ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013 / ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ


Κριός
 Η σύνοδος της Σελήνης με τον κυβερνήτη σας Άρη είναι η μοναδική όψη που διαμορφώνεται σήμερα. Έτσι, είναι η κατάλληλη στιγμή, να βγείτε, να συναντήσετε τους φίλους σας, να συζητήσετε θέματα που σας απασχολούν αλλά και να διασκεδάσετε. Νέες γνωριμίες είναι επίσης μέσα στο πρόγραμμα.

Ταύρος
Η σύνοδος Σελήνης – Άρη, πραγματοποιείται στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, γεγονός που στρέφει το ενδιαφέρον σας στα οικονομικά σας. Ίσως αναγκαστείτε να ξοδέψετε περισσότερα χρήματα για κάποιο λόγο, αλλά δεν αποκλείεται να σας έρθουν και έσοδα από εκεί που δεν το περιμένετε. Σε κάθε περίπτωση, προσπαθήστε να μείνει κάτι στην τσέπη σας.

Δίδυμοι
Η Σελήνη σχηματίζει σήμερα σύνοδο με τον Άρη στο δικό σας ζώδιο, με αποτέλεσμα να νιώθετε πιο δραστήριοι από κάθε άλλη φορά. Επιπλέον, άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον, θα φροντίσουν να σας «ξεσηκώσουν» και να σας «παρασύρουν» σε ευχάριστες διασκεδάσεις. Αν είστε ελεύθεροι, ενδέχεται να κάνετε και μια σημαντική γνωριμία.

Καρκίνος
Η κυβερνήτης σας Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Άρη στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, γεγονός που σας δημιουργεί την διάθεση να αποσυρθείτε για λίγο από τις δραστηριότητές σας και να χαλαρώσετε. Αφιερώστε χρόνο στο σύντροφό σας, ακόμα κι αν σας απασχολούν κάποια επαγγελματικά θέματα.

Λέων
Με την Σελήνη στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, έχετε πραγματικά πολλές επιλογές για σήμερα. Είτε αποφασίσετε μία σύντομη εκδρομή, είτε βγείτε για να διασκεδάσετε, σίγουρα θα περάσετε καλά. Εύνοια υπάρχει στον αισθηματικό τομέα, και όσοι είστε ελεύθεροι, ίσως κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Παρθένος
Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις ίσως δεν σας επιτρέψουν να απολαύσετε όπως θέλετε αυτό το Σάββατο. Από την άλλη όμως, θα έχετε την ευκαιρία να δείξετε τα ταλέντα σας και να απολαύσετε την εκτίμηση των ανωτέρων σας, γεγονός που μπορείτε να το γιορτάσετε με τον αγαπημένο σας αργότερα.

Ζυγός
Η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Άρη στο συμβατό ζώδιο των Διδύμων, και σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε ένα ταξίδι που ονειρεύεστε, έστω και μικρής διάρκειας. Η σχέση σας με τον αγαπημένο σας πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, ενώ αν είστε ελεύθεροι, δώστε προσοχή σε κάποιο άτομο που σας πολιορκεί.

Σκορπιός
Η Σελήνη βρίσκεται σήμερα στον όγδοο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, από όπου σχηματίζει σύνοδο με τον Άρη. Έτσι, είναι η κατάλληλη στιγμή να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας αλλά και με τα συναισθηματικά σας. Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας και μη διστάσετε να ριψοκινδυνέψετε προκειμένου να εξασφαλίσετε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Τοξότης
Η σημερινή μέρα είναι εξ ολοκλήρου αφιερωμένη στον σύντροφό σας. Μαζί μπορείτε να κάνετε σχέδια για το μέλλον, ή να προγραμματίσετε μια σύντομη απόδραση. Αν είστε ελεύθεροι, μην μείνετε σπίτι, καθώς είναι πολύ πιθανό να κάνετε μια αξιόλογη γνωριμία.

Αιγόκερως
Σάββατο σήμερα, αλλά μάλλον οι υποχρεώσεις συνεχίζονται για σας και δεν σας αφήνουν να βγείτε από την καθημερινή σας ρουτίνα. Φροντίστε όμως, να μην εξαντλήσετε τον οργανισμό σας, γιατί η υγεία σας είναι ευάλωτη αυτό το διάστημα. Προσπαθήστε να ξεκουραστείτε όσο περισσότερο μπορείτε.

Υδροχόος
Με την Σελήνη και τον Άρη στον πέμπτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, μπορείτε να κάνετε πολύ ενδιαφέροντα πράγματα σήμερα κυρίως σχετικά με την αισθηματική σας ζωή. Είτε έχετε ήδη έναν δεσμό, είτε κάνετε μια νέα γνωριμία, το σίγουρο είναι ότι δεν θα σας μείνει χρόνος για τίποτε άλλο.

Ιχθείς
Η σύνοδος Σελήνης – Άρη που σχηματίζεται σήμερα, μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με οικογενειακές προκλήσεις τις οποίες καλό θα είναι να αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία και κατανόηση. Αν σκοπεύετε να καλέσετε φίλους το βράδυ, φροντίστε να μην το παρακάνετε με τις ετοιμασίες και ξοδέψετε όλη σας την ενέργεια.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK