Προβλέψεις για την εβδομάδα από 14-20 Σεπτεμβρίου 2013(Οι προβλέψεις μου από το περιοδικό ΤΗΛΕΡΑΜΑ)


Η ΑΣΤΡΟΣΚΟΝΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΣ. Την ερχόμενη εβδομάδα, πραγματοποιούνται πολλές και σημαντικές αστρολογικές όψεις -άλλες αρνητικές και άλλες θετικές- που θα σηματοδοτήσουν αλλαγές για τα περισσότερα ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Ο σχηματισμός του «σταυρού» που σχηματίζεται στα παρορμητικά ζώδια, θεωρείται μια αρκετά δύσκολη όψη, η οποία θα αναδείξει γεγονότα με πολύ απρόσμενο και ξαφνικό τρόπο, καθώς εμπλέκεται και ο Ουρανός. Τα παρορμητικά ζώδια (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) επηρεάζονται ιδιαίτερα και θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικά. Ωστόσο, οι θετικές όψεις που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα, καθώς και το θεαματικό τρίγωνο Άρη-Ουρανού, υπόσχονται να εξομαλύνουν τις δυσάρεστες επιρροές, ανοίγοντας νέες προοπτικές πολύ καλύτερες από τις προηγούμενες. Τέλος, η Πανσέληνος στις 19/9, στο «φιλεύσπλαχνο» ζώδιο των Ιχθύων, βοηθά να επιστρατεύσουμε τη διαίσθηση και τη φαντασία μας, ώστε να βγούμε από αδιέξοδες καταστάσεις.


ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Με τον πλανητικό σχηματισμό του «σταυρού» στα παρορμητικά ζώδια -όπου και ανήκετε- και με την Πανσέληνο στη «σκιά» του ωροσκοπίου σας, θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε με χρόνια προβλήματα που σας απασχολούν και να τα διευθετήσετε με τον καλύτερο τρόπο, με το θεαματικό τρίγωνο του δικού σας Άρη με τον Ουρανό στις 14/9. Η Αφροδίτη θα σας επιτρέψει να τακτοποιήσετε παλιά χρέη και να ξαναβρείτε την αισιοδοξία σας. Η αισθηματική ζωή αποκτά νέο ενδιαφέρον και οι ελεύθεροι κάνετε μια σημαντική γνωριμία. Οι δεσμευμένοι προπονείστε για το χορό του …Ησαΐα!

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Με συμμάχους την Πανσέληνο και τις ευοίωνες όψεις της Αφροδίτης νιώθετε ανανεωμένοι και δυνατοί. Ευκαιρία για να βάλετε σε εφαρμογή σχέδια που είχατε εγκαταλείψει και να ανακαλύψετε νέες πηγές εισοδημάτων που θα σας απαλλάξουν από το άγχος. Θα επαναξιολογήσετε την κατάσταση που επικρατεί στην αισθηματική σας ζωή. Εάν νιώθετε διστακτικοί, ζητήστε την βοήθεια φίλων που εμπιστεύεστε προτού πάρετε τις αποφάσεις σας. Τα οικονομικά σας θα αυξηθούν σημαντικά και θα σας προσφέρουν τη δυνατότητα να επενδύσετε σε αγαθά που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά και την εμφάνισή σας και θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Τα πιο απίθανα γεγονότα είναι πιθανό να συμβούν, καθώς οδικός σας Ερμής συμμετέχει σε έντονους πλανητικούς σχηματισμούς, ενώ και η Πανσέληνος στις 19 του μήνα πραγματοποιείται σε δυσαρμονία με το ζώδιο σας. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας θα υποστούν διαφοροποιήσεις που θα οφείλονται σε ξαφνικές ανατροπές. Αν ο γάμος σας έχει φθαρεί, η παραμικρή διαφωνία μπορεί να γίνει η σταγόνα που θα …ξεχειλίσει το ποτήρι. Οι ελεύθεροι, καλό θα είναι να μην επενδύσετε αβασάνιστα στις νέες γνωριμίες. Είτε είστε δεσμευμένοι είτε είστε ελεύθεροι, προετοιμαστείτε για μια φθινοπωρινή ….χιονοστιβάδα εξελίξεων.

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Με την ενεργοποίηση του παρορμητικού σταυρού όπου κατατάσσεται το ζώδιό σας, δημιουργούνται εκρηκτικές καταστάσεις που είναι σκόπιμο να αντιμετωπισθούν με σύνεση και με ψυχραιμία. Η τάση σας για αρνητισμό και ηττοπάθεια θα πρέπει να κατασταλεί με περισσότερες θετικές σκέψεις. Αυτή τη μεταβατική περίοδο η αντιμετώπιση των σχέσεών σας διαμορφώνεται με γνώμονα τις αξίες και τις ανάγκες σας, καθώς οι περισσότεροι από εσάς καθορίζετε τα μελλοντικά, μακροχρόνια σχέδιά σας. Ευτυχώς η Αφροδίτη και η Πανσέληνος ενδυναμώνουν την ικανότητα να πετύχετε φιλόδοξους στόχους και να εφαρμόσετε στρατηγικές που θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία.  

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Αρκετά σημαντική είναι για σάς η παρουσία του Άρη στον αστερισμό σας και το θαυμάσιο τρίγωνο που σχηματίζει με τον απρόβλεπτο Ουρανό στις 14 του μήνα. Θα έχετε τη δυνατότητα να βελτιώσετε την επαγγελματική σας θέση, αποδεικνύοντας στους αρμόδιους  πόσο πολύτιμη και αναντικατάστατη είναι η παρουσία σας. Οι ευκαιρίες που θα έχετε για να βελτιώσετε τη ζωή σας θα είναι πολλές και θα χρειαστεί να τις αξιολογήσετε και να τις εκμεταλλευτείτε έγκαιρα. Πολύ θετική θα αποδειχθεί η περίοδος που διανύουμε και για τα οικονομικά σας, τα οποία θα υποστούν ένα θεαματικό «λίφτινγκ».

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Με τη συμμετοχή του δικού σας Ερμή σε μια σειρά από δυναμικές όψεις και την Πανσέληνο «απέναντί σας» είναι κατάλληλη περίοδος για να εστιάσετε το ενδιαφέρον σας στις σχέσεις σας και να τις «επεξεργαστείτε», έτσι ώστε να τις κάνετε πιο ισχυρές.. Ο εποικοδομητικός  διάλογος θα επιλύσει τα προβλήματα και τις διαφορές που υπάρχουν, ώστε να ζήσετε σε ένα πιο αρμονικό και ήρεμο περιβάλλον. Με τις θετικές όψεις της Αφροδίτης από τον τομέα της επικοινωνίας, οι φίλοι και οι κοινωνικές επαφές θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση των πλάνων σας.

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Ο πλανητικός σχηματισμός του «σταυρού» που διαμορφώνει ο Ερμής από το ζώδιό σας με τον Πλούτωνα, τον Ουρανό και τον Δία, θα προκαλέσει σημαντικές αλλαγές σε νευραλγικούς τομείς της ζωής σας. Αν μπορέσετε να τις αποδεχτείτε χωρίς διαμαρτυρίες, σύντομα θα διαπιστώσετε ότι το σύμπαν συνωμοτεί για το δικό σας καλό και προσπαθεί να σας ανοίξει καινούργιες προοπτικές. Εξάλλου, οι θετικές όψεις της δικής σας Αφροδίτης θα συμβάλουν στη σταδιακή βελτίωση των οικονομικών σας, ενώ η Πανσέληνος στις 19 του μήνα, θα σας ωθήσει να πραγματοποιήσετε έναν επαγγελματικό στόχο, με μεγάλη επιτυχία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Είστε αποφασισμένοι να κάνετε ό,τι χρειάζεται για να διασφαλίσετε τα κεκτημένα σας και να ξεπεράσετε όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα την ανασφάλεια της σημερινής εποχής. Οι θετικές όψεις που σχηματίζει η Αφροδίτη από το δικό σας ζώδιό σας, αποτελούν τον ιδανικό σύμμαχο στις προσπάθειές σας, ενώ το τρίγωνο Άρη-Ουρανού σας δίνει την ευκαιρία να αναδιοργανώσετε την καριέρα σας, ίσως και μέσα από τυχαία γεγονότα που θα εξελιχθούν προς όφελός σας. Τέλος, η Πανσέληνος στις 19 του μήνα, χρωματίζει ευχάριστα την ερωτική ζωή σας και φέρνει ενδιαφέρουσες γνωριμίες σε όσους είστε αδέσμευτοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Ο Κρόνος που έχει εγκατασταθεί στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, θεωρείται υπεύθυνος για τις αλλαγές που πραγματοποιούνται στον εσωτερικό σας κόσμο. Αυτή την εβδομάδα σε στενή σύνοδο με την Αφροδίτη και το Βόρειο Δεσμό, σας καλεί να προχωρήσετε ακόμα πιο βαθιά και να απαλλαγείτε από οτιδήποτε βάζει φρένο στη προσωπική μεταμόρφωση που επιθυμείτε. Το τρίγωνο Άρη-Ουρανού στις 14, θα δημιουργήσει ευκαιρίες για ριζικές αλλαγές, ωστόσο η Πανσέληνος στις 19 συνιστά προτού «ανοίξετε» τα πανιά σας, να κλείσετε εκκρεμότητες που αφορούν στο σπίτι και στην οικογένειά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Ο δύσκολος πλανητικός «σταυρός» που διαμορφώνεται αυτή την εβδομάδα, θα σας φέρει αντιμέτωπους με ξαφνικές αλλαγές στις σχέσεις σας, στην οικογένειά σας ή και στα επαγγελματικά σας. Ακόμα και αν πρόκειται για οδυνηρές απώλειες, δεν πρέπει να χάνετε το κουράγιο σας, αφού οι θετικές όψεις της Αφροδίτης, υπόσχονται νέες γνωριμίες που θα σας εξασφαλίσουν τη σταθερότητα που θεωρείτε απαραίτητη στη ζωή σας, ενώ το τρίγωνο Άρη- Ουρανού εγγυάται μια απρόσμενη πηγή εσόδων. Τέλος, η Πανσέληνος στις 19, υπόσχεται να ανοίξει ένα καινούργιο και πολύ ενδιαφέρον κεφάλαιο στη ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Το ενδιαφέρον σας παραμένει επικεντρωμένο στην καριέρα σας, όπου φαίνεστε αποφασισμένοι να βάλετε μια τάξη. Η Αφροδίτη, ο Κρόνος και ο Ποσειδώνας ενώνουν τις δυνάμεις τους ώστε να σας εξασφαλίσουν το καλύτερο αποτέλεσμα και να τονώσουν τα οικονομικά σας. Εσείς από τη μεριά σας, πρέπει να εντείνετε τις προσπάθειές σας χωρίς να επαναπαυτείτε και να είστε σίγουροι ότι το επόμενο δεκαπενθήμερο, με την βοήθεια και της Πανσελήνου, θα δείτε τα πρώτα αποτελέσματα. Επιπλέον, το τρίγωνο του κυβερνήτη σας Ουρανού με τον Άρη στις 14, ευνοεί την αισθηματική σας ζωή καθώς και νέες συνεργασίες.

ΙΧΘΥΣ
από 19/2 έως 20/3
Οι θετικές όψεις που διαμορφώνει η Αφροδίτη από τον ένατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, ανοίγουν το δρόμο  για ένα ταξίδι που θα έχει ερωτικές προεκτάσεις ή μια ενδιαφέρουσα συνεργασία με το εξωτερικό. Φροντίστε να μην χάσετε καμία ευκαιρία, καθώς το τρίγωνο Άρη-Ουρανού που διαμορφώνεται στις 14, υπόσχεται επαγγελματικές ευκαιρίες που θα αυξήσουν κατά πολύ τις αποδοχές σας. Επιπλέον, η Πανσέληνος που σχηματίζεται στις 19, θεωρείται πολύ σημαντική, καθώς σχηματίζεται στο δικό σας ζώδιο, γεγονός που δείχνει μια πλήρη ανανέωση που θα επέλθει μέσα από την επίτευξη των στόχων σας.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK