Ερμής στην Παρθένο –Αφροδίτη τετράγωνο με Πλούτωνα αντίθεση με Ουρανό           


Αν σας αρέσει αυτό το άρθρο κάντε Like εδώ.

Ερμής στην Παρθένο
Στις 24 Αυγούστου ο Ερμής ξεκινάει την διέλευσή του στο ζώδιο της κυβέρνησής του – την Παρθένο – η οποία θα ολοκληρωθεί στις 9 Σεπτεμβρίου. Η νέα θέση του Ερμή, μας καλεί να επιστρέψουμε στα επαγγελματικά μας καθήκοντα και να ασχοληθούμε πιο σοβαρά με μικρές λεπτομέρειες που μπορεί να έχουν μεγάλη σημασία. Τώρα μπορούμε να ξεχωρίσουμε πιο εύκολα τα χρήσιμα από τα άχρηστα και να κάνουμε μια ριζική αναδιοργάνωση της ζωής μας. Το ενδιαφέρον για την υγεία και την διατροφή θα είναι πιο εμφανές και πολλοί θα ακολουθήσουν νέες διατροφικές συνήθειες ή θα ξεκινήσουν ένα πρόγραμμα άσκησης ώστε να χάσουν τα κιλά των διακοπών ή να βελτιώσουν την φυσική  τους κατάσταση. Τυχόν νέες σχέσεις που θα δημιουργηθούν αυτό το διάστημα, θα έχουν τέλεια επικοινωνία.
Τα ζώδια που θα ευνοηθούν ιδιαίτερα από την νέα θέση του Ερμή είναι οι Ταύροι, οι Παρθένοι και οι Αιγόκεροι καθώς επίσης και οι Καρκίνοι και οι Σκορπιοί.

Ταυ τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα – Ουρανού
Την ίδια μέρα η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα, ενώ δυο μέρες αργότερα –στις 26– σχηματίζει αντίθεση με τον Ουρανό, διαμορφώνοντας έτσι ένα ταυ-τετράγωνο. Πρόκειται για έναν δύσκολο σχηματισμό που θα αναδείξει –με τον πιο ξαφνικό τρόπο- θέματα που υποβόσκουν και που χρειάζονται άμεση αντιμετώπιση. Οι σχέσεις – αισθηματικές ή όχι – που δεν έχουν γερά θεμέλια, μπορεί να διαλυθούν σε μια στιγμή και πιθανότατα η ρήξη θα είναι οριστική. Ωστόσο, οι σχέσεις που θα διαλυθούν αυτό το διάστημα, πιθανότατα έχουν κάνει τον κύκλο τους και δεν έχουν να προσφέρουν κάτι άλλο. Αυτό σημαίνει ότι οι όποιες ανατροπές συμβούν, είναι για καλό και ανοίγουν το δρόμο για ένα καλύτερο μέλλον.
Τα ζώδια που είναι πιο ευάλωτα σ’ αυτή την επιρροή είναι αυτά του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) και ιδιαίτερα όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 30/3-2/4, 1-4/7, 2-5/10, 31/12-2/1.

   
Κριός
Αγαπητέ Κριέ, στις 24 Αυγούστου ο Ερμής περνάει στον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 9 Σεπτεμβρίου. Η διέλευση αυτή σημαίνει το τέλος των διακοπών σου και την επιστροφή στις επαγγελματικές υποχρεώσεις σου. Ξεκούραστος και ανανεωμένος μπορείς τώρα να αφοσιωθείς στα καθήκοντά σου με όρεξη και να αποκομίσεις μικρά ή μεγάλα οφέλη. Βελτίωση θα υπάρξει και στις σχέσεις σου με τους συναδέλφους σου, ενώ καλό θα ήταν να φροντίσεις λίγο και την υγεία σου, ειδικά αν την παραμέλησες λόγω του καλοκαιριού. Αν είσαι δεσμευμένος, θα πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα καθώς την ίδια μέρα, σχηματίζεται το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα που αποκορυφώνεται στις 26/8 με την αντίθεση του Ουρανού. Ίσως η επιστροφή στην καθημερινότητα αναδείξει προβλήματα που δεν έχουν λυθεί και χρειάζονται άμεση αντιμετώπιση. Πρόσεξε μόνο μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις για τις οποίες θα μετανιώσεις.

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, στις 24 Αυγούστου, ο Ερμής περνάει στο συμβατό ζώδιο της Παρθένου και σου δίνει επιτέλους την ευκαιρία να απαλλαγείς από τυχόν έννοιες και να ζήσεις πιο ξένοιαστα και χαλαρά. Μέχρι και τις 9/9 που θα παραμείνει εκεί, η αισθηματική σου ζωή, τα παιδιά σου ή και μια δημιουργική δραστηριότητα που σε χαλαρώνει, θα αποτελέσουν τις προτεραιότητές σου. Δεν αποκλείεται μάλιστα, να μπορέσεις έστω και στην εκπνοή του καλοκαιριού, να καταφέρεις να κάνεις ένα ταξίδι στο οποίο θα περάσεις τέλεια. Αν είσαι ελεύθερος, πρόσεξε τις γνωριμίες που θα κάνεις, καθώς είναι πολύ πιθανό να συναντήσεις τον μεγάλο έρωτα. Την ίδια μέρα η κυβερνήτης σου Αφροδίτη ξεκινάει τον σχηματισμό του ταυ τετραγώνου με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό που θα κορυφωθεί στις 26 του μήνα. Παρόλο που η συγκεκριμένη όψη δεν αποτελεί σοβαρή απειλή για σένα, καλό θα είναι να είσαι επιφυλακτικός απέναντι σε κάποιους συναδέλφους σου.

Δίδυμοι
Φίλε Δίδυμε, ο κυβερνήτης σου Ερμής περνάει στις 24 του μήνα στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 9 Σεπτεμβρίου. Το διάστημα αυτό θα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς περισσότερο με το σπίτι σου, να ανανεώσεις τον προσωπικό σου χώρο αλλά και να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στην οικογένειά σου. Αν διατηρείς μια σοβαρή σχέση, ίσως κάνεις ένα νέο ξεκίνημα με μια συμβίωση ή και γάμο. Την ίδια μέρα ξεκινάει η διαμόρφωση του ταυ τετραγώνου Αφροδίτης - Πλούτωνα – Ουρανού που θα αποκορυφωθεί στις 26 του μήνα. Το φαινόμενο αυτό θα επηρεάσει τις προσωπικές σου σχέσεις και δεν αποκλείεται ακόμα και να γίνει αιτία να διακόψεις οριστικά κάποιες φιλίες που πιστεύεις ότι δεν χρειάζονται πια στη ζωή σου. Προσοχή χρειάζονται και τα οικονομικά σου, και είναι σημαντικό να είσαι συνεπής στις υποχρεώσεις σου. Παράλληλα θα πρέπει να αποφύγεις οικονομικές συναλλαγές από τις οποίες μάλλον θα βγεις χαμένος.

Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, στις 24 Αυγούστου ο Ερμής περνάει στον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 9 Σεπτεμβρίου. Το διάστημα αυτό, το επικοινωνιακό σου χάρισμα θα αυξηθεί σημαντικά, με αποτέλεσμα να μπορείς να πλησιάσεις πιο εύκολα τους γύρω σου. Αυτό το ατού μπορείς να το χρησιμοποιήσεις όχι μόνο στη δουλειά σου, αλλά και στην προσωπική σου ζωή. Οι συζητήσεις με συναδέλφους σου, ανώτερούς σου ή και κάποιο άτομο που σε γοητεύει, θα έχουν την καλύτερη δυνατή εξέλιξη. Ωστόσο, την ίδια μέρα η Αφροδίτη ξεκινάει τον σχηματισμό του ταυ τετραγώνου με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό που θα κορυφωθεί στις 26 Αυγούστου και που μπορεί να βάλει σε σοβαρό κίνδυνο τις προσωπικές σου σχέσεις. Φρόντισε λοιπόν, τουλάχιστον για τις επόμενες μέρες, να είσαι πιο συγκαταβατικός και να μην δώσεις αφορμές για ρήξεις που μπορεί και να είναι οριστικές. Προσοχή χρειάζονται και τα οικονομικά σου.

Λέων
Φίλε Λέοντα, ο πλανήτης της επικοινωνίας και της λογικής περνάει στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου στις 24 Αυγούστου και σου δίνει την ευκαιρία να εφαρμόσεις μια καλύτερη διαχείριση στα οικονομικά σου, και να αποφύγεις πιθανές απώλειες. Μέχρι και τις 9 Σεπτεμβρίου, μπορείς να ελπίζεις στη βελτίωση των εσόδων σου, ενώ δεν αποκλείεται να προχωρήσεις ακόμα και σε μια σημαντική επένδυση που θα σου αποφέρει μελλοντικά οφέλη.  Η διαμόρφωση του ταυ τετραγώνου που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα την ίδια μέρα και που θα κορυφωθεί στις 26, δεν φαίνεται να σε απειλεί σοβαρά, ωστόσο καλό θα είναι να προσέχεις τα λόγια και τις πράξεις σου, καθώς ίσως πληγώσεις κάποια άτομα έστω και άθελά σου. Ίσως το γεγονός ότι τα επαγγελματικά σου έχουν προτεραιότητα αυτές τις μέρες, σε κάνει να αδιαφορήσεις για κάποιες σχέσεις που κατά βάθος σε ενδιαφέρουν και μάλιστα πολύ. Προσοχή επίσης στις μετακινήσεις σου.

Παρθένος
Φίλε Παρθένε, ο κυβερνήτης σου Ερμής περνάει στις 24 Αυγούστου στο δικό σου ζώδιο, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 9 Σεπτεμβρίου. Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για να ασχοληθείς με τους προσωπικούς στόχους σου αλλά και να εκδηλώσεις τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σου στα άτομα που σε ενδιαφέρουν. Η αυξημένη γοητεία σου και το επικοινωνιακό σου ταλέντο, μπορούν να σου φέρουν μεγάλο κέρδος τόσο στην προσωπική σου ζωή όσο και στα επαγγελματικά σου. Την ίδια μέρα ωστόσο, η Αφροδίτη ξεκινάει την διαμόρφωση του ταυ τετραγώνου με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό που θα κορυφωθεί στις 26/8, γεγονός που συνιστά μεγάλη προσοχή στα οικονομικά σου. Είναι πολύ πιθανό, τις επόμενες μέρες να προκύψουν ξαφνικά έξοδα που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου, και που χρειάζονται λεπτούς χειρισμούς. Ακόμα και σ’ αυτή την περίπτωση, το γεγονός ότι ο Πλούτωνας βρίσκεται σε μια ευνοϊκή προς το ζώδιο σου θέση, ίσως σε βοηθήσει να βρεις τις κατάλληλες λύσεις.

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, στις 24 Αυγούστου ο Ερμής περνάει στον «σκοτεινό» δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου. Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για μια ενδοσκόπηση που θα σε βοηθήσει να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους και τις επιθυμίες σου και να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον σου. Η λογική του Ερμή θα σε βοηθήσει να προετοιμαστείς και να χαράξεις την καλύτερη στρατηγική προκειμένου να περάσεις στην «αντεπίθεση» μετά τις 9/9 που θα περάσει στο δικό σου ζώδιο. Την ίδια μέρα η κυβερνήτης σου Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σου, ξεκινάει τον σχηματισμό του ταυ τετραγώνου με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό που θα κορυφωθεί στις 26 Αυγούστου. Η συγκεκριμένη διαμόρφωση θα βγάλει στην επιφάνεια προβλήματα που υπάρχουν στις σχέσεις σου και θα πρέπει να επιστρατεύσεις όλη τη διπλωματία σου προκειμένου να τα ξεπεράσεις όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα.

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, στις 24 Αυγούστου ο Ερμής περνάει στο ζώδιο της Παρθένου και τον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 9 Σεπτεμβρίου. Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για να ασχοληθείς με τις προσωπικές σου φιλοδοξίες και να «εκμεταλλευτείς» την βοήθεια που θα σου προσφέρουν οι ισχυρές γνωριμίες σου, προκειμένου να πετύχεις τους στόχους σου. Ένα νέο φιλικό περιβάλλον που θα δημιουργηθεί αυτό το διάστημα, θα αποδειχθεί εξαιρετικά θετικό για σένα, ενώ δεν αποκλείεται να σου αποκαλύψει και τον έρωτα της ζωής σου, ειδικά αν είσαι ελεύθερος. Ωστόσο, ο σχηματισμός του ταυ τετραγώνου Αφροδίτης – Πλούτωνα – Ουρανού που ξεκινά την ίδια μέρα και αποκορυφώνεται στις 26/8, συνιστά να είσαι προσεκτικός στις επιλογές σου και στη συμπεριφορά σου, ώστε να μην δημιουργήσεις και έντονες αντιπάθειες που μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά τις εξελίξεις.

Τοξότης
Φίλε Τοξότη, στις 24 Αυγούστου ο Ερμής περνάει στο μεσουράνημα του ηλιακού σου ωροσκοπίου στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 9 Σεπτεμβρίου. Το διάστημα αυτό η καριέρα σου θα βρεθεί σε πρώτο πλάνο και θα σου δοθούν ευκαιρίες προκειμένου να αναρριχηθείς σε μια ανώτερη θέση, ή αν αναζητάς μια νέα εργασία, να βρεις μια θέση που θα σε καλύπτει απόλυτα. Αν διατηρείς μια μακροχρόνια σχέση, ίσως αυτό το διάστημα αποφασίσεις να την επισημοποιήσεις, ενώ αν είσαι ελεύθερος, ίσως ένας νέος έρωτας αναπτυχθεί μέσα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη ξεκινάει τον σχηματισμό του ταυ τετραγώνου με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό που θα κορυφωθεί στις 26 Αυγούστου. Το φαινόμενο αυτό μπορεί να μην σε επηρεάσει ιδιαίτερα, καλό θα είναι όμως να προσέχεις τα οικονομικά σου, τα οποία μπορεί να υποστούν κάποιες απώλειες. Προσπάθησε λοιπόν να περιορίσεις την τάση σου για σπατάλες και να αποταμιεύσεις κάποια χρήματα για πιθανές μελλοντικές σου ανάγκες.

Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, στις 24 Αυγούστου ο Ερμής περνάει στο φιλικό ζώδιο της Παρθένου και τον ένατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου. Το διάστημα αυτό θεωρείται ιδιαίτερα ευνοϊκό για σένα, αφού θα έχεις την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις πολλά όνειρά σου τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Αν πάρεις τώρα την άδειά σου, ίσως ένα ταξίδι στο εξωτερικό, σου δώσει την ευκαιρία να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και να δημιουργήσεις νέες προοπτικές. Ο γάμος, ένας νέος έρωτας, ή μια νέα εργασία με εξαιρετικές προοπτικές είναι πιθανότητες που μπορεί να σου προσφέρει αυτή η θέση του Ερμή.  Την ίδια μέρα η Αφροδίτη ξεκινάει τον σχηματισμό του ταυ τετραγώνου με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό που θα κορυφωθεί στις 26 Αυγούστου. Το φαινόμενο αυτό υποδεικνύει κάποιες αλλαγές στο επαγγελματικό σου περιβάλλον ή και στον τομέα της οικογένειάς σου, που μπορεί να σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου, είναι όμως απαραίτητες προκειμένου να εξασφαλίσεις ένα καλύτερο μέλλον.

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, η διέλευση του Ερμή από το ζώδιο της Παρθένου από τις 24 Αυγούστου μέχρι και τις 9 Σεπτεμβρίου, ενεργοποιεί τον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου που σχετίζεται με τα οικονομικά σου και ιδιαίτερα με τα οικονομικά που αφορούν κεφάλαια τρίτων. Έτσι, το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για να ρυθμίσεις εκ νέου τυχόν χρέη και οφειλές που σε προβληματίζουν. Αν δεν έχεις τέτοια θέματα, τότε ίσως αποφασίσεις να προχωρήσεις σε μια επένδυση που θα σου αποφέρει οφέλη στο μέλλον. Το ίδιο διάστημα, η ερωτική σου ζωή θα γίνει πιο φλογερή, αφού είτε έχεις έναν σύντροφο, είτε δημιουργήσεις τώρα μια σχέση, το πάθος θα συνυπάρχει με την ουσιαστική επικοινωνία, γεγονός που θα εξασφαλίσει την αρμονία αυτής της σχέσης. Το ταυ τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα – Ουρανού που διαμορφώνεται την ίδια μέρα και αποκορυφώνεται στις 26/8, δεν είναι ιδιαίτερα απειλητικό για σένα, συνιστά ωστόσο να είσαι πιο προσεκτικός στις μετακινήσεις σου και στη συμπεριφορά σου.

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, στις 24 Αυγούστου ο Ερμής ξεκινάει την διέλευσή του στο πολικό ζώδιο της Παρθένου, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 9 Σεπτεμβρίου. Το διάστημα αυτό οι σχέσεις σου θα σε απασχολήσουν περισσότερο από άλλες φορές και ίσως η λογική υπερισχύσει των συναισθημάτων, με αποτέλεσμα να δεις κάποια γεγονότα πιο καθαρά. Έτσι, ανάλογα με τις σχέσεις που διατηρείς ίσως εντοπίσεις κάποια θετικά στοιχεία που δεν έχεις εκτιμήσει μέχρι τώρα στον σύντροφό σου, ή αντίθετα, διαπιστώσεις κάποια «ελαττώματα» που θα σε προβληματίσουν. Σε κάθε περίπτωση ο Ερμής σκοπό έχει να σε βοηθήσει να επικοινωνήσεις ουσιαστικά με τον σύντροφό σου και να πάρεις τις καλύτερες αποφάσεις. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη ξεκινάει τον σχηματισμό του ταυ τετραγώνου με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό που θα κορυφωθεί στις 26 Αυγούστου. Ο σχηματισμός αυτός μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις στα οικονομικά σου, τα οποία χρειάζονται ιδιαίτερους χειρισμούς. Το γεγονός ωστόσο ότι ο Πλούτωνας σχηματίζει θετική όψη με το ζώδιό σου, μπορεί να σε βοηθήσει να απεγκλωβιστείς από προβλήματα, εφαρμόζοντας την κατάλληλη τακτική.

Πηγή: myastro.gr

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK