ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ για την εβδομάδα από 31 Αυγούστου-6 Σεπτεμβρίου 2013(Οι προβλέψεις μου από το περιοδικό ΤΗΛΕΡΑΜΑ)

Η ΑΣΤΡΟΣΚΟΝΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ. Ευχάριστα κλείνει η αυλαία του Αυγούστου, με το εξάγωνο Ερμή-Δία, που υπόσχεται μια εύκολη μετάβαση από τις διακοπές στην καθημερινότητα και τις επαγγελματικές υποχρεώσεις μας. Το θετικό κλίμα συνεχίζεται και με την είσοδο του Σεπτεμβρίου, αφού την 1η ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα, μια όψη που μας βοηθά να ανανεωθούμε και να ξεκινήσουμε ξανά τις προσπάθειες για μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Η Νέα Σελήνη στις 5/9 έρχεται να βάλει το «κερασάκι στην τούρτα», καθώς το ζώδιο της Παρθένου – στο οποίο διαμορφώνεται – αντιπροσωπεύει την εργασία, την υγεία και την ευημερία, η οποία εξασφαλίζεται μέσα από καλύτερες επαγγελματικές συνθήκες, που θα αντέξουν στο πέρασμα του χρόνου, όπως υποδεικνύουν ο Πλούτωνας και ο Δίας που «στηρίζουν» το καινούργιο φεγγάρι. Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο είναι εκείνα της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες).


ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
 Με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο που συμπίπτει με την επιστροφή από τις διακοπές, το ενδιαφέρον και οι προσπάθειές σας στρέφονται στον χώρο της εργασίας σας. Θέλετε πάση θυσία να κατακτήσετε την επαγγελματική επιτυχία. Ο παραδοσιακός δυναμισμός σας θα σας βοηθήσει να λειτουργήσετε με αποφασιστικότητα, ενώ παράλληλα το σύμπαν φέρνει προσοδοφόρες επαγγελματικές προτάσεις. Οι κόποι σας σύντομα θα αναγνωριστούν και τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν σημαντικά. Με την Αφροδίτη «απέναντί» σας, αρμονία και ισορροπία αναμένεται να επικρατήσει και στην αισθηματική ζωή σας. Φροντίστε να βρείτε χρόνο για το ταίρι σας. 

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
 Η Νέα Σελήνη στον τομέα της δημιουργίας παρέχει ευκαιρίες για να ανανεώσετε τα σχέδιά σας και να προχωρήσετε στην υλοποίηση των ονείρων σας. Η κατάκτηση των στόχων σας θα γίνει  πιο εύκολη από ποτέ, καθώς τόσο η τύχη, όσο και σημαντικοί υποστηρικτές θα βρίσκονται στο πλευρό σας . Μέσα από τυχαίες συναντήσεις θα δημιουργηθούν νέες σημαντικές σχέσεις, ενώ όσοι είστε ήδη δεσμευμένοι, θα πάρετε σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον του δεσμού σας. Πολύ αξιόλογες θα αποδειχθούν οι φιλίες που θα δημιουργήσετε. Οι επαφές και οι συναντήσεις επιφυλάσσουν ένα ξαφνικό έρωτα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
 Μια ευχάριστη επιστροφή στην καθημερινότητα σας περιμένει κατά την οποία η επικοινωνία με φίλους αλλά και οι καινούργιες γνωριμίες θα σας προσφέρουν πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες. Η δημιουργικότητά σας και οι πρωτοποριακές σας ιδέες αποτελούν τα αποτελεσματικά όπλα σας στον στίβο της καριέρας σας. Η Νέα Σελήνη θα σας αναγκάσει να δείτε τις καταστάσεις στις πραγματικές τους διαστάσεις και να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον σας. Ίσως κάποια γεγονότα στο οικογενειακό σας περιβάλλον βάλουν τέλος σε δεδομένα που σας ενοχλούν και γίνουν αιτία να χαράξετε νέα πορεία. 

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
 Με την επιστροφή στη «ρουτίνα» οι περισσότερες από τις υποθέσεις σας εξελίσσονται όπως ακριβώς επιθυμείτε. Ακόμα και αν αντιμετωπίσατε πρόσφατα προβλήματα, θα βρείτε τρόπο να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες. Η Νέα Σελήνη στο αρμονικό ζώδιο της Παρθένου θα αποδειχθεί πολύ ευνοϊκή για τα επαγγελματικά, τα οικονομικά, αλλά και τα αισθηματικά σας. Έτσι, μέσα στις επόμενες μέρες θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες που θα σας επιτρέψουν να κάνετε μεγάλα βήματα μπροστά. Η βελτίωση της επικοινωνίας με τους ανθρώπους του εργασιακού περιβάλλοντος θα ευνοήσει την επικύρωση νέων συμφωνιών που θα αποφέρουν σύντομα καρπούς.

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
 Με τη Νέα Σελήνη στις 5 του Σεπτέμβρη στον τομέα των χρημάτων, τα οικονομικά ζητήματα ευνοούνται ιδιαίτερα. Έτσι, με την επιστροφή από τις καλοκαιρινές διακοπές πολλοί από σας δεν θα αντισταθείτε στον πειρασμό να διαθέσετε ένα ποσό για να αποκτήσετε καταναλωτικά αγαθά που θα βελτιώσουν το βιοτικό σας επίπεδο. Κάποιοι γίνεστε αποδέκτες περιουσιακών στοιχείων ή ακόμη και μιας κληρονομιάς. Η καταναλωτική μανία σας ωστόσο δεν σας επιτρέπει να προγραμματίσετε τα έξοδά σας και να κάνετε μια σωστή διαχείριση. Αποφύγετε λοιπόν τις σπατάλες και μην προβείτε τώρα σε ριψοκίνδυνες επενδύσεις.

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
 Αναζωογονητικά και ερωτική αποδεικνύεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας. Η αισθηματική ζωή θα βρεθεί στο προσκήνιο, καθώς όσοι είστε ελεύθεροι θα γνωρίσετε κάτι …καλό, πιθανότατα στην διάρκεια μιας μετακίνησης. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, ένα ταξίδι με τον σύντροφό σας θα αναθερμάνει την σχέση σας. Ο έρωτας συνδέεται με τις εκδρομές και τις «αποδράσεις» ακόμα και αν το καλοκαίρι περνά στο παρελθόν. Με την ταυτόχρονη διέλευση του Ερμή από τον αστερισμό σας είστε έτοιμοι να περάσετε στη …δράση που θα σας ανοίξει την πόρτα της ευτυχίας και το δρόμο προς τη χαρά.

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
 Ο ερχομός του φθινοπώρου είναι ιδανικός για να ανασυνταχτείτε και να επικεντρώσετε στη λύση των προβλημάτων σας. Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 5/9, σας προσφέρει τη δυνατότητα να ξεκαθαρίσετε τους στόχους σας και να προετοιμαστείτε για μια νέα πορεία. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να λύσετε μια για πάντα προβλήματα του παρελθόντος και να απαλλαγείτε από κάθε βάρος που σας ταλαιπωρεί. Αν νιώθετε την ανάγκη να αποκοπείτε από φιλικά πρόσωπα που έχουν αλλάξει συμπεριφορά, μη διστάσετε να το κάνετε, αφού το ζητούμενο αυτή τη στιγμή είναι  η προσωπική σας εξέλιξη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
 Η επιστροφή από τις διακοπές του καλοκαιριού σας βρίσκει φρέσκους, ανανεωμένους και πανέτοιμους να κατακτήσετε τους στόχους σας. Η βοήθεια που σας προσφέρουν οι πλανήτες είναι εξίσου σημαντική, αφού η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 5 Σεπτεμβρίου, σχηματίζει τρίγωνο με τον κυβερνήτη σας Πλούτωνα, γεγονός που σηματοδοτεί μια πλήρη αναγέννηση. Έτσι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο θα υπάρξει σημαντική πρόοδος στα επαγγελματικά σας αλλά και στα οικονομικά σας. Συμφωνίες και συλλογικές δραστηριότητες ευνοούνται ιδιαίτερα ενώ ανανέωση θα υπάρξει και στο φιλικό σας περιβάλλον. Επιτυχία αναμένεται και σε υποθέσεις που σχετίζονται με το εξωτερικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
 Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει  στη ζωή σας που θα στρέψει τα φώτα των προβολέων επάνω σας. Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 5 Σεπτεμβρίου και οι θετικές όψεις που διαμορφώνει με τον Πλούτωνα αλλά και με τον κυβερνήτη σας Δία, αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για την επαγγελματική αποκατάστασή σας και την βελτίωση των προσωπικών αποδοχών σας. Το γεγονός ότι θα αναλάβετε περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις, δεν φαίνεται να αποτελεί απειλή για σας, αφού νιώθετε σίγουροι για τις ικανότητές σας. Το διάστημα αυτό ενδείκνυται και για την επισημοποίηση μιας σοβαρής σχέσης σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
 Το καλοκαίρι είχατε την ευκαιρία να αξιολογήσετε την πορεία σας και να βάλετε νέους στόχους σας για το μέλλον σας. Τώρα είναι η ιδανική στιγμή να τους εφαρμόσετε έχοντας σαν γνώμονα την πείρα σας αλλά και τα λάθη σας. Η Νέα Σελήνη στις 5/9 θα γίνει αφορμή να αλλάξετε την κοσμοθεωρία σας και να υλοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας. Έτσι, ακόμα και αν δεν βρίσκεστε πια στα πρώτα νιάτα σας, θα θελήσετε να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας ή να μάθετε μια ξένη γλώσσα ώστε να προετοιμαστείτε για το μεγάλο άλμα προς την κορυφή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
 Με το πέρας των καλοκαιρινών διακοπών, νιώθετε πανέτοιμοι να κάνετε ριζικές αλλαγές στη ζωή σας. Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 5/9 αποτελεί σύμμαχο στις προσπάθειές σας και σας βοηθά να απαλλαγείτε από καταστάσεις που δεν σας εξυπηρετούν πια. Έτσι, μέσα στο ερχόμενο δεκαπενθήμερο μπορείτε να «εντοπίσετε» αρχικά τις πραγματικές ανάγκες σας και στη συνέχεια να προχωρήσετε στην εξυγίανση των τομέων που σας απασχολούν. Είτε πρόκειται για την αισθηματική ζωή σας είτε για τα επαγγελματικά-οικονομικά σας, τώρα μπορείτε να εγκαθιδρύσετε μια νέα τάξη πραγμάτων και να βάλετε περισσότερη ποιότητα στην καθημερινότητά σας.

ΙΧΘΥΕΣ
από 19/2 έως 20/3
 Ευχάριστες εξελίξεις στην προσωπική ζωή σας αναμένονται αυτή την εβδομάδα, καθώς το εξάγωνο που σχηματίζει ο Ερμής με τον παραδοσιακό σας κυβερνήτη Δία στις 31/8 θα σημάνει την επισημοποίηση μιας σημαντικής σχέσης σας ή την αρχή μιας νέας ερωτικής ιστορίας -σε περίπτωση που είστε ελεύθεροι. Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνεται και από τη Νέα Σελήνη στις 5/9 που σχηματίζει θετικές όψεις με τον Πλούτωνα και τον Δία. Ανάλογη εύνοια υπάρχει και στον τομέα της καριέρας σας, ενώ όσοι σκέφτεστε να ξεκινήσετε μια νέα επαγγελματική συνεργασία, έχετε την αμέριστη συμπαράσταση των πλανητών.


Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK