ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013Στις 3.49 η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο και προκαλεί μελαγχολία και απαισιοδοξία σε όσους ξενυχτούν. Όσοι εργάζονται θα πρέπει να κάνουν υπομονή και να προσπαθήσουν να μην εκδηλώσουν τυχόν συναισθήματα απογοήτευσης. Στις 9.30 το τρίγωνο Σελήνης – Πλούτωνα επαναφέρει την αρμονία και είναι κατάλληλο για δουλειές που απαιτούν διαύγεια και ενέργεια, οι οποίες θα στεφθούν με απόλυτη επιτυχία. Στις 16.57 η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία, μια όψη που βοηθά στην αρμονία των σχέσεων καθώς επίσης και σε συζητήσεις ή και ταξίδια.
*Προσοχή σήμερα στην αντίθεση Ερμή – Ποσειδώνα που σχηματίζεται στις 2.12 και που μπορεί να δημιουργήσει πάσης φύσεως απογοητεύσεις και απώλειες. Καλό θα είναι να προσέχουμε τα οικονομικά μας και να μην εμπιστευόμαστε άτομα που δεν γνωρίζουμε καλά.
*Στις   20.56 η Αφροδίτη σχηματίζει αντίθεση με τον Ουρανό μια όψη που μπορεί να προκαλέσει βίαιους χωρισμούς ή ρήξεις ακόμα και σε μακροχρόνιες σχέσεις.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Δάκης, Γωγώ Μαστροκώστα, Μητέρα Τερέζα.
1 comment

1 σχόλιο:

  1. Ωραία μέρα! :)) Αμ όλες οι προηγούμενες να δεις ομορφάδες! Ρένα μου, ένα καλό αστρολογικό νέο παρακαλώ! Πήζω! Χα,χα,χα!
    Πολλά πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK