Προβλέψεις για την εβδομάδα από 24-30 Αυγούστου 2013


(Οι προβλέψεις μου από το περιοδικό ΤΗΛΕΡΑΜΑ)


Η ΑΣΤΡΟΣΚΟΝΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ.
Σιγά-σιγά επιστρέφουμε στους γνωστούς μας ρυθμούς και αποχαιρετούμε την ξεγνοιασιά του καλοκαιριού. Η είσοδος του Ερμή στην Παρθένο από τις 24 του μήνα, μας καλεί στα επαγγελματικά μας καθήκοντα που χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή αυτή την εβδομάδα, καθώς σχηματίζονται πολλές –ως επί το πλείστον- δυσμενείς όψεις. Η αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα στις 26, μπορεί να προκαλέσει σημαντικά λάθη από αφηρημάδα. Επιπλέον οι δυσαρμονικές όψεις της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στις 24, τον Ουρανό στις 26 και τον Δία στις 28 θα απειλήσουν σοβαρά τις σχέσεις των ζωδίων του παρορμητικού σταυρού (Κριών, Καρκίνων, Ζυγών και Αιγόκερων) και ιδιαίτερα όσων έχουν γεννηθεί γύρω στις 29/3 έως 1/4, 30/6 έως 3/7, 1η έως 4/10 και 30/12 έως 1/1. Τέλος, η είσοδος του Άρη στον Λέοντα από τις 28/8 μέχρι τις 15/10 θα δημιουργήσει προβλήματα στην παιδεία και τον αθλητισμό, θα ευνοήσει όμως ιδιαίτερα τους Κριούς, Διδύμους, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους.


ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Στον απολογισμό του καλοκαιριού θα διαπιστώσετε πως έχετε κάνει μεγάλα βήματα σε πρακτικά ζητήματα που σας ταλάνισαν το τελευταίο διάστημα. Με την είσοδο του δικού σας κυβερνήτη του Άρη στο φιλικό ζώδιο του Λέοντα, η πλειονότητα των εκπροσώπων του ζωδίου ξεχειλίζει από ζωτικότητα και απολαμβάνει μια «φουλ» ερωτική καθημερινότητα. Δεν θα ήταν υπερβολική η διατύπωση ότι πλέον μπορείτε να σπάσετε κάθε ατομικό σας «ρεκόρ» σε απόδοση στον έρωτα. Ακόμα και αυτό το δύσκολο επταήμερο, τυχερές «συγκυρίες» αναμένονται στον τομέα των σχέσεών σας, καθώς οι πλανήτες φέρνουν νέες γνωριμίες στο δρόμο σας.

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Η δική σας Αφροδίτη καθώς θα κινείται στο Ζυγό, ενεργοποιεί τον εργασιακό τομέα, δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες και προϋποθέσεις για ένα καινούργιο δυναμικό ξεκίνημα που θα πρέπει όμως να γίνει με σύνεση. Προσοχή απαιτούν οι επιχειρηματικές δραστηριότητες, οι συνεταιρισμοί και τα επαγγελματικά ταξίδια. Ο Άρης με την είσοδό του στο Λέοντα ίσως εντείνει παροδικά κάποιες διαφορές με πρόσωπα του συγγενικού σας κύκλου και με τα άτομα του οικογενειακού χώρου σας. Ο Δίας, αντίθετα, φέρνει στο προσκήνιο τις σχέσεις με συγγενικά πρόσωπα και σας βοηθά να λύσετε παρεξηγήσεις. Σημαντικοί άνθρωποι σας στηρίζουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Με την Αφροδίτη να διατρέχει τον τομέα του έρωτα, για πολλούς εκπροσώπους του ζωδίου αυτή η περίοδος θα αποτελέσει την αρχή μιας νέας ζωής, της επισημοποίησης του δεσμού με το ταίρι σας ή τη συγκατοίκηση με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Ορισμένοι αποφασίζετε να κλείσετε ένα κεφάλαιο μιας αισθηματικής υπόθεσης που φαίνεται ότι δεν ανταποκρίνεται στα δικά σας μέτρα και σταθμά, ενώ κάποιοι άλλοι εκπληρώνετε μια σημαντική για εσάς αισθηματική επιθυμία. Ο Άρης στο συμβατό ζώδιο του Λέοντα ανεβάζει το ερωτικό θερμόμετρο, παράλληλα όμως θα μπορούσε να προκαλέσει εντάσεις στις κοινωνικές επαφές σας.

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Ο εργασιακός τομέας μπορεί να παρουσιάσει προβλήματα, που θα ξεπεραστούν με την ανάλογη υπομονή και αυτοσυγκράτηση. Έχετε ανοίξει έναν καινούργιο κύκλο στην επαγγελματική πορεία σας και θα πρέπει να τον υποστηρίξετε, εφόσον κάτι τέτοιο σημαίνει πολλά για εσάς. Οι συναδελφικές σχέσεις είναι ένα τρωτό σημείο το συγκεκριμένο διάστημα, καθώς κάποιες συμπεριφορές σας ενοχλούν. Καλό θα ήταν όμως να μη «ρίχνετε λάδι στη φωτιά». Το σύμπαν σας προτρέπει  να αναθεωρήσετε δεδομένα στις σχέσεις σας και να βάλετε πρόγραμμα και βαθμό αξιολόγησης στα άμεσα σχέδιά σας.
Δώστε έμφαση στους οικονομικούς σας στόχους.

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Η διέλευση της Αφροδίτης από το αρμονικό ζώδιο του Ζυγού επηρεάζει ποικιλοτρόπως  τις επαγγελματικές υποθέσεις και τις κοινωνικές επαφές σας καθώς φέρνει νέες, σημαντικές γνωριμίες. Όσο για τα καινούργια ξεκινήματα που αφορούν στη δουλειά ή στα αισθηματικά σας, το σύμπαν έχει «ανάψει» το πράσινο φως! Καθώς ο Άρης κάνει αισθητή την παρουσία του στο ζώδιό σας η επιστροφή στη ρουτίνα σας βρίσκει έτοιμους να αντιμετωπίσετε τις νέες προκλήσεις που θα βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων σας και στην ανέλιξη σας, αφού τώρα ξεκινάτε με περισσότερες γνώσεις αλλά και πείρα.

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Οι πλανητικές διελεύσεις της περιόδου αποφορτίζουν το τεταμένο κλίμα των προηγούμενων μηνών χαλαρώνοντας σας ουσιαστικά από το άγχος μιας περίεργης περιόδου. Απαλλαγμένοι από περιττές ευθύνες και «ζόρικες» καταστάσεις, αντιμετωπίζετε πλέον το μέλλον με περισσότερη δύναμη και περίσσια αισιοδοξία. Η παρουσία του Ερμή στον αστερισμό σας, ευνοεί την κοινωνική ζωή, τα ταξίδια, αλλά και τις επαγγελματικές  συνεργασίες που υπόσχονται άνοδο στα οικονομικά σας. Η διέλευση της Αφροδίτης μέσα από το Ζυγό, προσφέρει εναλλακτικές λύσεις στα οικονομικά ζητήματα που σας απασχολούν. Επουλώνει παλιές πληγές και φέρνει νέα πρότυπα στην προσωπική ζωή σας.

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Η επιστροφή στη δουλειά σας δεν είναι ό, τι καλύτερο, αφού η είσοδος του Ερμή στην Παρθένο από τις 24/8, ξυπνάει τις αναμνήσεις των διακοπών και σας αποσπά από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις σας. Επιπλέον, οι δυσμενείς όψεις που σχηματίζει η Αφροδίτη κατά την διάρκεια της εβδομάδας, ξαναφέρνουν στο προσκήνιο προβλήματα στον οικογενειακό τομέα και γενικότερα στις σχέσεις σας. Διέξοδο στα προβλήματά σας θα δώσει η είσοδος του Άρη στον Λέοντα από τις 28 του μήνα, που θα σας ωθήσει να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας και να διαμορφώσετε ένα καλύτερο μέλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Η είσοδος του Ερμή στην Παρθένο από τις 24/8 μέχρι και τις 9/9 τονίζει την κοινωνικότητά σας και σας παροτρύνει να δημιουργήσετε νέες φιλίες με άτομα που ταιριάζουν στην προσωπικότητά σας. Προσέξτε μόνο μήπως οι καινούργιες παρέες γίνουν αιτία να απομακρυνθείτε από το σύντροφό σας, ο οποίος δεν φαίνεται πρόθυμος να κατανοήσει ότι έχετε κι άλλες ανάγκες. Η νέα θέση του Άρη στο μεσουράνημα του ηλιακού σας ωροσκοπίου από τις 28/8 μέχρι και τις 15/10 σας καλεί να εντείνετε τις προσπάθειες στον επαγγελματικό τομέα, ώστε να εξασφαλίσετε μια σημαντική διάκριση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Η είσοδος του Ερμή στον τομέα της καριέρας σας από τις 24/8 σας καθιστά περισσότερο υπεύθυνους απέναντι στις υποχρεώσεις σας, γεγονός που θα σας προωθήσει σε μια ανώτερη θέση μέχρι τις 9/9 ενώ παράλληλα θα φέρει και μια βελτίωση στις αποδοχές σας. Ωστόσο, ακόμα και σ’ αυτή την περίπτωση τα έξοδά σας θα είναι δύσκολο να καλυφθούν, ειδικά αν έχετε ανοίξει πολλά μέτωπα. Στις 28 ο Άρης περνά στον Λέοντα από όπου σας κάνει περισσότερο τολμηρούς και ενθουσιώδεις , στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Τα επαγγελματικά σας χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή την ερχόμενη εβδομάδα, αφού οι δυσμενείς όψεις της Αφροδίτης θα σας δημιουργήσουν την αίσθηση ότι οι προσπάθειές σας δεν επιβραβεύονται και ίσως είναι καιρός να αναζητήσετε μια νέα πορεία. Η ταυτόχρονη διέλευση του Ερμή από το συμβατό ζώδιο της Παρθένου από τις 24/8 θα στρέψει το ενδιαφέρον σας στο εξωτερικό, το οποίο φαίνεται να εγγυάται πολύ καλές προοπτικές για το μέλλον σας. Η διέλευση του Άρη από το Λέοντα από τις 28/8 μέχρι και τις 15/10 θα σημάνει την πνευματική αλλά και οικονομική σας αναγέννηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Η ερχόμενη εβδομάδα κρύβει πολλές παγίδες αλλά και ευκαιρίες που θα πρέπει να αντιληφθείτε εγκαίρως. Δεδομένου ότι τα οικονομικά προβλήματά σας δεν φαίνεται να τελειώνουν, θα πρέπει τώρα να εκμεταλλευτείτε την νέα θέση του Ερμή από τις 24/8 μέχρι τις 9/9 που σας βοηθά να εντοπίσετε λεπτομέρειες που ίσως αγνοείτε. Οι απώλειες φυσικά δεν πρόκειται να σταματήσουν αφού ο Ποσειδώνας θολώνει κάπως το τοπίο, ωστόσο θα γίνει μια αρχή. Προσοχή χρειάζονται και οι σχέσεις σας καθώς ο Άρης από τις 28/8 μέχρι και τις 15/10 θα δημιουργήσει ένα τεταμένο κλίμα.

ΙΧΘΥΣ
από 19/2 έως 20/3
Η είσοδος του Ερμή στον τομέα των σχέσεών σας από τις 24/8 στρέφει το ενδιαφέρον σας στο σύντροφό σας. Μέχρι και τις 9/9 μπορείτε να θεμελιώσετε μια καλύτερη επικοινωνία και να λύσετε διαφωνίες που προκαλούν προβλήματα. Οι δυσμενείς όψεις της Αφροδίτης κατά την διάρκεια της εβδομάδας θα φέρουν αναστάτωση στα οικονομικά σας, η οποία μπορεί να διευθετηθεί με την μεσολάβηση ισχυρών ατόμων που επιθυμούν να σας βοηθήσουν.  Ιδιαίτερες προσπάθειες χρειάζονται και στον επαγγελματικό τομέα, καθώς ο Άρης από τις 28/8 μέχρι και τις 15/10 αυξάνει κατακόρυφα υποχρεώσεις και καθήκοντα.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK