελτιωμένες συνθήκες στις υπάρχουσες σχέσεις ή σε καινούργιες προοπτικές που εμφανίζονται αυτό το διάστημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Με τη Νέα Σελήνη έχετε όλες τις δυνατότητες να ανατρέψετε προς όφελός σας τους όρους σε μια οικονομική συμφωνία και να ξεκαθαρίσετε εκκρεμότητες σε οικονομικές υποθέσεις. Πολλοί θα δεχθείτε σημαντική βοήθεια από ένα συνεργάτη σας. Να θυμάστε ότι η μεγάλη ευκαιρία έρχεται συνήθως από το διαφορετικό τρόπο προσέγγισης των καταστάσεων, από τις συγκυρίες, αλλά και από τις επιλογές σας. Περίεργες μεταπτώσεις δεν σας αφήνουν να πλήξετε. Τη μια μέρα θα κάνετε το παν για να νιώθετε ανεξάρτητοι και την επόμενη θα αναζητάτε την ασφάλεια στην αγκαλιά του αγαπημένου σας προσώπου.

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Ήλιος και Δίας στο ζώδιό σας αυξάνουν την αίσθηση της αυτοπεποίθησης και δημιουργούν αισθήματα χαράς και αισιοδοξίας. Συντελεστές που χρειάζονται για να εγκατασταθεί ένα καλύτερο κλίμα στις συναισθηματικές υποθέσεις σας. Η Νέα Σελήνη στον αστερισμό σας είναι ιδανική για να εναρμονιστείτε με άτομα και καταστάσεις που σας ενδιαφέρουν πραγματικά, καθώς συντελεί ώστε να γίνουν ποιοτικότερες εκκινήσεις σε προσωπικές και κοινωνικές σχέσεις. Ο επεκτατικός Δίας βοηθάει να βελτιώσετε τα οικονομικά δεδομένα.  Θα έχετε την πολυτέλεια του ελεύθερου χρόνου, προκειμένου να ξεκουραστείτε περισσότερο και να ασχοληθείτε με ενδιαφέροντα καλλιτεχνικά και πνευματικά.  

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον τομέα του υποσυνείδητου ανοίγει έναν κύκλο επιθυμιών και αναγκών στις προσωπικές σχέσεις σας. Θα ξεκαθαρίσετε και θα διαφοροποιήσετε κάποιες από αυτές ή θα στραφείτε στο παρελθόν, με μια έντονη νοσταλγία, ίσως και ανασφάλεια. Οι περισσότεροι από εσάς πάντως νιώθετε μια εσωτερική αλλαγή που σας οδηγεί στην αισιοδοξία και στην πεποίθηση για τις καλύτερες στιγμές που ξημερώνουν στη ζωή σας. Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, τρυφερότητα υπάρχει άφθονη, σε σημείο να σας θέλουν ακόμη και εκεί που δεν θέλετε! Παραμερίστε διλήμματα και ξεχάστε τις αναλύσεις.

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Η Νέα Σελήνη στον τομέα της φιλίας ανανεώνει την κοινωνική ζωή σας. Μια ευχάριστη ερωτική έκπληξη αναμένεται να σας «συναντήσει» σε μια κοινωνική εκδήλωση ή σε μια έξοδο με φιλική συντροφιά. Την περίοδο αυτή οι περισσότεροι από εσάς επιδιώκετε επαφές με άτομα πιο ώριμα πνευματικά. Με τους περισσότερους πλανήτες σε αρμονικές γωνίες η ερωτική διάθεση ανεβαίνει προκλητικά, με αποτέλεσμα να μη μπορείτε να δαμάσετε τις επιθυμίες σας. Επαγγελματικά, η περίοδος αυτή σας βρίσκει αρκετά κουρασμένους, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχει η ανάλογη πρόοδος στην εργασία σας.

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Η Νέα Σελήνη στις 8 του μήνα θα προκαλέσει θετικές εξελίξεις στην καριέρα σας και θα σας επιτρέψει να εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες που θα σας ανοίξουν νέες προοπτικές. Ακόμα και μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού η αξία σας θα αναγνωριστεί και θα επιβραβευθεί με τον καλύτερο τρόπο. Αν αναζητάτε νέα εργασία, θα έχετε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα πρόταση που θα σηματοδοτήσει μια νέα πορεία. Επιπλέον, το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού που σχηματίζεται την ίδια μέρα, έρχεται να αναζωπυρώσει τη σχέση με το σύντροφό σας ή να σας φέρει έναν κεραυνοβόλο έρωτα αν είστε αδέσμευτοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Εξαιρετικά θετική επιρροή θα έχει η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στο συμβατό ζώδιο του Καρκίνου στις 8 του μήνα. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο μπορείτε να σχεδιάσετε ένα εξωτικό ταξίδι, να έρθετε σε επαφή με άτομα που θα διευρύνουν τις προοπτικές σας ή να ξεκινήσετε μια ενδιαφέρουσα συνεργασία με το εξωτερικό που θα σας αποφέρει σημαντικά κέρδη. Εξάλλου, το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού που κορυφώνεται την ίδια μέρα θα έχει ως αποτέλεσμα να προβάλλετε την δουλειά σας και να πετύχετε μια σημαντική διάκριση. Η επισημοποίηση μιας σοβαρής σχέσης είναι επίσης εφικτή.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 8 του μήνα, επηρεάζει τον τομέα των οικονομικών σας και σας «φέρνει» νέες ιδέες και λύσεις για την αποπληρωμή δανείων ή την τακτοποίηση παλιών οφειλών. Επενδύσεις που θα γίνουν μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο καθώς και αγοραπωλησίες θα εξελιχθούν θετικά και θα σας αποφέρουν σημαντικά κέρδη. Αν σας απασχολεί ένας έρωτας που έχει τελειώσει πρόσφατα, θα έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε εκ νέου τα προβλήματά σας και να κάνετε μια νέα αρχή. Το τρίγωνο Αφροδίτης -  Ουρανού την ίδια μέρα επιφυλάσσει μια νέα ερωτική γνωριμία στους ελεύθερους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Οι σχέσεις σας θα τονωθούν σημαντικά την ερχόμενη εβδομάδα, καθώς η Νέα Σελήνη διαμορφώνεται στις 8 του μήνα στο πολικό ζώδιο του Καρκίνου. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο θα κάνετε ένα νέο ξεκίνημα είτε με το σύντροφο που έχετε ήδη είτε με ένα καινούργιο πρόσωπο που θα εμφανιστεί στη ζωή σας. Η συμμετοχή του ανάδρομη Ερμή θα σας βοηθήσει να λύσετε παρεξηγήσεις και διαφωνίες και να προγραμματίσετε μια ρομαντική απόδραση που θα αναζωπυρώσει τον έρωτά σας. Θετικές εξελίξεις αναμένονται και στα οικονομικά σας, αφού το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού εγγυάται ένα απρόσμενο κέρδος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 8 του μήνα, θα προκαλέσει σημαντικές αλλαγές στην δουλειά και στην καθημερινότητά σας και θα σας βοηθήσει να γίνετε πιο αποδοτικοί και παραγωγικοί. Αν σκέφτεστε να ξεκινήσετε μια νέα συνεργασία, μπορείτε να προβείτε στις απαραίτητες ενέργειες, που καλό θα είναι όμως να ολοκληρωθούν μετά τις 21, όταν ο Ερμής θα γυρίσει σε ορθή πορεία. Η έναρξη μιας αθλητικής δραστηριότητας ή μιας υγιεινής διατροφής θα τονώσουν τον οργανισμό σας και την φυσική σας κατάσταση. Στον αισθηματικό τομέα μια απρόβλεπτη γνωριμία θα εξελιχθεί σε ένα μεγάλο έρωτα.

ΙΧΘΥΕΣ
από 19/2 έως 20/3
Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 8 του μήνα στο συμβατό ζώδιο του Καρκίνου θα αποδειχθεί εξαιρετικά θετική για το ζώδιό σας, αφού θα σας δώσει την ευκαιρία να ζήσετε τον έρωτα που ονειρεύεστε, να κάνετε ένα ρομαντικό ταξίδι με το ταίρι σας ή να υποδεχτείτε ένα νέο μέλος στην οικογένειά σας, που θα αλλάξει τη ζωή σας. Όσοι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες θα αποκομίσετε σημαντικά οφέλη το επόμενο δεκαπενθήμερο και θα μπορέσετε να προβάλλετε την δουλειά σας που θα έχει μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό. Σημαντική άνοδος και στα οικονομικά σας.Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK