Προβλέψεις για την εβδομάδα από 7-13 Σεπτεμβρίου 2013(Οι προβλέψεις μου από το περιοδικό ΤΗΛΕΡΑΜΑ)


Η ΑΣΤΡΟΣΚΟΝΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ.
Ο Σεπτέμβρης συνεχίζει να μας δείχνει το καλό του πρόσωπο και αυτή την εβδομάδα. Το εξάγωνο Ήλιου-Δία στις 7 του μήνα, υπόσχεται ευχάριστες προοπτικές τόσο σε επαγγελματικά όσο και σε οικονομικά ζητήματα, χωρίς να μας στερεί τις απαραίτητες διασκεδάσεις. Στις 9, ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Ζυγού, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 29/9. Το διάστημα αυτό, το αίσθημα της δικαιοσύνης θα είναι ιδιαίτερα αναπτυγμένο, γεγονός που θα επηρεάσει θετικά την ψυχολογία μας και θα μας παροτρύνει να εντείνουμε τις προσπάθειες για κάτι καλύτερο. Το τετράγωνο Άρη-Κρόνου στις 9, αποτελεί τη μόνη αρνητική όψη που μπορεί να προκαλέσει ατυχήματα και συνιστά προσοχή, ιδιαίτερα από τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους). Τέλος η διέλευση της Αφροδίτης από το Σκορπιό από τις 11/9 μέχρι τις 7/10 θα συμβάλει στην βελτίωση οικονομικών ζητημάτων.ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Με τον Ερμή στο Ζυγό από τις 9/9 επιβάλλεται η διατήρηση συγκεκριμένων και απαιτούμενων αναλογιών -ίσως και αποστάσεων- από περιστάσεις και ανθρώπους που δεν συνάδουν με τα δικά σας μέτρα και σταθμά. Βασικό μέλημα της περιόδου θα είναι η κατάστρωση του προϋπολογισμού σας και η εκμετάλλευση των ευκαιριών, αφού τα οικονομικά ζητήματα δέχονται –από τις 11/9 μέχρι τις 7/10 με την Αφροδίτη στον Σκορπιό- θαυμάσιες επιρροές. Με τη σωστή διαχείριση των χρημάτων σας και την ανακάλυψη νέων πόρων, θα καταφέρετε να «ισορροπήσετε», να κλείσετε εκκρεμότητες και να νιώσετε μεγαλύτερη ασφάλεια.

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Καθώς ο Άρης συνεχίζει την πορεία του στον τομέα του σπιτιού, «κοντράρεται» με τον Κρόνο (9/9) και εσείς θα πρέπει να προσέχετε τη συμπεριφορά σας. Ωστόσο, το διάστημα αυτό δείχνει πολύ πιο φιλικό με το ζώδιό σας, αφού οι μεταβολές στις θέσεις των πλανητών δίνουν πολύ καλύτερες προοπτικές στα σχέδια και στα προγράμματά σας. Ξαναβρίσκετε τη φόρμα και τη ζωντάνια σας. Με τη δική σας Αφροδίτη από τις 11/9 μέχρι τις 7/10 στον τομέα των σχέσεων και του γάμου η ηρεμία επιστρέφει στην προσωπική ζωή σας και τα αισθηματικά σας βελτιώνονται σταδιακά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Τα προβλήματα που σας απασχόλησαν στο πρόσφατο παρελθόν αμβλύνονται, και οι προσωπικές σχέσεις σας βελτιώνονται σημαντικά. Έρωτας και πάθος. Ο πρώτος πρωταγωνιστεί στη ζωή σας με το πέρασμα της Αφροδίτης στο Σκορπιό καθώς ο πλανήτης της αγάπης θα «κόβει βόλτες» από τις 11/9 μέχρι τις 7/10 στον τομέα της καθημερινότητας. Το δεύτερο θα σας ακολουθεί κατά πόδας, αφού  Άρης έχει κάνει «κατάληψη» στο χώρο της επικοινωνίας. Καθώς ο Ερμής θα κινείται στον πιο τυχερό τομέα του ωροσκοπίου σας, η τύχη είναι στο πλευρό σας, κυρίως στις ερωτικές αναζητήσεις σας.  

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Η τύχη είναι με το μέρος σας, ακόμα και αν υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες που σας εκνευρίζουν. Ένα θεσπέσιο και πολλά υποσχόμενο πλανητικό εξάγωνο που σχηματίζεται στον ουρανό της 7ης Σεπτεμβρίου μεταξύ του Ήλιου και του Δία (ο δεύτερος στο ζώδιό σας), σας αφορά άμεσα και σας ανοίγει νέους ορίζοντες επιτυχίας και ευτυχίας. Μάλιστα, με το πέρασμα της Αφροδίτης στο Σκορπιό από τις 11/9 μέχρι τις 7/10, η χαρά, η διασκέδαση και φυσικά η αγάπη, πρωτοστατούν στη ζωή σας. Ο τομέας των ερωτικών σχέσεων γνωρίζει πιένες. Για πολλούς από εσάς αναμένεται ένας κεραυνοβόλος έρωτας!

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Το διάστημα αυτό διαθέτει όλες τις πιθανότητες για να αποτελέσει την αρχή μιας νέας φάσης της ζωής σας που έχει όλες τις προϋποθέσεις να ικανοποιεί τις βαθύτερες ανάγκες του ανανεωμένου εαυτού σας. Η διαδικασία αυτή μπορεί να μη είναι τόσο απλή για όσους αντιμετωπίζουν διλήμματα και επιλογές, είναι όμως αναγκαία για να ικανοποιήσετε τις πραγματικές επιθυμίες σας και να απολαύσετε μια ποιοτικότερη ζωή. Δεν θα λείψουν και οι εντάσεις, καθώς ο Άρης από το ζώδιό σας σε δυσαρμονία με τον Κρόνο (9/9) «ζητά» να αποσαφηνίσετε καταστάσεις και να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που σας εκνευρίζουν.

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Το ενδιαφέρον σας στρέφεται στον τομέα της εργασίας και της κοινωνικής καταξίωσης. Ο Άρης στη «σκιά» του ωροσκοπίου σας ανακινεί ψυχικές διαδικασίες, μέσα από τις οποίες γίνεστε πιο ευέλικτοι. Καθώς συνεχίζει τη διαδρομή του στο χώρο του ψυχισμού, σας ωθεί να δραστηριοποιήσετε τις βαθύτερες εκείνες δυνάμεις που βρίσκονταν σε «νάρκη». Ερμής στο Ζυγό και Αφροδίτη στον τομέα της επικοινωνίας επηρεάζουν θετικά τα επαγγελματικά και τα οικονομικά ζητήματα. Το διάστημα αυτό σας βρίσκει να ασχολείστε έντονα με τις υποθέσεις της δουλειάς σας και πολλοί από εσάς «κτίζετε» νέες βάσεις στην καριέρα.

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Η ερχόμενη εβδομάδα σας παρέχει όλες τις εγγυήσεις για να πετύχετε τα όνειρα και τους στόχους σας. Η θετική όψη Ήλιου-Δία στις 7, σας επιτρέπει να αποκαλύψετε τα σχέδιά σας και να βρείτε θερμούς υποστηρικτές. Από τις 9 μέχρι και τις 29/9, ο Ερμής θα βρίσκεται στο ζώδιό σας, για να σας βοηθήσει να εκφράσετε πιο εύκολα τις ιδέες σας και τα συναισθήματά σας και να γίνετε πιο δημοφιλείς. Τέλος, η διέλευση της δικής σας Αφροδίτης από τον Σκορπιό από τις 11/9 έως τις 7/10 θα ενισχύσει σημαντικά τα οικονομικά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Τα σχέδιά σας εξελίσσονται όπως θέλετε, όμως αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να είστε περισσότερο επιφυλακτικοί, καθώς υπάρχουν άτομα που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τις αδυναμίες σας για να αποκομίσουν προσωπικό όφελος. Το τετράγωνο Άρη-Κρόνου που διαμορφώνεται στις 9, μπορεί να αποδειχθεί αρκετά επικίνδυνο, αν εγκαταλείψετε τις προσπάθειες. Την ίδια μέρα η είσοδος του Ερμή στο Ζυγό συνιστά περισσότερη μυστικότητα, τουλάχιστον μέχρι και τις 29/9. Ευτυχώς, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σας από τις 11/9 και μέχρι τις 7/10 θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε ανώδυνα τα περισσότερα προβλήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Η πορεία του Ήλιου στο μεσουράνημα του ηλιακού ωροσκοπίου σας,  επιφυλάσσει θετικές εξελίξεις στην καριέρα σας και στα οικονομικά σας, χάρη στο εξάγωνο που σχηματίζει με τον κυβερνήτη σας Δία στις 7 του μήνα. Η είσοδος του Ερμή στον Ζυγό από τις 9 τονίζει την κοινωνική ζωή σας ενώ μέχρι τις 29/9 που θα βρίσκεται εκεί, θα σας φέρει σε επαφή με σημαντικούς ανθρώπους που θα σας εξασφαλίσουν τη σταθερότητα που ζητάτε.  Η διέλευση της Αφροδίτης από τον Σκορπιό από τις 11/9 μέχρι και τις 7/10 εγγυάται την ψυχική σας γαλήνη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Με την είσοδο του Ερμή στο μεσουράνημα του ηλιακού ωροσκοπίου σας από τις 9 του μήνα, το ενδιαφέρον σας επικεντρώνεται στην καριέρα σας, αφού σας δίνεται η ευκαιρία να αναδείξετε τα προσόντα σας αλλά και να δημιουργήσετε ισχυρές συμμαχίες με άτομα που καθορίζουν τις εξελίξεις. Το τετράγωνο του Άρη με τον κυβερνήτη σας Κρόνο την ίδια μέρα, απαιτεί λίγη παραπάνω προσπάθεια –γεγονός που δεν σας ανησυχεί – ώστε να ευοδωθούν οι στόχοι σας. Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται και στην προσωπική σας ζωή χάρη στη νέα θέση της Αφροδίτης από τις 11/9 μέχρι τις 7/10.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Οι προσπάθειες για την αναμόρφωση των επαγγελματικών σας συνεχίζονται και αυτή την εβδομάδα και μάλιστα με την υποστήριξη των πλανητών. Μόνο το τετράγωνο Άρη-Κρόνου στις 9 του μήνα, μπορεί να δημιουργήσει μερικά εμπόδια, αλλά με επιμονή και με την αρωγή του Ερμή από τις 9 μέχρι και τις 29/9 μπορείτε όχι μόνο να βρείτε επιχειρήματα αλλά και να αποδείξετε ότι είστε έτοιμοι να αναλάβετε μια υπεύθυνη θέση. Εξάλλου και η νέα θέση της Αφροδίτης από τις 11/9 μέχρι και τις 7/10, θα σας κάνει περισσότερο αποδοτικούς και θα σας ανοίξει νέους δρόμους.

ΙΧΘΥΣ
από 19/2 έως 20/3
Η εβδομάδα ξεκινά με το εξάγωνο που σχηματίζει ο παραδοσιακός κυβερνήτης σας Δίας με τον Ήλιο, γεγονός που σηματοδοτεί ευχάριστες εξελίξεις στην προσωπική ζωή σας. Είτε έχετε μια σχέση είτε κάνετε μια νέα γνωριμία, οι προοπτικές είναι άριστες και γίνονται ακόμα καλύτερες με την είσοδο της Αφροδίτης στο συμβατό ζώδιο του Σκορπιού από τις 11/9 μέχρι και τις 7/10. Ωστόσο, τα οικονομικά σας χρειάζονται μια ριζική αναδιάρθρωση, την οποία και θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε από τις 9 έως τις 29/9 με την διέλευση του Ερμή από το Ζυγό.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK