Προβλέψεις για την εβδομάδα από 21-27 Σεπτεμβρίου 2013
(Οι προβλέψεις μου από το περιοδικό ΤΗΛΕΡΑΜΑ)


Η ΑΣΤΡΟΣΚΟΝΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ο ΖΥΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΓΑΜΟΣ.
Επιζητάτε το γάμο, αλλά η ανάγκη σας για μια ένωση που θα σας παρέχει με οποιοδήποτε τρόπο ασφάλεια, σας οδηγεί πολλές φορές σε ένα βιαστικό γάμο και σε ένα εξίσου βιαστικό διαζύγιο. Αν και είστε από τα ιδιαίτερα «βολικά» άτομα, «μαγνητίζετε» συντρόφους που είναι επιθετικοί, προκλητικοί, καινοτόμοι, και πρωτοπόροι. Είναι καλό για σας να βρείτε ένα σύντροφο που δεν απογοητεύεται από τα εμπόδια. Κάποιον που να μπορεί να σας διεκδικεί. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι θα μπορεί να σας «κυριαρχήσει». Αντίθετα, αν προσβάλει την αίσθηση της δικαιοσύνης σας, θα τα βρει σκούρα. Είναι επίσης παράδοξο, ότι ενώ αγαπάτε την αρμονία και την ειρήνη, οι συγκρούσεις χαρακτηρίζουν πολλές από τις σχέσεις σας. Προσπαθείτε να έχετε το πάνω χέρι σε όλα τα θέματα του σπιτιού. Για να είναι αποτελεσματικός ο γάμος σας, θα πρέπει ο σύντροφός σας να μπορεί να ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας.


ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Καλύτερες μέρες ξημερώνουν για εσάς, καθώς ο Ήλιος και ο Ερμής κινούνται στο Ζυγό και τον έβδομο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας. Μια πολύ πιο όμορφη περίοδος ξεκινά για όλο το φάσμα των σχέσεων και των συνεργασιών σας. Η παράλληλη διέλευση της Αφροδίτης από τον τομέα της ασφάλειας και των οικονομικών ευνοεί τις εξελίξεις σε ένα χρηματικό ζήτημα που σας απασχολεί, ενώ το εξάγωνο του Κρόνου με τον Πλούτωνα στις 21/9 σας βοηθά να αντιμετωπίσετε τα επαγγελματικά και τα οικονομικά ζητήματα που σας ταλάνισαν πρόσφατα με σοβαρότητα αλλά και αποτελεσματικότητα.

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Θαυμάσιες προοπτικές για τις επαγγελματικές εξελίξεις φέρνει η έλευση του Ήλιου στις 22/9 και η ταυτόχρονη διέλευση του Ερμή από τον Ζυγό και τομέα της καθημερινότητάς σας. Για πολλούς από εσάς θα υπάρξει μια θετική εξέλιξη στα προσωπικά σας ζητήματα που αποτελεί όνειρο ζωής. Μάλιστα, με την αρμονία Κρόνου-Πλούτωνα ενεργοποιείται με θετικούς τρόπους και ο χώρος των σχέσεών σας, που αρκετά σας ταλαιπώρησε τελευταία. Στην πραγματικότητα, τίποτε δεν πρέπει να σας ανησυχεί. Απεναντίας, σε θέματα επαγγελματικά αναμένονται ευκαιρίες για να αποδείξετε τα ταλέντα σας και να «κερδίσετε» την αναγνώριση!  

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Μπορεί να μην είναι χαλαρή αυτή η περίοδος, είναι όμως πολύ δημιουργική, ανανεωτική και αρκετά …ερωτική.  Η ψυχική διάθεσή σας βελτιώνεται σταδιακά από τις 22 Σεπτεμβρίου, καθώς ο Ήλιος περνά στο φιλικό σας Ζυγό. Με τον δικό σας Ερμή στο ίδιο ζώδιο, σας περιμένουν επιτυχίες σε δημιουργικές ενασχολήσεις, αλλά και χαρές μέσα από οικονομικές δραστηριότητες. Κατάλληλο διάστημα για να «εντρυφήσετε» σε νέες μεθόδους που σχετίζονται με το αντικείμενο της εργασίας σας.  Οι κοινωνικές γνωριμίες που θα κάνετε αυτή την περίοδο, θα αποδειχθούν άκρως ενδιαφέρουσες. Για τους αδέσμευτους το ζωδίου έρχονται ….καρδιοχτύπια.

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Ο Δίας στον αστερισμό σας, θα αποτελέσει μια καλή ευκαιρία για να βελτιώσετε τις συνθήκες που επικρατούν στον προσωπικό και τον εργασιακό σας χώρο και να προχωρήσετε ακόμα περισσότερο. Μέσα από πρωτοβουλίες και νέες δραστηριότητες θα ολοκληρώσετε τις προσπάθειες εκείνες που θα σας φέρουν πολύ πιο κοντά στα όνειρά σας. Η «παρέλαση» των πλανητών από τον Ζυγό και το εξάγωνο Κρόνου-Πλούτωνα  ενεργοποιούν θέματα ψυχισμού και αισθηματικής ασφάλειας. Εκεί που θα χρειαστεί προσοχή είναι στη διαχείριση των οικονομικών σας, καθώς ο Άρης προκαλεί «αιμορραγίες» μέσα από έκτακτα έξοδα. Προσπαθήστε να μειώσετε τις σπατάλες.
  
ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Ήλιος και Ερμής στο Ζυγό σας χαρίζουν επικοινωνιακή δεινότητα και την πειθώ που χρειάζεστε για να κερδίσετε ένα αρκετά δύσκολο «ακροατήριο» σε μια σημαντική επαγγελματική συμφωνία! Ο λόγος και η επιχειρηματολογία σας διαθέτουν τη βαρύτητα που χρειάζεστε για να αποκτήσετε νέους σημαντικούς συμμάχους. Η οικονομική επιβράβευση των προσπαθειών σας ανοίγει ακόμα περισσότερο την «όρεξη» για νέες κατακτήσεις. Ο Άρης όμως στο ζώδιό σας, συνεχίζει να δοκιμάζει τις αντοχές, τόσο τις δικές σας, όσο και των άλλων. Οι εκατέρωθεν συμπεριφορές αρκετά συχνά «ξεφεύγουν» από τα όρια με αποτέλεσμα μεγαλύτερη συχνότητα σε αντιπαραθέσεις.

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Καθώς το πλανητικό «δίδυμο» Ήλιος-Ερμής «πορεύεται» στον γειτονικό σας Ζυγό, τα οικονομικά βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Θα υπάρξουν ευκαιρίες για αύξηση των αποδοχών σας και για «έκτακτα» έσοδα μέσα από νέες συνεργασίες. Δεν αποκλείονται «ουρανοκατέβατα» κέρδη από τυχερά παιχνίδια, δωρεές, κληρονομικά ζητήματα. Η περίοδος της αναδιοργάνωσης των οικονομικών είναι εδώ. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε σωστά την πείρα και τη φαντασία σας για να αποκομίσετε και να πολλαπλασιάσετε τα κέρδη σας. Η τύχη είναι με το μέρος σας, αρκεί να αναγνωρίσετε και να εκμεταλλευθείτε έγκαιρα τις ευκαιρίες.

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Η εβδομάδα ξεκινά με το εξάγωνο Κρόνου-Πλούτωνα που διαμορφώνεται στις 21 του μήνα. Η όψη αυτή ευνοεί τα οικονομικά σας και είναι πολύ πιθανό να σας φέρει έσοδα από εκμετάλλευση περιουσιακών στοιχείων. Στις 22 ο Ήλιος περνά στο ζώδιό σας από όπου σας βοηθά να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας και να πάρετε πρωτοβουλίες ώστε να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Η βοήθεια από το φιλικό σας περιβάλλον καθώς και από ισχυρά άτομα θα είναι καθοριστική και με το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία στις 27 θα δείτε κιόλας τα θετικά αποτελέσματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Ο Κρόνος από το ζώδιό σας σχηματίζει εξάγωνο με τον κυβερνήτη σας Πλούτωνα στις 21 του μήνα και ανανεώνει την εμφάνισή σας και την ψυχολογία σας. Οι σχέσεις που θα δημιουργήσετε αυτό το διάστημα-αισθηματικές ή φιλικές-θα είναι δυνατές και μακροχρόνιες. Η πορεία του Ήλιου στο Ζυγό από τις 22/9 μέχρι και τις 23/10, θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε φόβους και ανασφάλειες και να ατενίσετε το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία. Τέλος το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία στις 27, είναι ιδανικό για να επισημοποιήσετε τη σχέση σας ή να σχεδιάσετε ένα εξωτικό ταξίδι.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Οι προβληματισμοί σχετικά με τα οικονομικά σας, θα ξεκαθαρίσουν την ερχόμενη εβδομάδα, χάρη στο εξάγωνο Κρόνου-Πλούτωνα που σχηματίζεται στις 21/9. Η όψη αυτή θα σας «δείξει» πώς πρέπει να κινηθείτε ώστε να νιώσετε πιο ασφαλείς. Στις 22 ο Ήλιος περνά στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας όπου θα παραμείνει μέχρι τις 23/10 και θα σας δώσει το έναυσμα για την ανασυγκρότηση της κοινωνικής σας ζωής και την συμμετοχή σας σε νέες ενδιαφέρουσες δραστηριότητες, που θα επηρεάσουν θετικά και την ψυχολογία σας, όπως υποδεικνύει το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία στις 27.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Το εξάγωνο που διαμορφώνει ο κυβερνήτης σας Κρόνος με τον Πλούτωνα από το ζώδιό σας είναι ό, τι καλύτερο μπορεί να σας συμβεί. Μετά από μια «σκοτεινή» περίοδο, καταφέρνετε να βάλετε τη ζωή σας σε νέες βάσεις και μάλιστα με πολύ γερά θεμέλια. Η είσοδος του Ήλιου στον τομέα της καριέρας σας από τις 22/9 και για έναν ολόκληρο μήνα, σας επιτρέπει να προβληθείτε και να διαπρέψετε. Ανάλογη εύνοια εμφανίζεται και στον αισθηματικό τομέα, όπου η σχέση με το σύντροφό σας αναζωπυρώνεται ή υποκύπτετε σε ένα ερωτικό κάλεσμα μέσα από το φιλικό περιβάλλον σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Οι προσπάθειες που κάνετε στον επαγγελματικό τομέα θέλουν υπομονή και χρόνο και να είστε σίγουροι ότι αργά ή γρήγορα θα αποδώσουν. Η πίστη στον εαυτό σας, αλλά και η διαίσθησή σας σε κάποιες περιπτώσεις θα σας αποτρέψουν από πιθανές παγίδες και θα οδηγήσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Επιπλέον, με την είσοδο του Ήλιου στο Ζυγό από τις 22/9 και για ένα μήνα, μπορείτε να συγκεντρώσετε χρήσιμες πληροφορίες, να ερευνήσετε τομείς που σας ενδιαφέρουν ή να πάρετε ιδέες από εταιρείες του εξωτερικού που έχουν παρόμοιο αντικείμενο εργασίας με το δικό σας και να τις αξιοποιήσετε κατάλληλα.

ΙΧΘΥΣ
από 19/2 έως 20/3
Ήρθε η ώρα να απολαύσετε την επιτυχία που σας ανήκει και να σταθεροποιήσετε τη θέση που με αγώνα κατακτήσατε. Το εξάγωνο Κρόνου – Πλούτωνα αποτελεί την καλύτερη ένδειξη ότι μπορείτε να υπολογίζετε σε ένα λαμπρό μέλλον, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσετε τις προσπάθειες. Η διέλευση του Ήλιου από τον όγδοο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου από τις 22/9 μέχρι τις 23/10, σας δίνει τη δυνατότητα να δείτε από μια νέα οπτική γωνία τα οικονομικά σας ή να βρείτε έναν τρόπο να ρυθμίσετε χρέη που εκκρεμούν.  Εύνοια και στον αισθηματικό τομέα.


Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK