ΠΕΜΠΤΗ 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013Όψεις Σελήνης:
00.30 εξάγωνο με Αφροδίτη: θετική όψη που ευνοεί την ενασχόληση με την ομορφιά καθώς επίσης και την παροχή υπηρεσιών (αφού η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου). Βοηθάει στην κριτική σκέψη και στις καλές επιλογές.
00.31 – 04.03 Κενό πορείας
04.04 Σελήνη στον Τοξότη: Το διάστημα που η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη θα είμαστε περισσότερο χαρούμενοι, αυθόρμητοι και αισιόδοξοι. Τα ταξίδια και οι περιπέτειες θα μπουν στην καθημερινότητά μας και θα θελήσουμε να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας.
11.24 τετράγωνο με Ποσειδώνα: Δύσκολη όψη που μπορεί να κρύβει παγίδες ιδιαίτερα για τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς). Προσοχή στις απάτες και τις απογοητεύσεις. Καλό θα είναι να είμαστε προσεκτικοί στις επιλογές μας.
* Μετά από τις 13.00 το μεσημέρι η μέρα μπορεί να θεωρηθεί καλή, αφού η επόμενη όψη που θα σχηματίσει η Σελήνη είναι το τρίγωνο με τον Ουρανό.
*Το τρίγωνο Ερμή – Ουρανού που διαμορφώνεται σήμερα αναλύεται εδώ.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Γιώργος Μουζάκης, Κωστής Στεφανόπουλος, Πατρίτσια Περιστέρη, Μάρα Δαρμουσλή, Σπύρος Λάτσης, Νένα Βενετσάνου, Ναπολέων Βοναπάρτης, Mike Connors, Nathalie Delon, Silvie Vartan.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK