Προβλέψεις για την εβδομάδα από 17-23 Αυγούστου 2013

(Οι προβλέψεις μου από το περιοδικό ΤΗΛΕΡΑΜΑ)


Η ΑΣΤΡΟΣΚΟΝΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Η ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΓΑΜΟΣ.
Αντιμετωπίζετε με δυσκολία τις συζυγικές σχέσεις. Δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα για σας να συνδεθείτε με άλλους. Παράλληλα, δεν φημίζεστε για το πάθος σας κι έτσι η έγγαμη ζωή σας, σπάνια θα είναι θυελλώδης και ταραχώδης. Μπορεί να μην είστε το άτομο που σας αρέσει να επιδεικνύετε τα αισθήματά σας, - δεν θα κάνετε ποτέ δημόσια επίδειξη της αγάπης σας-αλλά είστε αρκετά ρομαντικοί, με τον τρόπο σας. Πολλές φορές όμως παρόλο που είστε ευγενικοί και αγαπητοί, η υπερβολική κριτική που ασκείτε, απομακρύνει τους άλλους από κοντά σας. Απαιτείτε πάντα την τελειότητα, με αποτέλεσμα να απογοητεύεστε εύκολα. Θα πρέπει λοιπόν που και που να παραβλέπετε τις αδυναμίες των άλλων και να συμφιλιώνεστε με αυτές. Είναι απαραίτητο να βρείτε ένα σύντροφο που θα συμπάσχει με τα προβλήματά σας και εσείς από την μεριά σας, θα προθυμοποιηθείτε να κάνετε θυσίες για τη σχέση σας.


ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Η κούραση από τις ….διακοπές είναι δεδομένη, ωστόσο, η ενέργειά σας δέχεται τονωτικές ενέσεις, με τη συμπαράσταση των φίλων σας. Η Πανσέληνος στον αρμονικό Υδροχόο στις 21 Αυγούστου είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για νέες συναρπαστικές γνωριμίες. Αναλογιζόμενοι την ανάγκη σας για συντροφικότητα, μοιραία οδηγείστε σε πιο κοινωνική συμπεριφορά, αλλά διστάζετε, καθώς σε ζητήματα καρδιάς τον τελευταίο καιρό έχει «καεί η γούνα σας!» Καθώς η Αφροδίτη κινείται στο Ζυγό, η ψυχή σας «ευφραίνεται» από το άρωμα του έρωτα που φέρνει ο πλανήτης της αγάπης στη ζωή σας. Ένα νέο ειδύλλιο σας συναρπάζει!

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 21 Αυγούστου σηματοδοτεί θετικές εξελίξεις για τα επαγγελματικά και την καριέρα σας. Παράλληλα, ο Ήλιος με την είσοδό του στην Παρθένο θα σας ωθήσει να δραστηριοποιηθείτε, αφού θα σας φέρει μπροστά σε όλες τις απαραίτητες αποφάσεις που πρέπει να πάρετε για να απελευθερωθείτε από ανθρώπους ή καταστάσεις που λειτουργούσαν ανασταλτικά στην πορεία σας. Στην προσπάθειά σας αυτή θα έχετε πολύτιμη βοήθεια από κοινωνικές και επαγγελματικές γνωριμίες. Σημαντικό διάστημα για την προώθηση των φιλοδοξιών σας, για να προβάλετε το έργο, τις ικανότητες και τα ταλέντα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Με την Πανσέληνο στον ένατο οίκο σας στις 21 Αυγούστου θα έχετε τη δυνατότητα να βρείτε καίριες λύσεις σε οικονομικά, νομικά και δημιουργικά ζητήματα που εδώ και καιρό βρίσκονται σε εκκρεμότητα. Ευνοϊκές εξελίξεις αναμένονται σε υποθέσεις ή ασχολίες που αφορούν σε ταξίδια, σε σπουδές, σε σεμινάρια. Ίσως να μην έχετε καταφέρει ακόμα να απαλλαγείτε από κάποιες υποχρεώσεις που σας φορτώνουν με άγχος, σύντομα όμως θα μπορέσετε να το κάνετε. Μέχρι τότε, ξεκινήστε επιστρατεύοντας τη δεινότητα λόγου που διαθέτετε, και απαιτήστε όσα σας αξίζουν χωρίς φόβο, αλλά με πάθος!

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Με την Πανσέληνο στον τομέα της υλικής και της συναισθηματικής ασφάλειας και τον Άρη στο ζώδιό σας, γίνεστε πιο αποφασιστικοί και διεκδικητικοί, γεγονός που βοηθάει πολύ στην επίτευξη των στόχων και την πραγματοποίηση των ονείρων σας. Ο Άρης στον αστερισμό σας ωστόσο μπορεί να σας μπερδέψει περισσότερο από όσο φαντάζεστε. Το παιχνίδι του έρωτα καλά κρατεί, κανείς όμως δεν μπορεί να προβλέψει τι θα συμβεί από τη στιγμή που θα έλθετε αντιμέτωποι με μια κατάσταση που δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας. Παρόλα αυτά, μπορείτε να ξεκαθαρίσετε τις ασάφειες σχετικά με τη συναισθηματική ζωή σας.

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Με την Πανσέληνο απέναντι από το ζώδιό σας θα θελήσετε να αυτοσυγκεντρωθείτε, να αναλύσετε γεγονότα και καταστάσεις, ίσως ακόμη και να διαφοροποιήσετε  δεδομένα που επηρεάζουν την αισθηματική σας εξέλιξη. Είναι πιθανό οι διευθετήσεις υποθέσεων και οι υποχρεώσεις να αναλώσουν αρκετή από την ενέργειά σας, θα πρέπει ωστόσο να έχετε κατά νου ότι η προσωπική συνεισφορά θα ανταμειφθεί με την εξυγίανση των συνθηκών της καθημερινότητας. Οι αλλαγές που φέρνει το αυγουστιάτικο φεγγάρι στον τομέα των σχέσεών σας, βοηθούν όσο δεν φαντάζεστε στην καλύτερη εξέλιξη της ερωτική και της αισθηματικής ζωής σας.

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Με την Πανσέληνο στις 21 Αυγούστου στον Υδροχόο, ακόμα και αν βρίσκεστε σε διακοπές είναι απίθανο να μην έχετε θετικές ενδείξεις στα επαγγελματικά ζητήματα και στην καριέρα σας. Το αυγουστιάτικο φεγγάρι σας ωθεί να επανεξετάσετε τις εργασιακές σας σχέσεις και τις επαγγελματικές συμφωνίες, αλλά και να προχωρήσετε σε σημαντικές επαφές με ανθρώπους του χώρου σας. Φροντίστε αυτή την εποχή να επεξεργαστείτε όλες τις παραμέτρους που εμφανίζονται στη σταδιοδρομία σας. Είναι η κατάλληλη περίοδος για ν’ ασχοληθείτε περισσότερο και πιο συστηματικά με το σώμα σας και με τη διατροφή σας. 

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Η Πανσέληνος που σχηματίζεται στις 21 του μήνα, θα σας δώσει την ευκαιρία να αναζωπυρώσετε την ερωτική ζωή σας. Όσοι διατηρείτε ήδη μια υγιή σχέση, θα αποφασίσετε να εγκαταλείψετε την εργένικη ζωή ενώ όσοι είστε αδέσμευτοι θα βρείτε ένα πρόσωπο ακριβώς στα μέτρα σας. Πολλοί από σας, θα ξεκινήσετε μια δημιουργική δραστηριότητα ή –αν είστε καλλιτέχνες- θα προβάλλετε την δουλειά σας. Το τετράγωνο Δία-Ουρανού την ίδια μέρα συνιστά προσοχή στο οικογενειακό σας περιβάλλον ενώ από τις 23 η είσοδος του Ήλιου στην Παρθένο σας παροτρύνει να ξεκαθαρίσετε τις φιλίες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 21 του μήνα, θα σας αναγκάσει να αντιμετωπίσετε κατά μέτωπο προβλήματα που πρέπει να λυθούν άμεσα. Ειδικά στον επαγγελματικό τομέα ίσως οι πρόσφατες εξελίξεις χρειάζονται ώριμη σκέψη και καλό θα είναι να ζητήσετε τη γνώμη ενός έμπειρου ατόμου που θα αποδειχθεί πολύτιμη.  Το τετράγωνο Δία-Ουρανού που κορυφώνεται την ίδια μέρα, θα σας πιέσει να πάρετε αποφάσεις που τελικά θα βγουν σε καλό σας. Από τις 23, με την είσοδο του Ήλιου στην Παρθένο, οι υποθέσεις σας επιλύονται σταδιακά και θα απαλλαγείτε από κάθε έγνοια.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Η Πανσέληνος στις 21 Αυγούστου θα ανοίξει ένα νέο κύκλο επαφών και συζητήσεων που θα καταλήξουν στην επαγγελματική σας αποκατάσταση.  Ακόμα και αν έχετε σταθερή δουλειά, κάποιες αλλαγές θα έχουν ως αποτέλεσμα να αναλάβετε καινούργια καθήκοντα που θα σημάνουν και την αύξηση των αποδοχών σας. Την ίδια μέρα ο κυβερνήτης σας Δίας σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό και συνιστά να συγκρατήσετε τον ενθουσιασμό σας και να περιορίσετε τις σπατάλες που δεν θα σας βγουν σε καλό. Από τις 23, με την είσοδο του Ήλιου στην Παρθένο αρχίζει και η ανοδική πορεία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Η τελευταία Πανσέληνος  του καλοκαιριού πραγματοποιείται στις 21 Αυγούστου στον άξονα των οικονομικών σας. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο, θα πρέπει να βάλετε «μέτρο» στη ζωή σας και να μην παρασυρθείτε σε περιττά έξοδα, ώστε να μπορέσετε να αποπληρώσετε τα χρέη που συσσωρεύονται. Το τετράγωνο που σχηματίζει ο Δίας με τον Ουρανό την ίδια μέρα, μπορεί να αποτελέσει τη σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι, αν διατηρείτε μια σχέση ψυχοφθόρα. Ωστόσο, η είσοδος του Ήλιου στην Παρθένο από τις 23, εγκαινιάζει μια θετική περίοδο για όλους τους τομείς της ζωής σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ζώδιό σας στις 21 Αυγούστου, πρόκειται να δώσει νέο νόημα στη ζωή σας και ειδικότερα στις σχέσεις σας και να σας απεγκλωβίσει από κάθε πρόβλημα. Η συμμετοχή του πλανήτη της λογικής, του Ερμή, θα δημιουργήσει ένα θετικό κλίμα στην επικοινωνία με το σύντροφό σας και θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε ο ένας τις ανάγκες του άλλου. Την ίδια μέρα το τετράγωνο που διαμορφώνει ο κυβερνήτης σας Ουρανός με τον Δία ίσως πυροδοτήσει αρνητικές εξελίξεις στον τομέα της εργασίας σας, τις οποίες μπορείτε να ξεπεράσετε χρησιμοποιώντας την διπλωματία σας.

ΙΧΘΥΣ
από 19/2 έως 20/3
Η Πανσέληνος που σχηματίζεται στις 21 Αυγούστου, σας δίνει επιτέλους το πράσινο φως για την ξεκούραση που τόσο έχετε ανάγκη. Οι επαγγελματικές σας δραστηριότητες έχουν μπει σε μια σειρά και πλέον μπορείτε να κάνετε το ταξίδι που ονειρεύεστε. Ο παραδοσιακός κυβερνήτης σας Δίας, εγγυάται τις καλύτερες προοπτικές για τις διακοπές σας, που ωστόσο ίσως αποδειχθούν πιο δαπανηρές από όσο υπολογίζατε εξαιτίας του τετραγώνου που σχηματίζει με τον Ουρανό. Περιορίστε τις σπατάλες γιατί με την είσοδο του Ήλιου στην Παρθένο από τις 23, μπορεί να «φουσκώσετε» υπερβολικά την πιστωτική κάρτα σας.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK