ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013 / ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑΚριός
Η Σελήνη περνάει τα ξημερώματα στο ζώδιο του Καρκίνου και σας δίνει την ευκαιρία να αντιμετωπίσετε πιο εύκολα τα προβλήματά σας. Το μεγάλο τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα, αποκαθιστά την ψυχική σας ισορροπία και βοηθά στην διατήρηση της οικογενειακής σας αρμονίας.

Ταύρος
Σήμερα μπορείτε να απολαύσετε την παρέα των αγαπημένων σας και να χαλαρώσετε από τα προβλήματα των τελευταίων ημερών. Ο σύντροφός σας, μπορεί να σας προσφέρει ευχάριστες στιγμές, ενώ αν είστε ελεύθεροι, αναμένονται ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Δίδυμοι
Η Σελήνη περνάει τα ξημερώματα στον τομέα των οικονομικών σας από όπου θα σχηματίσει ένα μεγάλο τρίγωνο με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα. Έτσι, παρόλο που είναι Κυριακή, είναι πιθανό να εξασφαλίσετε μια νέα πηγή εσόδων, που θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τις υποχρεώσεις σας.

Καρκίνος
Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιό σας από τα ξημερώματα, εγκαινιάζει μια νέα περίοδο στη ζωή σας ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα. Οι όψεις που θα σχηματίσει με τον Δία, τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα είναι κατάλληλες για να προγραμματίσετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές, καθώς επίσης και για να κάνετε μια σημαντική οι ελεύθεροι.

Λέων
Σίγουρα αυτή η Κυριακή δεν είναι η καλύτερη της ζωής σας, αφού νιώθετε τις δυνάμεις σας να σας εγκαταλείπουν κι εκείνο που πραγματικά χρειάζεστε είναι η ξεκούραση. Αναβάλετε εξόδους και διασκεδάσεις που μπορεί να σας καταβάλουν ακόμα περισσότερο και αν χρειαστεί απομονωθείτε με τον σύντροφό σας και περάστε μια ήσυχη μέρα στο σπίτι.

Παρθένος
Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου από τα ξημερώματα, σας δίνει την ευκαιρία να βρεθείτε με τους φίλους σας και τον σύντροφό σας και να περάσετε μια ανέμελη μέρα. Δεδομένου, ότι το επικοινωνιακό σας χάρισμα είναι ιδιαίτερα τονισμένο σήμερα, φροντίστε να το εκμεταλλευτείτε προκειμένου να πετύχετε κάποιο στόχο σας.

Ζυγός
Τα ξημερώματα η Σελήνη περνάει στο μεσουράνημα του ηλιακού σας ωροσκοπίου, από όπου σχηματίζει σύνοδο με τον Δία και τρίγωνο με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα, γεγονός που σας δίνει την ευκαιρία να προωθήσετε κάποια επαγγελματικά θέματα. Αργά το βράδυ, αποφύγετε εντάσεις με την οικογένειά σας.

Σκορπιός
Σήμερα μπορείτε να βάλετε σε εφαρμογή κάποια μακροπρόθεσμα σχέδιά σας, καθώς το μεγάλο τρίγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα, υπόσχονται επιτυχία. Αν πρόκειται ωστόσο να προγραμματίσετε ένα ταξίδι, φροντίστε να είστε βέβαιοι για το τι ακριβώς ζητάτε, καθώς με τον ανάδρομο Ερμή, όλα είναι πιθανά.

Τοξότης
Η Σελήνη περνάει τα ξημερώματα στο ζώδιο του Καρκίνου, από όπου σχηματίζει σύνοδο με τον κυβερνήτη σας Δία, και τρίγωνο με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα. Οι όψεις αυτές είναι κατάλληλες για να ασχοληθείτε με τα περιουσιακά σας στοιχεία, αλλά και με την ερωτική σας ζωή και να πετύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα.

Αιγόκερως
Η είσοδος της Σελήνης στο πολικό ζώδιο του Καρκίνου, καθώς και οι υπόλοιποι πλανήτες που βρίσκονται εκεί, συνιστούν να ασχοληθείτε περισσότερο με τον σύντροφό σας και να βρείτε λύσεις σε τυχόν θέματα που επηρεάζουν αρνητικά τη σχέση σας. Η θετική επιρροή του Κρόνου και του Ποσειδώνα βοηθά για έναν ουσιαστικό διάλογο που θα επαναφέρει την αρμονία στη σχέση σας.

Υδροχόος
Ο έκτος οίκος του ηλιακού σας ωροσκοπίου, είναι ιδιαίτερα «φορτωμένος» αυτό το διάστημα και με την είσοδο και της Σελήνης τα ξημερώματα, ο ελεύθερος χρόνος σας περιορίζεται σημαντικά, αφού είστε υποχρεωμένοι να ασχοληθείτε περισσότερο με τα επαγγελματικά σας. Αυτό εγγυάται όμως και μια σημαντική πρόοδο καθώς και βελτίωση των οικονομικών σας.

Ιχθείς
Με την είσοδο της Σελήνης στον πέμπτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας από τα ξημερώματα, νιώθετε ιδιαίτερα δημιουργικοί αλλά και ρομαντικοί. Έτσι μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τη σημερινή ημέρα για να αναζωπυρώσετε τη σχέση σας με τον σύντροφό σας, ή ακόμα και να ασχοληθείτε με μια δημιουργική δραστηριότητα που θα κάνει καλό στη ψυχολογία σας.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK