ΤΡΙΤΗ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013 / ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ
 


Κριός
Μέχρι το μεσημέρι μπορείτε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια. Αργότερα η είσοδος της Σελήνης στο συμβατό ζώδιο του Λέοντα, σας καλεί σε «ξέφρενες» διασκεδάσεις, που ωστόσο μπορεί να βάλουν σε κίνδυνο τα οικονομικά σας.

Ταύρος
Το πρωί μπορείτε να εκμεταλλευτείτε το επικοινωνιακό σας ταλέντο για να πετύχετε μια καλή συμφωνία. Αργότερα η είσοδος της Σελήνης στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, θα αναδείξει κάποια προβλήματα και θα πρέπει να επιστρατεύσετε την αντοχή σας, ώστε να μην διαταραχθούν οι ισορροπίες.

Δίδυμοι
Το πρωί είναι κατάλληλο για να ασχοληθείτε με οικονομικές υποθέσεις, ενώ μετά το μεσημέρι, μπορείτε να επιδιώξετε επαφές και συζητήσεις με σημαντικούς ανθρώπους. Προσπαθήστε μόνο να μην φανείτε πολύ εγωιστές στις απαιτήσεις σας ώστε να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Καρκίνος
Μέχρι και το μεσημέρι μπορείτε να απολαύσετε την εύνοια της Σελήνης που παραμένει στο ζώδιό σας. Το μεσημέρι που θα περάσει στον τομέα των οικονομικών σας, ίσως δημιουργηθούν κάποιες δυσκολίες ως προς τις υποχρεώσεις σας, οι οποίες όμως με μια καλή στρατηγική μπορούν να ξεπεραστούν.

Λέων
Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στο ζώδιό σας, και αρχίζετε πάλι να παίρνετε τα «πάνω» σας. Τώρα μπορείτε να ξεφύγετε από τις υποχρεώσεις σας και να ασχοληθείτε με θέματα που σας ευχαριστούν, χωρίς ωστόσο να παραμελήσετε την οικογένειά σας, ειδικά αν έχει την ανάγκη σας.

Παρθένος
Το πρωί αναμένεται έντονη κοινωνικότητα και δραστηριότητα η οποία μπορεί τελικά να σας καταβάλλει, με αποτέλεσμα από νωρίς το απόγευμα να θελήσετε να αποσυρθείτε. Ωστόσο μπορείτε να περάσετε δημιουργικά ακόμα και τις ώρες της μοναξιάς.

Ζυγός
Η καριέρα σας φαίνεται να απορροφά όλο το ενδιαφέρον σας μέχρι το μεσημέρι, καθώς μπορεί να σημειωθούν κάποιες ενδιαφέρουσες εξελίξεις. Αργότερα, ίσως αποζητήσετε την παρέα στενών φίλων σας, προκειμένου να συζητήσετε και να ακούσετε την γνώμη τους.

Σκορπιός
Το πρωί αναμένεται αρκετά ευχάριστο, μετά το μεσημέρι όμως, η είσοδος της Σελήνης στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου και το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από το ζώδιό σας, απαιτούν αυξημένα αντανακλαστικά, ώστε να αποφύγετε πιθανές ρήξεις με το οικογενειακό σας περιβάλλον.

Τοξότης
Μέχρι το μεσημέρι μπορείτε να τακτοποιήσετε κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις σας, ώστε μετά να είστε ελεύθεροι, να ασχοληθείτε με τον σύντροφό σας, ή και να σχεδιάσετε το πλάνο των διακοπών σας. Ένα ταξίδι μακριά από όλους θα τονώσει τον έρωτά σας.

Αιγόκερως
Ο σύντροφός σας ή ένας συνέταιρός σας ίσως σας απασχολήσει τις πρωινές ώρες. Αν υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες που πρέπει να ξεκαθαρίσουν, ίσως προβληματιστείτε αρκετά, και μάλλον θα είναι δύσκολο να βρείτε μια λύση που θα γίνει αποδεκτή.

Υδροχόος
Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις μπορεί να είναι αυξημένες μέχρι το μεσημέρι, ωστόσο θα καταφέρετε να τις εκπληρώσετε με επιτυχία. Αργότερα, αφιερώστε χρόνο στον σύντροφό σας, που φαίνεται να δυσανασχετεί με τις πολύωρες απουσίες σας.

Ιχθείς
Μέχρι το μεσημέρι η Σελήνη παραμένει στο συμβατό ζώδιο του Καρκίνου, από όπου σας επιτρέπει να δημιουργήσετε και να ασχοληθείτε με ευχάριστες δραστηριότητες. Αργότερα, θα πρέπει να αφοσιωθείτε σε καθήκοντα που απαιτούν αρκετή προσπάθεια.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK