Προβλέψεις για την εβδομάδα από 10-16 Αυγούστου 2013


(Οι προβλέψεις μου από το περιοδικό ΤΗΛΕΡΑΜΑ)


Η ΑΣΤΡΟΣΚΟΝΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: ΕΜΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ.
Το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου που σχηματίζεται στις 11 του μήνα, θα προκαλέσει εμπόδια που θα μας βγάλουν από το πρόγραμμά μας και τα οποία θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε άμεσα αν θέλουμε να απολαύσουμε τις διακοπές που επιβάλλει αυτή η περίοδος. Ευτυχώς το σκηνικό ανατρέπεται στις 15 καθώς ο Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό και δημιουργεί απρόσμενες ευκαιρίες για διασκεδάσεις, ταξίδια αλλά και συναισθηματικές γνωριμίες που θα ομορφύνουν την ζωή μας. Επιπλέον, η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο της κυβέρνησής της, τον Ζυγό, στις  16 Αυγούστου όπου  θα παραμείνει μέχρι και τις 11 Σεπτεμβρίου. Το διάστημα αυτό η συντροφικότητα θα αποτελέσει το βασικό ζητούμενο και η αρμονία θα είναι πιο εύκολο να επιτευχθεί. Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο αυτή την εβδομάδα, είναι εκείνα του αέρα και της φωτιάς (Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες, Υδροχόοι).


ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Η Αφροδίτη καθώς περνά στον Ζυγό βελτιώνει τις συνθήκες στις σημαντικές επαγγελματικές ή αισθηματικές σχέσεις σας. Η περίοδος που διανύουμε σας προσφέρει τη δυνατότητα να επανεξετάσετε και να διασφαλίσετε τις σταθερές σχέσεις σας ή να αξιολογήσετε με καινούργια δεδομένα μια ερωτική υπόθεση που επανακάμπτει στο προσκήνιο. Καιρός λοιπόν για καινούργιες γνωριμίες, ενώ ενδέχεται να επανεξετασθούν όσες είχαν «τραυματιστεί» στο παρελθόν και συνεχίζουν να σας απασχολούν. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό τον Δεκαπενταύγουστο είναι πολύ θετικό για το παραγωγικό έργο σας, ιδιαίτερα εάν αυτό σχετίζεται με τη δημιουργική φαντασία.

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Η κρίση στα επαγγελματικά δρώμενα φαίνεται να κορυφώνεται με το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου στις 11 και να υποχωρεί με την είσοδο της Αφροδίτης στο Ζυγό από τις 16 Αυγούστου. Μέχρις τις 11 Σεπτεμβρίου αναμένεται να βελτιωθούν οι εργασιακές συνθήκες, ακόμα και εάν κάτι τέτοιο προϋποθέτει ακόμη περισσότερη προσπάθεια. Μια νέα συνεργασία θα πραγματοποιηθεί με τη συμπαράσταση φίλων ή αγαπημένων. Θα καταφέρετε έτσι να ολοκληρώσετε τους τελικούς σκοπούς σας και την ανανέωση που επιθυμείτε στην καθημερινότητά σας. Με τη νέα θέση της Αφροδίτης θα νιώσετε καλύτερα ψυχολογικά αλλά και σωματικά .

 ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Το τετράγωνο του δικού σας Ερμή με τον Κρόνο μπορεί να σας προβληματίσει στις 11 του μήνα, όμως η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού από τις  16 Αυγούστου μέχρι και τις 11 Σεπτεμβρίου αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για μια πολλά υποσχόμενη αισθηματική ζωή. Δεξαμενή «άντλησης» των νέων ερωτικών κατακτήσεων θα μπορούσε να είναι ο φιλικός και κοινωνικός κύκλος. Ο πλανήτης του έρωτα «εκτοξεύει» τη libido σας στα ύψη. Τα άτομα που ελκύετε αυτή την περίοδο έχουν «αυτοκρατορική» συμπεριφορά. Πάρτε βιταμίνες για να ανταποκριθείτε στις εξόδους και στις ….περιπέτειές σας.

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Οι περισσότεροι από εσάς δέχεστε την επιρροή του Άρη και είναι σκόπιμο να δείξετε ψυχραιμία, αφού με την αδρεναλίνη να «κτυπάει κόκκινο» είναι πιθανό να θέσετε σε κίνδυνο σχέσεις και συνεργασίες. Μια νέα εποχή, γεμάτη από αλλαγές, διαπιστώσεις και προσδοκίες φαίνεται ότι ανατέλλει για το ζώδιό σας, καθώς οι περισσότεροι πλανήτες σας καλούν να περάσετε στη δράση. Ο Δίας της τύχης είναι στο πλευρό σας. Ακόμα και αν ο Άρης λειτουργεί αυξητικά σε σχέση με την ανάληψη ευθυνών, εσείς μάλλον δεν θα ενδώσετε στο άγχος, αλλά θα επιλέξετε χαλαρούς, ερωτικούς, καλοκαιρινούς ρυθμούς. 

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Με το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου πολλοί από εσάς μπορεί να αισθανθείτε περίεργα μέσα στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας, από το Δεκαπενταύγουστο όμως  θα νιώσετε πολύ καλύτερα. Οι εμπειρίες που αποκτήσατε τους τελευταίους μήνες στα αισθηματικά σας ωρίμασαν αρκετά, έτσι ώστε να επιδιώξετε καλύτερες επιλογές τώρα που η κατάσταση βελτιώνεται. Η νέα θέση της Αφροδίτης στο Ζυγό βοηθά σε θέματα σύναψης ή νομιμοποίησης σχέσεων. Πολλοί από εσάς παίρνετε αποφάσεις για δέσμευση ή συγκατοίκηση με τον σύντροφό σας, ενώ οι αδέσμευτοι έχετε τη δυνατότητα να κάνετε νέες συναρπαστικές γνωριμίες. 

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Με το τετράγωνο του δικού σας Ερμή με τον Κρόνο στις 11 του μήνα θα χρειαστεί να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις σας και να μη δίνετε λαβές για σχόλια, καθώς οι «καλοθελητές» καραδοκούν. Από τον Δεκαπενταύγουστο  και μέσα από ευτυχείς συγκυρίες διαπιστώνετε ότι η καλή σας τύχη δεν σας έχει εγκαταλείψει. Η Αφροδίτη μέσα από το Ζυγό από τις 16 Αυγούστου θα σας επιτρέψει να απολαύσετε όλα τα όμορφα πράγματα της ζωής. Θα εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία που θα παρουσιαστεί και θα φροντίσετε ώστε να βελτιώσετε σημαντικά τα οικονομικά σας.

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Οι λανθασμένοι χειρισμοί στα οικονομικά σας, θα αρχίσουν να φαίνονται την ερχόμενη εβδομάδα και θα σας προβληματίσουν έντονα. Ωστόσο, η ευνοϊκή πορεία της αισθηματικής σας ζωής σύντομα θα σας συνεπάρει τόσο που θα ξεχάσετε οτιδήποτε άλλο. Με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιό σας από τις 16 του μήνα θα διαπιστώσετε ότι γίνεστε περιζήτητοι στις παρέες σας ενώ τα πολυάριθμα φλερτ θα έχουν θετικό αντίκτυπο στην ψυχολογία σας.  Μέχρι και τις 11/9 μπορείτε να ασκήσετε τη γοητεία σας, να αναδείξετε τα καλλιτεχνικά ταλέντα σας και να κλέψετε τις εντυπώσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου που διαμορφώνεται στις 11 του μήνα θα χαλάσει στιγμιαία το όμορφο κλίμα των διακοπών και θα σας αναγκάσει να ασχοληθείτε έστω και από μακριά με επαγγελματικές υποθέσεις. Η προθυμία σας όμως θα ανταμειφθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες, καθώς θα λάβετε μια πρόταση που πραγματικά θα σας εκπλήξει. Στις 16/8 η Αφροδίτη περνά στο δωδέκατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου και σας παροτρύνει να σκεφτείτε πώς θα εκμεταλλευτείτε τις επερχόμενες αλλαγές αλλά και να απομονωθείτε με το σύντροφό σας για να απολαύσετε τις υπόλοιπες διακοπές σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Μπορεί η ερχόμενη εβδομάδα να μην ξεκινήσει με τις καλύτερες προοπτικές, σύντομα όμως ο σύντροφός σας θα σας κάνει μια ενδιαφέρουσα πρόταση που θα σας φτιάξει τη διάθεση. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή και η επισημοποίηση της σχέσης σας μπορούν να πραγματοποιηθούν από τη μια στιγμή στην άλλη και να «φωτίσουν» τη ζωή σας. Εξάλλου και η διέλευση της Αφροδίτης στο Ζυγό από τις 16/8 μέχρι και τις 11/9, σηματοδοτεί μια περίοδο έντονης κοινωνικότητας όπου οι διασκεδάσεις θα βρίσκονται στην καθημερινή σας ατζέντα. Αν είστε ελεύθεροι περιμένετε μια αξιόλογη αισθηματική γνωριμία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Ο κυβερνήτης σας, ο Κρόνος σχηματίζει τετράγωνο με τον Ερμή στις 11 του μήνα και σας καλεί να βρείτε τρόπους να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Η λύση δεν θα αργήσει αφού το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού στις 15 σας φέρνει έσοδα από την πώληση ενός περιουσιακού σας στοιχείου, που είχατε σχεδόν ξεχάσει. Η είσοδος της Αφροδίτης στο μεσουράνημα του ηλιακού σας ωροσκοπίου από τις 16/8 μέχρι και τις 11/9 σας καλεί να επιστρέψετε στα επαγγελματικά σας καθήκοντα καθώς τώρα μπορείτε να ελπίζετε σε μια σημαντική διάκριση που θα  σας ανοίξει νέες προοπτικές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Παρόλο που βρισκόμαστε στην καρδιά του Αυγούστου, είναι σημαντικό να μην αγνοήσετε επαγγελματικές εκκρεμότητες που χρειάζονται άμεση διεκπεραίωση. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να φύγετε και να απολαύσετε τις διακοπές σας χωρίς άγχος και ερωτηματικά. Ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο το τρίγωνο που σχηματίζει ο κυβερνήτης σας Ουρανός με τον Ερμή, πρόκειται να σας φέρει ευχάριστες ειδήσεις και γνωριμίες που θα περιέχουν το στοιχείο της έκπληξης. Η διέλευση της Αφροδίτης από το Ζυγό από τις 16/8 και μέχρι τις 11/9 σας δίνει την ευκαιρία να ταξιδέψετε ή και να εγκατασταθείτε μόνιμα στο εξωτερικό.

ΙΧΘΥΣ
από 19/2 έως 20/3
Αν έχετε προγραμματίσει ένα ταξίδι αυτή την εβδομάδα, ίσως χρειαστεί να μείνετε λίγο πίσω προκειμένου να διεκπεραιώσετε έκτακτες επαγγελματικές υποχρεώσεις, οι οποίες πρόκειται έτσι κι αλλιώς θα σας φέρουν επιπλέον έσοδα. Στις 16/8 η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Ζυγού όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 11/9. Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για να τακτοποιήσετε οφειλές προς τρίτους ή να ρυθμίσετε εκ νέου τα χρέη σας. Οι γνωριμίες που θα γίνουν αυτή την περίοδο θα έχουν έντονο το στοιχείο του πάθους ενώ δεν αποκλείεται και η αναβίωση μιας παλιάς σχέσης.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK