Δίας αντίθεση με Πλούτωνα - Ερμής στον Λέοντα         
 
Αν σας αρέσει αυτό το άρθρο κάντε Like εδώ.


Δίας αντίθεση με Πλούτωνα
Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της 8ης Αυγούστου (ώρα 2.46) διαμορφώνεται η αντίθεση Δία – Πλούτωνα. Πρόκειται για μια όψη που θα μας επηρεάζει τουλάχιστον μέχρι το τέλος του μήνα, και που μπορεί να προκαλέσει μεγάλες ανατροπές, εντάσεις ή και ρήξεις τόσο σε κοσμικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Τα οικονομικά θέματα, οι οικογενειακές σχέσεις αλλά και ο αγώνας για την εξουσία και την κυριαρχία θα γίνουν ιδιαίτερα αισθητά και οι σχέσεις που ακροβατούν θα διαλυθούν οριστικά. Το φαινόμενο επηρεάζει ιδιαίτερα τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους) και ιδιαίτερα όσους έχουν γεννηθεί γύρω στις 30/3, 1/7, 2/10 και 31/12.

Ερμής στον Λέοντα
Την ίδια μέρα (8 Αυγούστου) και ώρα 15.13 ο Ερμής ξεκινάει την πορεία του στο ζώδιο του Λέοντα, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 23 Αυγούστου. Πρόκειται για μια θέση, στην οποία ο Ερμής «αναγκάζεται» να γίνει πιο χαλαρός, να ενδώσει στην καλοπέραση και τις διασκεδάσεις και να αφήσει κατά μέρος τα «πρέπει» του. Το γεγονός εξάλλου ότι βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, ίσως αποτελεί μια καλή «δικαιολογία» για όλους μας να ενδώσουμε στην ξένοιαστη ζωή, στον έρωτα και στις απολαύσεις. Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από τη νέα θέση του Ερμή είναι αυτά της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι).

Κριός
Φίλε Κριέ, η αντίθεση Δία – Πλούτωνα που αποκορυφώνεται στις 8 Αυγούστου, πρόκειται να επηρεάσει τόσο τα επαγγελματικά σου όσο και την οικογενειακή σου ζωή. Η συγκεκριμένη όψη, χρειάζεται ιδιαίτερους χειρισμούς και γι’ αυτό καλό θα είναι να προσέχεις τη συμπεριφορά σου απέναντι στους αγαπημένους σου και να μην αμελείς τις υποχρεώσεις και τα καθήκοντά σου στη δουλειά σου, ώστε να αποφύγεις τυχόν απώλειες. Ο Δίας μπορεί να σε προστατέψει από τα χειρότερα, μπορεί όμως να φέρει και την οριστική ρήξη, κυρίως αν διατηρείς σχέσεις που έχουν ήδη φθαρεί. Την ίδια μέρα ωστόσο, ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Λέοντα στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 23 του μήνα. Το διάστημα αυτό θα είναι ιδιαίτερα θετικό για σένα, αφού θα έχεις τον χρόνο να ασχοληθείς με οτιδήποτε σε ευχαριστεί και σε ψυχαγωγεί. Ο έρωτας, η διασκέδαση, οι διακοπές, τα παιδιά ή ακόμα και ένα δημιουργικό χόμπι θα αποτελέσουν τις καλύτερες πηγές εκτόνωσης.

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, η αντίθεση Δία – Πλούτωνα που αποκορυφώνεται στις 8 Αυγούστου, αποτελεί μια δύσκολη όψη, που ευτυχώς για σένα, δεν θα σου κάνει μεγάλη «ζημιά». Παρόλα αυτά καλό θα είναι καθ’ όλη τη διάρκεια του Αυγούστου να προσέχεις τα οικονομικά σου και τις σχέσεις σου με το άμεσο περιβάλλον σου. Θα πρέπει επίσης να είσαι προσεκτικός στην οδήγηση και στις μετακινήσεις σου, ώστε να μην αντιμετωπίσεις ατυχήματα ή προβλήματα με το νόμο. Την ίδια μέρα ο Ερμής περνάει στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 23 Αυγούστου. Το διάστημα αυτό, θα έχεις την ευκαιρία να αναμορφώσεις το οικιακό σου περιβάλλον, να ασχοληθείς με τη διακόσμησή του, ή και να μετακομίσεις σε ένα καλύτερο περιβάλλον. Μια επαγγελματική δραστηριότητα μέσα από το χώρο του σπιτιού σου, μπορεί να σου εξασφαλίσει σημαντικά οφέλη.

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, η αντίθεση Δία – Πλούτωνα που αποκορυφώνεται στις 8 Αυγούστου, πρόκειται να επηρεάσει τα οικονομικά σου και να προκαλέσει σημαντικές απώλειες στα εισοδήματά σου, αν δεν προσέξεις. Γι’ αυτό θα πρέπει καθ’ όλη τη διάρκεια του Αυγούστου να είσαι εξαιρετικά φειδωλός στα έξοδά σου και να αποφύγεις σπατάλες που μπορεί να έχουν δυσάρεστες συνέπειες. Η διέλευση του κυβερνήτη σου Ερμή από το ζώδιο του Λέοντα από τις 8 μέχρι και τις 23 Αυγούστου, θα σε βοηθήσει να εκμεταλλευτείς το επικοινωνιακό σου χάρισμα και να πετύχεις κάποιους στόχους που έχεις στο μυαλό σου. Δεν αποκλείεται ακόμα και να εκμεταλλευτείς αυτή την καλοκαιρινή περίοδο για να συνδυάσεις διακοπές και δουλειά, ή να επισκεφτείς συγγενικά σου πρόσωπα που μπορεί να σου προσφέρουν ένα σημαντικό όφελος. Επιπλέον οι γνωριμίες που θα κάνεις αυτό το διάστημα θα σε βοηθήσουν σημαντικά στο μέλλον.

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, ο Δίας που βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο, στις 8 Αυγούστου σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα, γεγονός που συνιστά ιδιαίτερη προσοχή. Η όψη αυτή θα επηρεάσει τις προσωπικές σου σχέσεις και θα σε παροτρύνει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Η διακοπή σχέσεων που δεν σε ικανοποιούν μπορεί να είναι αναγκαία, ιδιαίτερα αν νιώθεις ότι κάποια άτομα σε εκμεταλλεύονται. Γι’ αυτό ακόμα κι αν σου φαίνεται επώδυνο να αποκοπείς από μακροχρόνιες σχέσεις, ίσως αυτή να είναι η καλύτερη τακτική. Η είσοδος του Ερμή την ίδια μέρα στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, αποτελεί μια θετική περίοδο για τα οικονομικά σου που θα διαρκέσει μέχρι και τις 23 Αυγούστου. Καλό θα είναι λοιπόν να εκμεταλλευτείς αυτό το διάστημα και να προσπαθήσεις να εκμεταλλευτείς ευκαιρίες που υπόσχονται να βελτιώσουν σημαντικά τα εισοδήματά σου.

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, η αντίθεση Δία – Πλούτωνα που σχηματίζεται στις 8 Αυγούστου, ενεργοποιεί τον άξονα της εργασίας και της υγείας σου και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Παρά το γεγονός λοιπόν ότι βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, δεν θα πρέπει να αμελήσεις τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις ώστε να μην ρισκάρεις το μέλλον σου. Παράλληλα, θα πρέπει να φροντίζεις την υγεία σου και να μην επιβαρύνεις τον οργανισμό σου με υπερβολές και καταχρήσεις που μπορεί να έχουν δυσάρεστες συνέπειες. Την ίδια μέρα ο Ερμής περνάει στο δικό σου ζώδιο στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 23 Αυγούστου. Το διάστημα αυτό είναι ιδανικό για να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου και να βελτιώσεις τα εισοδήματά σου. Επιπλέον, ο Ερμής θα σε βοηθήσει να εξοικονομήσεις τον απαραίτητο χρόνο για ξεκούραση, διασκεδάσεις και ταξίδια που θα σε αποφορτίσουν από την ένταση της δουλειάς.

Παρθένος
Φίλε Παρθένε, η αντίθεση Δία – Πλούτωνα που διαμορφώνεται στις 8 Αυγούστου, δεν σε επηρεάζει αρνητικά, δεν παύει όμως να χρειάζεται προσοχή. Καλό θα είναι λοιπόν όλο τον Αύγουστο να προσέχεις την αισθηματική σου ζωή και να αποφύγεις συγκρούσεις με τον σύντροφό σου. Παρόλο που η σχέση σου δεν κινδυνεύει, η διπλωματία μπορεί να αποτελέσει την καλύτερη τακτική, για να επιτύχεις αυτό που θέλεις χωρίς εντάσεις και προβλήματα. Εξάλλου, η διέλευση του κυβερνήτη σου Ερμή από τον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου που πραγματοποιείται από τις 8 μέχρι και τις 23 Αυγούστου, σε βοηθάει να σκέφτεσαι λογικά και να ελέγχεις τον εαυτό σου, ώστε να μην ξεπεράσεις τα όρια. Αν είσαι ελεύθερος, ίσως το διάστημα αυτό προκύψει ένας ερωτικός πειρασμός που θα πρέπει να μείνει κρυφός για λίγο καιρό.

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, η αντίθεση Δία – Πλούτωνα που σχηματίζεται στις 8 Αυγούστου, μπορεί να αποδειχθεί αρκετά δύσκολη για σένα, καθώς φέρνει σε αντιπαράθεση τις οικογενειακές με τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις. Θα πρέπει λοιπόν να φανείς αρκετά διαλλακτικός και να βρεις τον τρόπο να εξισορροπήσεις τα πράγματα, ώστε να μην διαταραχθεί η αρμονία. Η είσοδος του Ερμή την ίδια μέρα στο φιλικό ζώδιο του Λέοντα, σε βοηθά να εκμεταλλευτείς τη φυσική διπλωματία σου και να πετύχεις τους στόχους και τις επιθυμίες σου. Μέχρι και τις 23 Αυγούστου, θα έχεις επίσης την ευκαιρία να γνωρίσεις άτομα που θα σε βοηθήσουν ή ακόμα και θα σε προωθήσουν σε μια ανώτερη θέση. Τέλος, δεν αποκλείεται να εκμεταλλευτείς αυτό το διάστημα για να κάνεις ένα ταξίδι που θα σου προσφέρει σημαντικές εμπειρίες και θα σε ανανεώσει.

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, η αντίθεση που σχηματίζει ο κυβερνήτης σου Πλούτωνας με τον Δία στις 8 Αυγούστου, μπορεί να μην επηρεάζει αρνητικά το δικό σου ζώδιο, καλό θα είναι όμως να προσέχεις τις συναναστροφές σου τόσο στην καθημερινότητά σου όσο και στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, ώστε να αποφύγεις τυχόν εντάσεις. Αν αυτό το διάστημα βρίσκεσαι σε διακοπές, φρόντισε να είσαι επιφυλακτικός σε νέες γνωριμίες και απόφυγε επιπόλαιες κινήσεις που μπορεί να σου κοστίσουν ακριβά. Την ίδια μέρα και μέχρι τις 23 Αυγούστου, η είσοδος του Ερμή στον τομέα της καριέρας σου, μπορεί να σου φέρει σημαντικές επαγγελματικές ευκαιρίες, τις οποίες θα πρέπει να είσαι έτοιμος να τις εκμεταλλευτείς, ώστε να εξασφαλίσεις το μέλλον σου. Αν είσαι ελεύθερος, μια σχέση μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, μπορεί να σε ωθήσει σε μια ανώτερη θέση.

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, η αντίθεση που σχηματίζει ο κυβερνήτης σου Δίας με τον Πλούτωνα στις 8 Αυγούστου, πρόκειται να επηρεάσει τα οικονομικά σου, που χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή καθ’ όλη τη διάρκεια του Αυγούστου. Οι περιττές σπατάλες μπορεί να έχουν σοβαρές επιπτώσεις, ειδικά αν έχεις χρέη και οφειλές προς τρίτους που χρειάζονται άμεση αντιμετώπιση. Η όψη αυτή μπορεί να σε βοηθήσει να αποπληρώσεις χρέη, αρκεί φυσικά να κάνεις τους σωστούς χειρισμούς. Η διέλευση του Ερμή από το συμβατό ζώδιο του Λέοντα από τις 8 μέχρι και τις 23 Αυγούστου, υπόσχεται ένα διάστημα ιδιαίτερα περιπετειώδες και ερωτικό, αφού θα σου δώσει την ευκαιρία να ασχοληθείς περισσότερο με τον σύντροφό σου, να κάνεις ένα ταξίδι εξωτικό ή ακόμα και να προγραμματίσεις τον γάμο σου. Αν είσαι ελεύθερος, ένας νέος έρωτας που θα εμφανιστεί αυτό το διάστημα, θα ανταποκρίνεται απόλυτα στα όνειρά σου.

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, ο Πλούτωνας που βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο, σχηματίζει αντίθεση με τον Δία στις 8 Αυγούστου, γεγονός που μπορεί να επηρεάσει σοβαρά τις προσωπικές σου σχέσεις. Παρόλο που τα γεγονότα θα εξελιχθούν ραγδαία, τα προβλήματα σου είναι ήδη γνωστά. Φαίνεται όμως, ότι πια ο κόμπος έφτασε στο χτένι και δεν παίρνουν άλλη αναβολή. Οι σχέσεις που θα διατηρηθούν κάτω από αυτή την επιρροή, θα είναι αυτές που αξίζουν πραγματικά, ενώ αυτές που θα διαλυθούν, απλά θα σου ανοίξουν το δρόμο για ένα καλύτερο μέλλον. Την ίδια μέρα η είσοδος του Ερμή στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σε καλεί να ασχοληθείς με τις οικονομικές υποθέσεις σου, ή να διαχωρίσεις ένα κοινό ταμείο. Μέχρι και τις 23 Αυγούστου, θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που σε ταλαιπωρούν ώστε να απολαύσεις τις καλοκαιρινές σου διακοπές. Ένα νέο πάθος είναι επίσης πιθανό.

Υδροχόος
Φίλε Υδροχόε, η αντίθεση Δία – Πλούτωνα που διαμορφώνεται στις 8 Αυγούστου, μπορεί να σημάνει προβλήματα τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και στην υγεία σου. Θα πρέπει λοιπόν όλο τον μήνα, να προσέχεις ιδιαίτερα τις υποχρεώσεις σου και να μην παραμελείς τα καθήκοντά σου, ώστε να μην βρεθείς εκτεθειμένος. Καλό θα είναι επίσης να φροντίζεις και για την φυσική σου κατάσταση, ώστε να μην πάθεις καμιά υπερκόπωση. Η είσοδος του Ερμή στον Λέοντα από την ίδια μέρα και μέχρι τις 23 Αυγούστου, θα αποτελέσει μια θετική επιρροή, αφού θα σου προσφέρει την αμέριστη συμπαράσταση του συντρόφου σου ή άλλων συνεργατών, οι οποίοι θα φροντίσουν να ομορφύνουν τη ζωή σου. Αν είσαι ελεύθερος, ένας νέος έρωτας θα σου δώσει φτερά και θα κάνει τη ζωή σου πολύ ενδιαφέρουσα.

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, ο παραδοσιακός κυβερνήτης σου Δίας σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα στις 8 Αυγούστου, γεγονός που δεν αποτελεί ιδιαίτερα αρνητική επιρροή για σένα. Ίσως σταθεί εμπόδιο στις καλοκαιρινές σου διακοπές, αφού οι επαγγελματικές υποχρεώσεις σου φαίνονται αυξημένες αυτό το διάστημα, παράλληλα όμως θα σε βοηθήσει να υλοποιήσεις τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου. Εξάλλου, η είσοδος του Ερμή από τις 8 μέχρι και τις 23 Αυγούστου στον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, εγκαινιάζει μια περίοδο έντονης κινητικότητας στον επαγγελματικό τομέα, την οποία θα πρέπει να εκμεταλλευτείς κατάλληλα. Το γεγονός ότι βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, δεν αποκλείει μια σημαντική πρόταση, ειδικά αν είσαι άνεργος. Τώρα επίσης, μπορεί να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου και να υιοθετήσεις νέες συνήθειες που θα βελτιώσουν σημαντικά την εμφάνισή σου.


Πηγή: myastro.gr

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK